yine Merkez TS Club ( müzenin ordaki ) üst kattaki erkek görevliye dedim ki " uzun kollu formalar ne zaman gelecek ? kış daha gelmedi dedi. üstüne dedim ki gs çıkarmış. o gs dedi. ne diyeceğimi şaşırdım.
Uzun saçlı lale mi deseydin sen ne ayaksın böyle saçma saçma konuşuyorsun deyi p çaksaydın gobeli kafaya
yine Merkez TS Club ( müzenin ordaki ) üst kattaki erkek görevliye dedim ki " uzun kollu formalar ne zaman gelecek ? kış daha gelmedi dedi. üstüne dedim ki gs çıkarmış. o gs dedi. ne diyeceğimi şaşırdım.
Tsclup görevlilerini eğitim almaları lazım konular ile uzun kollu neden yok fontlar neden arial bilmeli böyle absürt kelimeler kullanmamalı
Bugün ilk defa formaları inceleme şansım oldu. Arkadaşların da belirttiği gibi belki ilk defa naylon ya da tamamına yakını polyester diye nitelendirdiğimiz formamız yok. Önceki sene keşan modeli olan, geçen sene de geçişli formamız bu kumaştandı. Kaliteli olmuşlar; ayrıca çubukludaki geçişler çok rahatsız edici değildi. Kalıplar geniş hakkaten de; normalde L bedenim ama M de iyi oturur ve yapışır genelde. Bu sefer M iyi gibi; ama S ise az da olsa kısa ama -normal bedendeki M gibi- body gibi oturuyor. Sanki bedenleri şaşırmışlar gibi bir durum yaratmış bu kalıp farkı
En son Erkin tarafından düzenlendi; 30.07.2014, 21:51.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
ja ben herseyi anliyorumda. biz simdi cakma elit gibi birseyiz herhalde. formalar elit ama takim elit kategoride degil. bizim forma modellerini giyen diger takimlar hep elit kategoride.
acaba sözlesmeyi yaparken öylemi yaptilar. sadece formalar elit kategorisinden, gerisi normal katalog (yani antrenman ürünleri fln)
Yorum