Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aman Allah'ım... Bunlar inşallah yanlış spekülasyon dir. Bari Formalar bizi bu sezon güldürsün! Sponsor/Reklam da olur inşallah!

Yorum

• Formalar ne zaman tanıltılacak? Bilen varmı?

Yorum

• Beyler şimdi hangi formalar olacak resim atar mısınız tekrardan?

Yorum

• Millet gidiyor aya biz hala yaya..

Yorum

• Değerli renkdaşlar bu yazımı yaklaşık 5 dakika önce yönetimden biriyle yaptığım yazışma sonrasında içimden gelmese de yazıyorum
            Ne yazık ki paylaşılan forma fotoğrafları( 4 formanın yer aldığı, fotoğraf yüklemeyi beceremedim) bu sene giyeceğimiz formalar, bunu şu an yönetimde yer alan 10 yöneticiden birinden öğrendim,
            İnanın elimde 1985 yılından günümüze kadar giyilen 85 farklı formamız var, koleksiyona ara verdirecek bu formalar bana ama gerçek bu,formalarımız hayırlı olsun yine de ...

Yorum

• İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Değerli renkdaşlar bu yazımı yaklaşık 5 dakika önce yönetimden biriyle yaptığım yazışma sonrasında içimden gelmese de yazıyorum
              Ne yazık ki paylaşılan forma fotoğrafları( 4 formanın yer aldığı, fotoğraf yüklemeyi beceremedim) bu sene giyeceğimiz formalar, bunu şu an yönetimde yer alan 10 yöneticiden birinden öğrendim,
              İnanın elimde 1985 yılından günümüze kadar giyilen 85 farklı formamız var, koleksiyona ara verdirecek bu formalar bana ama gerçek bu,formalarımız hayırlı olsun yine de ...
              Yani Canhan Çakıroğlunun paylaştığı forma gerçek değil mi?
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Formalar bunlar ise Allah belalarını versin.

Bu formaları Google'da bulup sadece armayı yapıştırdım. Yani Trabzonspor adına hiçbir ekstrası yok. 2014/15 kataloğu forma giydirecek yönetimin kafasına ****

Evet beyaz forma 2016 kataloğu bile değil.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yani Canhan Çakıroğlunun paylaştığı forma gerçek değil mi?
                  ben aşağıdaki fotoğrafı sordum, bunlar mı diye, evet dedi...
                  En son sarpcivelek tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 15:08.

Yorum

• Bu rezilliğin tek sorumlusu yönetim. Ben böyle ucuzcu, estetik değerlerden yoksun, taraftarına zulüm eden bir yönetim görmedim. Nike ile zerre alakası yok bu işin. Katalog seçimleri muhtemelen UCUZ kriterine göre yapıldı. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Senelerdir çıkan formalar içinde kınadığım ilk ve tek forma seçimleri!
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Çubuklu inşallah budur. O kütüklü olmasında ben bunada razıyım.

Arkadaş formayı forma yapan reklamlardır adam akıllı bir reklam alalım artık. Boş forma çok çiğ duruyor.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bu arada bu formaları önceden bilenler haber uçursaydı belki sürece müdahale edebilirdik. Ha pardon tabi SABIR diyordunuz.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Hemso....cubuklu oysa yine öpüp basima koyarim. Gecen sezon Eskisehirin giydigi formaya benziyor biri...

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence bu seneki çubuklu da efsane, bence seneye de giyilmeli

İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tepki elbet olur ama önemli olan sahada şık bir forma giyiniyor olmamız

Schalke bu formayı 2 senedir giyiniyor ve seneye de giyinecek evet 3 sene aynı formayı giyecekler, ama gayet şık
                            Önce de yazmıştım yönetime baskı yapılıp bu sezonki çubuklu ve mavi forma kullanılsın.

Diğer formalarda Trabzonspor arması olmasa çöp diyeceğim.

Yorum

• Bu sezonda formalari kimse begenmemisti..
                              Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X