Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben yakalı formaları çok seviyorum .
    en dandik formaya bile klas bir hava katıyor .
    61

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çubuklu mavi ağırlıklı net bilgi. O kadar diyim yakasıda öyle değil.
      Beyaz şortu unutalım şimdiden. Mavi ağırlıklı formaya beyaz şort gitmez zaten. Söylenenlere göre zaten en iyi formamız bu olacak neden mavi ağırlıklı yapıyorsun anlamak mümkün değil.

Bordo Mavi

Her sene zaten açık renk çıkıyor. 1. formanı koyu ağırlıklı yap işte.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• 4 forma olunca en az ikisinin katalog olacağı belliydi zaten. ama hiç değilse bi formamız geçen yıl ki beyaz ayarında olsaydı.

Geçen yıl ki denklem iyiydi, anlaşılan bu yıl sadece çubuklu forma özgün olacak kalanların hepsi düşük profildeki takımların üzerinde göreceğimiz formalar olacak (geçen yıl ki beyaz forma bile sadece psv'de falan vardı)

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben yakalı formaları çok seviyorum .
          en dandik formaya bile klas bir hava katıyor .
          Bunu bir kenara yazıyorum lansmandan sonra tekrar bekliyorum bu yorumu
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            4 forma olunca en az ikisinin katalog olacağı belliydi zaten. ama hiç değilse bi formamız geçen yıl ki beyaz ayarında olsaydı.

Geçen yıl ki denklem iyiydi, anlaşılan bu yıl sadece çubuklu forma özgün olacak kalanların hepsi düşük profildeki takımların üzerinde göreceğimiz formalar olacak (geçen yıl ki beyaz forma bile sadece psv'de falan vardı)
            Geçen yılki formaları mumla ararız. En azından formaların bir esprisi vardı bordo-mavi beraber kullanılmıştı, deraylar felan idare ederdi.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Eskiden de katalog firmalarımız vardı.ama hiçbiri düz atlet gibi değildi.
              Biz dar sokaklarında
              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Cem yılmaz şurayı görse komedyenliği bırakır.Yarım saattir gülüyorum.Neymiş düz bordo forma çıkacakmış,atlet çıkacakmış vs.Çok komik gerçekten.Şimdi gerçek formaları anlatsanız?

Yorum

• Geçen yıl ve ondan önceki yıl giydiğimiz formaları eski yönetimden yanlış hatırlamıyorsam nevzat aydın seçmişti..Bu yönetimin bir dahli yoktu onlarda..Bu yönetim işin içine girince sonuç yine katalog oldu..Alıp kendileri giyer artık
                  En son yalcin1325 tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 23:24.
                  yAlCiN

Yorum

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cem yılmaz şurayı görse komedyenliği bırakır.Yarım saattir gülüyorum.Neymiş düz bordo forma çıkacakmış,atlet çıkacakmış vs.Çok komik gerçekten.Şimdi gerçek formaları anlatsanız?
                    Mavi Gs Siyah forması diyebiliriz onun mavisi işte diyeri akhisar forması

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hangi siyah forma ?

Yorum

Hangi siyah forma, görsel paylaşabilir misiniz?

Yorum

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cem yılmaz şurayı görse komedyenliği bırakır.Yarım saattir gülüyorum.Neymiş düz bordo forma çıkacakmış,atlet çıkacakmış vs.Çok komik gerçekten.Şimdi gerçek formaları anlatsanız?
                          Bunuda not ettim. 20 Temmuzda görüşelim
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hangi siyah forma, görsel paylaşabilir misiniz?

Bunun mavisi

Yorum

• Hangisi ?
                              Biz dar sokaklarında
                              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

E bu iyi fena değil.çubuklu katalog değil bu da katalog değil.iki tane yeter.zaten dört forma çok.
                                Biz dar sokaklarında
                                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X