Vakti zamanında Nerea Palacios adlı bir tasarımcı Game of Thrones'u Nike ile harmanlayıp forma tasarımları yapmıştı. Bende o tasarımlardan birini bize uyarladım.
Ali Fuat abi sence de bir kaleci forması esintisi yok mu?
Adamlar formada yapılabilecek her şeyi çok başarılı bir şekilde uyguluyorlar. Her yıl o kadar yeni model çıkarmak kolay iş değil. Marka ve tasarım konusunda rakiplerine epey farka atmış durumda Nike.
Bu tasarımlar da yenilik, eski tasarımlarından esinleniyor olabilirler ama kesinlikle yeni ve orijinal.
Yıllardan beri söylüyoruz beyaz şort giyin diye, ama kimsenin dinlediği falan yok.
Ben buna anlam veremiyorum zaten, göz var nizam var, bordo ile maviyi renk yapan beyaz şortdur.. Neden uygulamıyorlar, bunun bir açıklaması var mı? Yahu neden herşeyimiz ters yürüyor? Nesen neden neden? Bu konuda bile adamı deli ederler, nedir bu inat? Sen o formanın altına bordo şort giy, yine "bu nasıl forma" deriz.. Beyaz şort şart arkadaş, başlarım ben böyle işe ya..
Sponsorumuzun olmamasını bizim için fırsata dönüştürebiliriz aslında. Göğüs kısmı düz renk olmayan tasarımlarla hem formayı dolu gösteririz hem de efsane formalar çıkarabiliriz. Mesela üstteki uyarlama çok güzel ama sponsorsuz boş boş bir beyaz forma olur.
Yorum