Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Rostov ile oynayacağı maçta çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

daha önce yazdığınız gibi rakibin beyaz şort ya da açık renk şort giymesiyle pek de ilgilsi olduğunu düşünmüyorum bizim şort tercihinin. en iyi örnek bugünki forma seçimi. belirttiğniiz durumlar elbet olacaktır ama geçen sezon da dahil buna pek bir örnek göremedik . Yani biz bordo şort giydiğimiz durumlarda rakibin beyaz şort giydiği durumlara pek rastlamamıştık.

çok da rahat şekilde beyaz şort giyilebilirdi bu maçta. Biz bordo giyerek formayı daha da boğuyoruz . Üstelik çubuklu forma bordo ağrılıklı ,arkası komple bordo ,çubuklarda ince,birde altına bordo şort giyince düz bordo forma şorttan farkı olmuyor kit seçiminin. beyazı giymiyosan mavi şort giy

bu eşgüdüm toplantılarına katılan sorumluların etkisi olduğunu düşünüyorum . serkan ünver ya da serhat altıncı'dır da bu sorumlular. bu sene kafalarında böyle bir tercih oluşmuş belli ki,bu ısrarlarına da devam edecekler. bu duruma aşırı derecede takmış durumdayım ,böyle de devam ederse takmaya da devam edeceğim .

diensi61 arkadaşımız çok güzel örneklemiş bu durumu . özellikle 2011 sezonunda çoğunlukla beyaz şort giyiyorduk . ogünden bugüne ne değişmiş olabilir ki ?
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Macron ve Under Armour bunlar Türkiye pazarına giriş yapmayan firmalar, özellikle Under Armour'un Türkiye'ye girmek gibi bir düşüncesinin olduğunu pek sanmıyorum. Macron üç sene önce Banvit'e forma yapmıştı ondan sonra da ortalarda görünmediler.
      Under Armour bence Futbola açılmak istiyor.Zaten 6 tane takıma forma yapıyorlar hepsi de farklı bir ülkeden.Yani Türkiyeye girmek onlara sıkıntı yapmaz.Tottenham formalarındaki ince ayrıntılar çok hoş.Ama anlaşıcaksak en başta adam gibi tasarım istememiz lazım.Nike kaç sene sonra güzel formalar vermeye başladı.
      Avraam Papadopoulos

Yorum

• İlk olarak diensi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        konusu dönmüşken

şu güzelliği göremiyor olmamızın tek nedeni var, ilgililerin böyle bir isteği olmaması. yoksa sen diretsen evindeki maçlarda çok rahat giysersin beyaz şortu. sorun onda bunda değil, ilgililerin aklından bile geçmemesinde.

ayrıca bir formanın farklı farklı şortlarla giyilmesinin güzel bir yanı yok. forma setlerinde bir çizgi yakalanmalı. örneğin tv izlerken bazı takımları sadece forma-şort-tozluk kombinasyonundan hangi takım olduğunu çıkartabiliyorum.

mavi forma, bordo şort ve bordo tozlukla
        çubuklu, beyaz şort ve beyaz tozlukla
        bir bütün oluşturulur. o günkü rakiple hangi set uygunsa o set tercih edilir. her maç farklı kombinasyonları denemeye gerek yok.

aynen katılıyorum.

arkadaş chelsea demiş.
        ben de a.madrid, arsenal diyebilirm mesela.
        forma setini görür görmez tanıyorsun takımı.

bizimde setlerde ısrarcı olmamız gerek.
        aynı formayı farklı şortlarla giyip bunu övmenin bir espirisi yok.

En son EROS87 tarafından düzenlendi; 21.08.2014, 12:35.

Yorum

• Arkadaşlar kaleci formaları ne zaman satışa çıkacak bilen var mı ? Ayrıca bu kaleci formaları junior kategorisi için de çıkar mı ?

Yorum

• İlk olarak FA93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nike'ın Galatasaray için hazırladığı "Lıon" t-shirt'ünün aşamaları ;

Tasarım böyle bişey ateş figürü önüne koyulan alakasız deniz feneri değil

Bizim formalarımıza işleyebileceğimiz böyle bi figürümüz, sembolümüz bile yok
            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 21.08.2014, 14:12.

Yorum

• TS Club Mobil Mağazası Avni Aker'de

TS Club Mobil Mağazası, en beğenilen ürünleriyle bugün Hüseyin Avni Aker Stadyumu önünde taraftarlarımıza hizmet verecek.

TS Club Mobil Mağazası Trabzonspor aşkını herkes yaşasın diye taraftarlarının hizmetinde. Yeni koleksiyonları ve tüm ürünler taraftarımızın beğenisine sunulacak.

Tüm taraftarlarımızı sahte ürünlere karşı uyarıyor, lisanslı ürün giyerek takımına sahip çıkmaya çağırıyoruz.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TS Club Mobil Mağazası, en beğenilen ürünleriyle bugün Hüseyin Avni Aker Stadyumu önünde taraftarlarımıza hizmet verecek.

TS Club Mobil Mağazası Trabzonspor aşkını herkes yaşasın diye taraftarlarının hizmetinde. Yeni koleksiyonları ve tüm ürünler taraftarımızın beğenisine sunulacak.

Tüm taraftarlarımızı sahte ürünlere karşı uyarıyor, lisanslı ürün giyerek takımına sahip çıkmaya çağırıyoruz.

Stadin önünde kocaman bir TS Club mevcut degil mi ?
                Tir neden Akdeniz tarafina gitmez ?
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• arkadaslar macron, ua, hummel, lescon, warrior bu markalar igrenc ötesi forma yapiyor
                  hemen peslerine puma, dortmundu resmen rezil ediyor
                  artik taraftarlarida bikti,
                  adidas in kumasi cok kötü arti bizim gibi takimlarla hic ilgilenmiyorlar
                  kim ne derse desin nike cok önemli bizim icin

ama artik parayi basmalilar, eger denilen fiyatlar dogruysa cok kötü sponsorluk anlasmamiz var
                  en son olarak tabiiki parayi kim basarsa onun markasinda forma giyneriz, ama benzer rakamlarda kesinlikle nikelan devam edilmeli
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• S beden forma yok nasıl yapacak lar bu işi yenilenecekmi stok durumu
                    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      S beden forma yok nasıl yapacak lar bu işi yenilenecekmi stok durumu
                      Tabiki yenilenecek.. Forma sipariş verilmiş gelmesi bekleniyordur..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar macron, ua, hummel, lescon, warrior bu markalar igrenc ötesi forma yapiyor
                        hemen peslerine puma, dortmundu resmen rezil ediyor
                        artik taraftarlarida bikti,
                        adidas in kumasi cok kötü arti bizim gibi takimlarla hic ilgilenmiyorlar
                        kim ne derse desin nike cok önemli bizim icin

ama artik parayi basmalilar, eger denilen fiyatlar dogruysa cok kötü sponsorluk anlasmamiz var
                        en son olarak tabiiki parayi kim basarsa onun markasinda forma giyneriz, ama benzer rakamlarda kesinlikle nikelan devam edilmeli
                        Arkadaşım haklısın aslında bizde de sorun olabilir.Çünkü tasarım sitelerinde en beğenilen formalar ya adidas ya nike.Mesele gs ninki ilk ona girdi.Ben merak ediyorum acaba gs nin ilk ona giren tasarımı bizimkilere verilen katologda var mıydı yok muydu? Ya bizimkiler en iyisini seçemiyor(çünkü seçtikleri gene iyi) ya da başka bir iş var?
                        Avraam Papadopoulos

Yorum

• bizde hala nikedan medet umuyoruz.yazık bize.Sitede Trabzonspor diye aratıyorum bişey bulunamadı diyor.
                          En son saracennegative tarafından düzenlendi; 21.08.2014, 15:36.
                          Avraam Papadopoulos

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• insatgramdan serkan ünvere çubuklu forma beyaz şort konusunda taraftarın beyaz şort giyilmesini taraftarının isteğini göz önünde bulundurmasını rica ettim inşallah kayıtsız kalmaz

Yorum

• koskoca Trabzonspor grubu şu VİRA'a kadar iyi atkı tasarımı yapamıyor ya yazıklar olsun tasarımcılarımıza bordo-mavi tonları bile mükemmel bir yakından bakmanızı tavsiye ederim VİRA'nın can't stop atkısına

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X