Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Bugün 3. formamida aldim 😊 tranferler sonrasi 3 forma sart oldu 😊 mavi formaya cardozo yazdirdim. Cubuklu forma ve beyaz forma henüz bos. Sizce ne yazdirsam?
Ayrica beden olarak önceki formalarda bende M beden giyiyordum biraz bol durdu S aldim cok saglam oturdu forma 😊 ayrica boyum 1.90 kilom 82 😊😊😊
Bugün 3. formamida aldim 😊 tranferler sonrasi 3 forma sart oldu 😊 mavi formaya cardozo yazdirdim. Cubuklu forma ve beyaz forma henüz bos. Sizce ne yazdirsam?
Ayrica beden olarak önceki formalarda bende M beden giyiyordum biraz bol durdu S aldim cok saglam oturdu forma 😊 ayrica boyum 1.90 kilom 82 😊😊😊
Colmandante
Bu boyutlardaki adam normalde L giymesi lazım ama S oluyor 1.70 boyundaki adam ne yapıyor
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Colmandante
isim yazdırmak için biraz daha bekle derim yeni transferler olacak
Trabzon'da TS Club'larda formalara olan ilgiyi gördüm. Formaları geç tanıtmamıza rağmen geçen seneki forma satışlarını epey geçmiş durumdayız hafta olarak. Formaların sezon başlamasıyla satışının da artacağı bekleniyor.
Kulübün Twitter adresine mesaj attım neden yeni transferlerimizi yeni formalarla haber yapmıyorsunuz diye, ne bir cevap ne bir gelişme var. Cardozo ile ilgili ürün önerimi TS Club yönetimi ile değerlendireceğiz ama Trabzon'dan Cardozo'nun formalı fotoğrafı gelmeli.
Adidas'ın antreman ürünleri her takıma aynı. Modeller de malumunuz. İstanbul takımlarının sürekli futbolcularla imza günleri yapması, forma satışlarımız süper gidiyor diye haber yaptırmaları tıpkı ilk gün bayilere yolladıkları forma sayılarını forma satışı gibi göstermeleri gibi. Yalan dolan, bekledikleri forma satışını yakalayamadılar.
Biz ise azıcık daha forma reklamı yapsak. Farkındaysanız Özer'in sızan görüntüsü dışında futbolcular üzerinde göremedik henüz yeni formaları. O görüntülerle ki bu akşam nihayet göreceğiz forma satışlarımız daha da artacaktır.
GS'nin kaleci formalarının bizimki ile aynı bizim kaleci formasının dünya kupasında kalecilerin giydiği formalar ile aynı ve daha önce kaleci formalarında kullanmadığımız bir renk daha var kaleci formalarında.
Macron'un forma fiyatlarından haberiniz yok anlaşılan. Bizim renklerimize en uygun modeller yine Nike'ta.
Yorum