Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen seneki formanın iç ense kısmı... (Demiştik ki bize özel ayrıntılar yavaş yavaş geliyor ne güzel...)

Bu gün tekrar eski T-Shirt ense etiketine geri döndük!

En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 16:05.
    t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçen seneki formanın iç ense kısmı... (Demiştik ki bize özel ayrıntılar yavaş yavaş geliyor ne güzel...)

Bu gün tekrar eski T-Shirt ense etiketine geri döndük!

Aynen öyle.... Yeni formalak çok kötü çıkarsa geçen seneki formaların fiyatları aynı kalır diye korkuyorum...

Yorum

• İnşallah logolarda da yıkayınca sökülüyor devrine dönmemişizdir!

Yıldız büyük eyvallah... Yalnız yıkayınca inşallah düşmez
        t @Selim_Turan

Yorum

• Mavini tonunu deismis ne :/

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet daha şık bir tanım olurmuş. O tanıma uyan yöneticiler genelde Oflu olduğu için o şekilde yazmış, sonra silmiştim.

Forma modelleri tahmin ettiğim gibi çıktı, forma sayısının da 4 olmasının nedeni tam da tahmin ettiğim konuymuş.

Neyse şimdi susma vakti.

Abi susma vakti değil bence

Sana zahmet söylesen formalar onlar mı onlar değil mi?

Şahsen onlar olmadığını düşünüyorum ve umutluyum, beklentimi bu yönde tutabilir miyim?

Eğer formalar onlar ise de Caen muamelesi göreceğiz demektir ki bu da üzücü olur.

Yorum

• formayı forma yapan biraz da üzerindeki reklam, lig arması falan. bu sene forma sponsorumuz olacak mı?

Yorum

• ------------------------------------------------------------------
                FORMALARIMIZ ALTTAKİ MODELLERLE AYNIDIR RENK SEÇİMİ KÖTÜ DİYEBİLİRİZ BİZİMKİSİNİN

DÜNKÜ ATTIĞIM FOTOLARDA KÖTÜ ÇEKİM VARDI BELKİDE OYÜZDEN HOSUMUZA GİTMEDİ

Yorum

• The new Adidas Fenerbahce 2015-16 Home Kit boasts a traditional design, inspired by iconic Fenerbahce Shirts of the past, while the Fenerbahce 15-16 Away Kit features a street fashion-inspired hooped look.

Şikecilerin formaları. Bence oldukça başarılılar

Yorum

• Bence mavi modelin yerine bordo yapmalıydılar, daha güzel olurdu.

Yorum

• Bana göre bu seneki formalarımız en güzel Nike formalarıdır.. Son 20 yılın da en iyi formalarıdır.

Çubuklu forma en iyi çubuklu formamızdır.. Aynı kombin ile devam edelim.. Beyaz ile Mavi forma reklam olsaydı daha güzel gözükebilirdi.. Düz formalar reklamsız tişörtten farklı olmuyor..

Yorum

• Adam yalanladı bu formaları dikkat ettim bu formalar yalanlanınca buradaki birkaç sızdıran arkadaş hemen dönmeye başladı. dün bordo formamız diye damalı forma atmıştı şimdi ise düz forma attı kendileride emin değil dönekliğin anlamı yok keklendik kusura bakmayın diyebilirsiniz o formaların bizim formamız olma ihtimali yok eğer olursa zaten tepkimizi gösteririz.

1 -Her kulübe yapılmayan bir şey yapılmış formalara Laser Delikler eklenmiş
                        2 -Sıradan kulüplerdeki gibi Formaların yaka arkasında etiket kullanılmış

bu çelişki bile o formaların bizim olma ihtimali olmadığını gösteriyor ama durum böyleyken bir yeş bilmeden bunu vizyonsuzluğa beceriksizliğe vurarak yönetimi eleştirmeyin daha hiçbir şey belli değil sakin olun sabredin sabredin sabredin bekleyin

o sızdıran arkadaş formları sanki kendi seçmiş gibi konuşmasın iki gün önce bilgi veremem zaten ben tam göremedim formaları diyordu
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Her sene olduğu gibi düz formalar skandal. Hiç bir albenisi yok. Kumaş kaliteli olsa ne olur göze hoş gelmedikten sonra. Her sene aynı.
                          181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam yalanladı bu formaları dikkat ettim bu formalar yalanlanınca buradaki birkaç sızdıran arkadaş hemen dönmeye başladı. dün bordo formamız diye damalı forma atmıştı şimdi ise düz forma attı kendileride emin değil dönekliğin anlamı yok keklendik kusura bakmayın diyebilirsiniz o formaların bizim formamız olma ihtimali yok eğer olursa zaten tepkimizi gösteririz.

1 -Her kulübe yapılmayan bir şey yapılmış formalara Laser Delikler eklenmiş
                            2 -Sıradan kulüplerdeki gibi Formaların yaka arkasında etiket kullanılmış

bu çelişki bile o formaların bizim olma ihtimali olmadığını gösteriyor ama durum böyleyken bir yeş bilmeden bunu vizyonsuzluğa beceriksizliğe vurarak yönetimi eleştirmeyin daha hiçbir şey belli değil sakin olun sabredin sabredin sabredin bekleyin

o sızdıran arkadaş formları sanki kendi seçmiş gibi konuşmasın iki gün önce bilgi veremem zaten ben tam göremedim formaları diyordu
                            Yahu bu kadar işi zorlamanın anlamı ne? Formalar bunlar işte keyfine adamların sahte forma yapacak halleri yok. Ayrıca senin yalanladı dediğin adamın önce bir eski tweetlerine bak kaç tane havada kalmış mesajı var. Ayrıca bu sezonun elit formalarında yanlarda laser yok omuzlarda vardı sadece yanlar şerit halinde delikliydi galiba.
                            En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 19:43.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Düz forma olacaksa da bordo mavi beyaz veya aykırı renk olcaksa doğru kullanılsınlar siyah nike işareti nedir? O zaman tepki gösterilr işte

Yorum

• Eskiden nike elit formalara T bandı ve lazer delikleri koyuyordu. Değişti galiba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X