Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya da Sao Paulino

Yorum

• Dar kesim forma var mı? Dolaba alışveriş yapmaktan gına geldi
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Forma Fiyatları nedir arkadaşlar?

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forma Fiyatları nedir arkadaşlar?
          119 TL galiba.
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dar kesim forma var mı? Dolaba alışveriş yapmaktan gına geldi
            Yok biz dar sevmiyoz çuval modelleri var iş görürmü

Yorum

• Alan arkadaş yok mu hayrına fotoğraf atsa

Yorum

• ts club bakırköyü aradım formaların geliş saati belli değilmiş!! öğlen belli olacakmış, bilgi bile verilmemiş...ilk alan ben olmak istiyorum dedim

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ts club bakırköyü aradım formaların geliş saati belli değilmiş!! öğlen belli olacakmış, bilgi bile verilmemiş...ilk alan ben olmak istiyorum dedim

Abi bilgilendirmelerini bekliyoruz Kumaş kaliteleri konusunda uzman yorumların da lazım biraz :-) Bu arada cubukluda kalite tekse (120 TL deniyor, bu lamba gibi parlayan polyesterse) işimiz iş..
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi bilgilendirmelerini bekliyoruz Kumaş kaliteleri konusunda uzman yorumların da lazım biraz :-) Bu arada cubukluda kalite tekse (120 TL deniyor, bu lamba gibi parlayan polyesterse) işimiz iş..
                    inşallah Erkin

Yorum

• Sitede var formalar,hepsi 119 tl.
                      iho istifa.

Yorum

• yaw allah aşkına şu formaları kollu mankenlere giydirsinler iyice bol duruyo cinnet geçircem maksuzmu yapıyolar küfür ettirckler mübarek günde tövbe yarabbim ya !

Yorum

• Çubukluya çamaşır suyu deseni vermişler.Çubuklu klasik yap işte ne fanteziye kaçıyosun.
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ya daha ne olsun istiyorsunuz anlamadım ... anlamadık ... burada bir çok arkadaşım ağızlarının suyu akarak bakıyor bizim formalara gsli olanlarda küfürün bini bir para .. evet lansman kötü ama .. beyaz biraz garip olmuş ama yapmayın ya formalar güzel . ha birde formaları beğenmedim almayacam diyenlere sorum... nezaman hangi formayı beğeneceksiniz bir örnek yollayında bizimde ufkumuz açılsın ... sizin görüpde bizim göremediğimiz ne .. kral nerede çıplak ...
                            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Arkadasın paylaştığı resimi merak ederek üstte adı gecen foruma girdim gercekten cok hoş yorumlar var. Keske lansman biraz daha güzel olsaydı. Formalara ısındım bi anda

Yorum

• Tanitimdan kaynakli herkes cok yanlis bilgi sahibi oldugu belli.

Bence canli veya futbolcularin üstünde görmeden yorum yapmamak lazim.

Kendimden örnek veriyim,
                                Formalarin sizan cizimini görünce "muhtesem" dedim, resmi cekimleri görünce kaliplarini begenmedim. TSclup calisaninin üzerinde görünce "süper alacam" dedim, arkalari düzmü olacak acaba diyince nasil olacak diye kara kara düsünmeye basladim...

Bu malesef yönetimin büyük hatasiydi bana göre. Formalar güzel, ama albenili tanitilmadi...

Gerci herkes mecburi almak zorunda oldugu icin, fazla kafanizi yormayin

Formani cek resmini yolla kampanyasi yapalim yine

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X