Çubuklu mavi ağırlıklı net bilgi. O kadar diyim yakasıda öyle değil.
Beyaz şortu unutalım şimdiden. Mavi ağırlıklı formaya beyaz şort gitmez zaten. Söylenenlere göre zaten en iyi formamız bu olacak neden mavi ağırlıklı yapıyorsun anlamak mümkün değil.
4 forma olunca en az ikisinin katalog olacağı belliydi zaten. ama hiç değilse bi formamız geçen yıl ki beyaz ayarında olsaydı.
Geçen yıl ki denklem iyiydi, anlaşılan bu yıl sadece çubuklu forma özgün olacak kalanların hepsi düşük profildeki takımların üzerinde göreceğimiz formalar olacak (geçen yıl ki beyaz forma bile sadece psv'de falan vardı)
4 forma olunca en az ikisinin katalog olacağı belliydi zaten. ama hiç değilse bi formamız geçen yıl ki beyaz ayarında olsaydı.
Geçen yıl ki denklem iyiydi, anlaşılan bu yıl sadece çubuklu forma özgün olacak kalanların hepsi düşük profildeki takımların üzerinde göreceğimiz formalar olacak (geçen yıl ki beyaz forma bile sadece psv'de falan vardı)
Geçen yılki formaları mumla ararız. En azından formaların bir esprisi vardı bordo-mavi beraber kullanılmıştı, deraylar felan idare ederdi.
Cem yılmaz şurayı görse komedyenliği bırakır.Yarım saattir gülüyorum.Neymiş düz bordo forma çıkacakmış,atlet çıkacakmış vs.Çok komik gerçekten.Şimdi gerçek formaları anlatsanız?
Geçen yıl ve ondan önceki yıl giydiğimiz formaları eski yönetimden yanlış hatırlamıyorsam nevzat aydın seçmişti..Bu yönetimin bir dahli yoktu onlarda..Bu yönetim işin içine girince sonuç yine katalog oldu..Alıp kendileri giyer artık
En son yalcin1325 tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 23:24.
Cem yılmaz şurayı görse komedyenliği bırakır.Yarım saattir gülüyorum.Neymiş düz bordo forma çıkacakmış,atlet çıkacakmış vs.Çok komik gerçekten.Şimdi gerçek formaları anlatsanız?
Mavi Gs Siyah forması diyebiliriz onun mavisi işte diyeri akhisar forması
Yorum