Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özerin üzerindeki çubuklu 7 yetine 9 şeritli.. büyük beden giydirmişler. Bu yüzden kollar da böyle çuval gibi duruyor.. formalar tanıtılsın çok daha hoş gözükecek

Yorum

• İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      forma dediğin reklamsız olur, reklamsız forma ruhtur. endüstriyelleşmenin dibine vurmuşsunuz.
      Yapma Allah aşkına yıllardır reklam almayan Barça bile en sonunda her yerine reklam aldı. Bu sektörün gereğidir. Bu takımın ismi Trabzonspor A.Ş olduğu sürece borsada işlem gördüğü sürece bu tür 1970 model işlere gerek yok. Formamız varsa sponsorumuz da olacak. Tabiki ölçülü olacak bir iki tane. Eğer sen reklam almazsan BJK en kötü zamanların da vodafone ile imzalar alır Demba Ba'yı biz de ağzı açık izleriz.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Reklamsız forma hikayeleri eskide kaldı Bilbao bile formasına reklam aldı.

Yorum

• Şu an üstümde 13-14 ün çubuklu/parçalı forması var.Renk tonları gayet hoş güzel Nike bu renk kombinasyonunu ve tonlarını korumuşsa çubuklu harikadır. Ama ilk fotoğraflarda pek öyle görünmüyor. Umarım ışık öyle gösteriyordur.
          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 23:02.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 5 senedir nike bizim renklerimizi degistirdimi? hep ayni bordo hep ayni mavi.

renkler yine ayni olacaktir.
            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Samsung ne güzel olurdu

En son angraf tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 23:18.

Yorum

• Eleştiriler şöyle:

Çubuklunun yakası yuvarlak olsaydı.
                Çubuklunun yakası hakim yaka olsaydı.
                Çubuklunun yakasında 3 değil 2 düğme olsaydı.
                Çubukluda az çubuk olsaydı.

Velhasıl-ı kelam, herkesi tamamen tatmin etmek asla mümkün değil. Ancak birçok eleştirinin de laf olsun diye yapıldığını düşünüyorum. Her bir formaya kendi içerisinde baktığımızda oldukça başarılı bir kreasyon olduğunu söylemek mümkün.

Benim sıralamam şu şekilde:

1. Çubuklu
                2. Mavi
                3. Beyaz

Başlangıçta çubukluyu alırım, daha sonrasında da biraz bekleyip maviyi gördükten sonra onu almayı düşünüyorum. Beyaz formalara prensip olarak kılım.

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eleştiriler şöyle:

çubuklunun yakası yuvarlak olsaydı.
                  çubuklunun yakası hakim yaka olsaydı.
                  çubuklunun yakasında 3 değil 2 düğme olsaydı.
                  çubukluda az çubuk olsaydı.

Velhasıl-ı kelam, herkesi tamamen tatmin etmek asla mümkün değil. Ancak birçok eleştirinin de laf olsun diye yapıldığını düşünüyorum. Her bir formaya kendi içerisinde baktığımızda oldukça başarılı bir kreasyon olduğunu söylemek mümkün.

Benim sıralamam şu şekilde:

1. çubuklu
                  2. Mavi
                  3. Beyaz

başlangıçta çubukluyu alırım, daha sonrasında da biraz bekleyip maviyi gördükten sonra onu almayı düşünüyorum. Beyaz formalara prensip olarak kılım.
                  çubuklu ve mavi forma ya diyecek bişey yok zaten herkesin aşağı yukarı zevkine hitap eder o düğmesi olsun hakim yaka olsun demelerimiz sadece kendi zevkimize göre ufak detaylar kişisel

ama beyaz formanın elle tutulur yanı yok ama onu da çok görmüyorum hiçbir zaman güzel beyaz forma giymedik zaten

EN BASİTİ ŞÖYLE BEYAZ BİR FORMAYA BİLE KİMSE SES ETMEZDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
                  En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 23:55.

Yorum

• Herkes ses ederdi. En kral forma çıksa bile ses edilir. Yapımızda var muhaliflik. Galatasaray forumlarında formalarımızı beğenmeyen yok. Almak istemeyen için bahane olarak gösterilecek yüzlerce şey var. 3 formada ne kötü ne vasat. Hele ki bizim gibi çok yüksek forma satışı olmayan takım için bu formalar üst düzey.
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• bu beyaz kadar olmazdı diye düşünüyorum

iki tane güzel formamız var seç beğen al iki senedir gerçek çubuklu dioduk
                      reklam da yok on numara forma valla cuma günü nöbet çıkışı ilk işim bakırköye gidip forma almak umarım gelir

bide check up sözü vermiştim yaka düğmesiz ama mitro gelirse sözüm söz gene

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ama beyaz formanın elle tutulur yanı yok ama onu da çok görmüyorum hiçbir zaman güzel beyaz forma giymedik zaten

A aaaa ayip etdin renkdas...

Benimde tam tersi gecen sezonun beyazi hosuma gitmisdi , bu sezonunkide cok güzel.... Bi mavisi bana hitap etmedi.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunu TS Club'a gittiğiminde yetkili bir kişiye sordum neden formadaki arma dikiş değil de yapışkan yapılıyor? Aldığım cevap şuydu

"Futbolcuları maç içinde kaşındırıyor"

Dünya üzerindeki sayısız kulüp formalarına armayı dikiş olarak yaptırıyor ve futbolcuları kaşınmıyordu oysa.
                          Sanki her futbolcu maçtan önce TsClub'a gidip formasını ordan alıyor. Madem kaşındırıyor onlarınkini yapışkanlı yap.

Çubuklu veya Mavi formadan birini alacağım. 139 lira gibi saçma sapan bir fiyat belirlemezlerse ikisini de alabilirim.
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• yanliz afs abi sessizligini koruyor kimseye aciklama yapmak zorunda degil ama 3. forma hic kullanmadigimiz renk (mavi) cikti bunun hakkinda bi yorum bekliyorum

Yorum

• arkadaşlar merak ettiğim ve ciddi kafama takılan bir sorun var yardım ederseniz sevinirim. önceki sezonlarda aldığım formadan her şey söküldü yarım yamalak tamamiyle çıkartamıyorum geçenlerde logoyu yeniledim TS Clubta ama onlarda bilmiyorlar nsaıl çıkarılacağını nasıl yapabilirim.
                              lay lay lay

Yorum

• Arkadaş şunca zaman insanlara formanın detayını vermemişsin, çok ciddi şekilde korumuşsun formayı. Aylar sonra belki lansmana 3-4 gün kala 3310 ile formaları çekip atıyorsun.

Ben buna uyuz oluyorum. Atma kardeşim. Bu milletin huyu işte, illa bir yerine kulp takacaklar. İlla bir şey bulacaklar.

O kadar zaman dayandıysan 3-4 gün daha dayanacaksın, hiçbir türlü formaları sızdırmayacaksın.

Trabzonspor taraftarının memnuniyetsizliğini bilmezmiş gibi, iğrenç bir çekimle formaları sunuyorsun. Ortam loş, ortama ışık girmesini sağlayan bir tane pencere var o da panjur ile kapanmış.Formalar kırış kırış ütüsüz. Geçir şu adamı gün ışığına, al profesyonel kameranı eline çek boy boy fotoğraflarını.

Uyuz oluyorum şu amatörce yönetilme şeklimize.
                                En son B61 tarafından düzenlendi; 24.07.2014, 00:57.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X