Aman Allah'ım... Bunlar inşallah yanlış spekülasyon dir. Bari Formalar bizi bu sezon güldürsün! Sponsor/Reklam da olur inşallah!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Değerli renkdaşlar bu yazımı yaklaşık 5 dakika önce yönetimden biriyle yaptığım yazışma sonrasında içimden gelmese de yazıyorum
Ne yazık ki paylaşılan forma fotoğrafları( 4 formanın yer aldığı, fotoğraf yüklemeyi beceremedim) bu sene giyeceğimiz formalar, bunu şu an yönetimde yer alan 10 yöneticiden birinden öğrendim,
İnanın elimde 1985 yılından günümüze kadar giyilen 85 farklı formamız var, koleksiyona ara verdirecek bu formalar bana ama gerçek bu,formalarımız hayırlı olsun yine de ...
Yorum
-
İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerli renkdaşlar bu yazımı yaklaşık 5 dakika önce yönetimden biriyle yaptığım yazışma sonrasında içimden gelmese de yazıyorum
Ne yazık ki paylaşılan forma fotoğrafları( 4 formanın yer aldığı, fotoğraf yüklemeyi beceremedim) bu sene giyeceğimiz formalar, bunu şu an yönetimde yer alan 10 yöneticiden birinden öğrendim,
İnanın elimde 1985 yılından günümüze kadar giyilen 85 farklı formamız var, koleksiyona ara verdirecek bu formalar bana ama gerçek bu,formalarımız hayırlı olsun yine de ...#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani Canhan Çakıroğlunun paylaştığı forma gerçek değil mi?En son sarpcivelek tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 15:08.
Yorum
-
Bu rezilliğin tek sorumlusu yönetim. Ben böyle ucuzcu, estetik değerlerden yoksun, taraftarına zulüm eden bir yönetim görmedim. Nike ile zerre alakası yok bu işin. Katalog seçimleri muhtemelen UCUZ kriterine göre yapıldı. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Senelerdir çıkan formalar içinde kınadığım ilk ve tek forma seçimleri!Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben aşağıdaki fotoğrafı sordum, bunlar mı diye, evet dedi...
Arkadaş formayı forma yapan reklamlardır adam akıllı bir reklam alalım artık. Boş forma çok çiğ duruyor.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben aşağıdaki fotoğrafı sordum, bunlar mı diye, evet dedi...
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bu seneki çubuklu da efsane, bence seneye de giyilmeli
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületepki elbet olur ama önemli olan sahada şık bir forma giyiniyor olmamız
Schalke bu formayı 2 senedir giyiniyor ve seneye de giyinecek evet 3 sene aynı formayı giyecekler, ama gayet şık
Diğer formalarda Trabzonspor arması olmasa çöp diyeceğim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum