Arkadaşlar bir ay önce Bakırköy şubesinden bir forma aldım şuan gidip isim yazdırmak istesem kaç lira ücreti var?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Enes K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bir ay önce Bakırköy şubesinden bir forma aldım şuan gidip isim yazdırmak istesem kaç lira ücreti var?
Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 TL'den fazla verme sakın
Yorum
-
İlk olarak Enes K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamdır teşekkürler: ) Ve bir şey söylemek istiyorum ben formayı aldığımda eski forma 30 lira kampanyası vardı ben almak istediğimde bu kampanya bitti dedi ordaki kız,eve geldiğimde internetten tekrar baktım kampanya halbuki hâlâ devam ediyormuş. Oraya bi ayar oldum aslında...
Yorum
-
İlk olarak okdumas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle340-341-330 kızılaydan
339-özel halk otobüsü sıhhıye köprüsünün üstünden
egemahallesi dolmuşlarınında çoğu oradan geçiyor.
logo detayları sıkıntısız çizgiye ve nike logosuna tam ortalı. yamuk felan değil yani. düzgün iscilik var.
15-20 tane felan kalmıstı erken giden alır.
ben bile tekrar bi dahamı alsam diye düsünmüyor değilim.
cünkü forma benim icin efsane formalar arasında.
Formayı aldım, çubukluların hepsi uzun kollu, S bedeni kalmamış, degrade formanın da maalesef yalnızca XL ve XXL bedenleri var. Ben çubukludan kaptım bir tane.
Yorum
-
İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar biri aydınlatırsa sevinirim. kampanya öncesi forma almıştım şimdi indirimli forma alabilir miyiz ? alanlar var mı ? merkeze gitmeden netten bunu yapabilen var mı ?
ama senin durumun hakkında değişen bişey olmaz diye düşünüyorum ama yine de 04622236168'den merkez tsclub'ı arayıp sorarsan bilgi verebilirler
Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Ankara'daki Arkadaşlar Forum Avm'deki Nike mağazasından geçen seneki çubuklu ve geçişli formayı reklamsız alabilir. Ben dün 2 tane aldım tanesi 32.75 TL. Geçişlide M beden yoktu. Bilginize...
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkara'daki Arkadaşlar Forum Avm'deki Nike mağazasından geçen seneki çubuklu ve geçişli formayı reklamsız alabilir. Ben dün 2 tane aldım tanesi 32.75 TL. Geçişlide M beden yoktu. Bilginize...
Bu sefer de oraya gitmek farz oldu, geçişlide L beden var mı acaba?En son Murat' tarafından düzenlendi; 05.09.2014, 11:13.
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasarayin kaleci formalari GS Store'larda satista, sira bizde..
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs'nin kaleci formaları 159TL idi Forum Mersin Nike mağazasında.Bizim de o civarlar olur tahmini.
Uzun kollu olursa fiyatı farklı olur ama olur mu bilmiyorum..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısa kollular 119 TL..
Uzun kollu olursa fiyatı farklı olur ama olur mu bilmiyorum..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum