Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    PUMA'nın Dortmund ve Arsenal'e yaptığı formalar çok güzel..

Antrenman formaları, eşofmanlar ise çok daha güzel..

İngiltere premier liginde birçok kulüp yeni sezonda PUMA ile sözleşme imzaladı.

Biz Dortmund yada Arsenal deyiliz..... Bize yapacaklari forma Bursaspor gibin.

Kaldiki BvB 13/14 sezonun authentic formayi benim oglana aldim.....Neye göre güzel?
    Desen olarakmi kalite olarakmi güzel? Veya söyle sorim Nike neyi eksik Pumaya göre?

Yorum

• Bunu görmemiştim çok hoşmuş
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 14.08.2014, 21:01.

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fazla uzattınız sanki he?
        ''Doğru işler'' yapılana kadar uzatacağım. Rahatsız mı oldun ?

İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz Dortmund yada Arsenal deyiliz..... Bize yapacaklari forma Bursaspor gibin.

Kaldiki BvB 13/14 sezonun authentic formayi benim oglana aldim.....Neye göre güzel?
        Desen olarakmi kalite olarakmi güzel? Veya söyle sorim Nike neyi eksik Pumaya göre?
        O değiliz şu değiliz diye kıyaslama yapmak doğru olmaz.
        PUMA'nın ürünlerini beğeniyorum.

Yorum

İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ''Doğru işler'' yapılana kadar uzatacağım. Rahatsız mı oldun ?

O değiliz şu değiliz diye kıyaslama yapmak doğru olmaz.

PUMA'nın ürünlerini beğeniyorum.

Sen begeniyorsan sorun yok......
          Benim icin Hummel ile birlikde en igrenç tasarimlara sahipler. Gecmisdede bunun örnegini gördük Trabzonspora yapdiklari tasarimlarla.

Yorum

• formaların arkasına yazdırılan isimleri söktürmenin, sildirmenin bir yolunu bilen var mı acaba?
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
            A Love..Lİke No Other

Yorum

• bence nike ile kesin devam edilmeli. nikein katalog formalari bile diger markalarin formalarindan güzel. kumas kaltesi olsun, güzellik olsun bence nike bir numara. hele bu seneki formalardan sonra. eger forma satislarinda gercekten patlama yaparsak nike'a karsi elimiz daha güclenir. belki elit kategori bile düsünülebilir.
              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                formaların arkasına yazdırılan isimleri söktürmenin, sildirmenin bir yolunu bilen var mı acaba?
                Burada, bir Olcan Adın ya da Burak Yılmaz hatası görüyor gibiyim
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Silme işlemi yapılıyorsa benim Burak forması var sildirebilirim
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Çubuklu forma şöyle olsaydı çok çok daha güzel olurdu.

Yorum

• bence bizim cubuklu bu cubukludan bin kat daha güzel.
                      bikere renkler olmamis, yaka cok basit, arma ufacik kaybolmus.

yok yok bu sene formalarimiz acayip güzel.
                      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• sponsorla ilgili bi gelişme yok mu halen
                        Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İnternetten forma almaya çalışıyorum ama Sepete Ekle alanı çalışmıyor. Birçok bilgisayardan denedim aynı sorunu yaşıyorum. Sitede bir sıkıntı olabilir mi?

Yorum

• Azeri bankası 'Amrahbank' galatasarayın göğüs reklamı için en büyük aday. hatta ğs için kredi kartı bile çıkarmışlar. acaba biz için bir girişim var mı

Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnternetten forma almaya çalışıyorum ama Sepete Ekle alanı çalışmıyor. Birçok bilgisayardan denedim aynı sorunu yaşıyorum. Sitede bir sıkıntı olabilir mi?

Üyeligini girdinizmi ???

Konuya gelirsek , bencede Erdinho hakli. Bizim su anki cubuklumuz cok güzel.

Ama herkesin zevki ayri, forma hakkimda düsüncesi ayri.
                              Benim misal mavi formamiz Lazio gibin beyaz elementlerle cok daha güzel olur düsüncesindeyim. Beyaz yaka, beyaz sirt numara gibin..... Kulübümüz ama illaki bunlari hep bordo koyma derdinde.
                              Renkler birbirine uyumu cok önemli.
                              Bordo formaya mavi detaylar yakisiyor. Aynisini ters düsünürsek mavi formaya bordo detaylar cok boguyor.....
                              Söyle yapsalar benim gözümde cok daha güzel görünüm olabilir.

Ama dedim gibin herkesin zevki ve forma hakkinda düsüncesi ayri. Benim hosuma giden belki baskasina gitmeyebilir..

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklu forma şöyle olsaydı çok çok daha güzel olurdu.
                                Kötü bi çubuklu bu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X