Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    daha sabah nöbete geldiğimde söyledim 3.forma bordo olsun bi temiz seövecem

ne v desenmiş arkadaş gına geldi şu viktoryden ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar

gecen sene bordo gecişli aldım ondan önceki sene bordo forma mavi v yaka e ulan bu sefer değiştirin bari genemi bordo viktory !!!!

şimdi çubuklu da çıkar kıytırık eskişehir çubuklusu gel de kızma
    V detay olarak iyi bi detay ama formayı onun üzerine kurmak mantıksız. İlk 2 formamız sabit bir bordo-mavi çizgili ve beyaz forma 3. formayı ne diye pazarlama açısından farklı yapmazsın? Bordo forma bordo forma yeter da en basitinden bi mavi V forma yapsan bile satacak halbuki. Bak şb'ye ne 3. forma yaptı öyle, alanın ilk tercihi o olacaktır
    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 19.07.2014, 22:25.

Yorum

• Geçen sene en iyi forma geçişli olandı. Öyle değişik tasarımlar daha çok hoşuma gidiyor. Daha canlı duruyor.

Yorum

• o victory forma bordo olacaksa çok sevinirim.
        eminim ki çok güzel olacak o forma..

bir de ben dümdüz mavi formayı çok beğeniyorum maç izlerken..

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen sene en iyi forma geçişli olandı. Öyle değişik tasarımlar daha çok hoşuma gidiyor. Daha canlı duruyor.
          Geçişli forma kötüydü bence. Kalıbı dar ve maviden bordoya geçiş olsaydı belki derdim

Yorum

• Bordo değildir afs abi daha önce hiç kullanmadığımız bir renk demişti. Kırmızı olabilir
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              V detay olarak iyi bi detay ama formayı onun üzerine kurmak mantıksız. İlk 2 formamız sabit bir bordo-mavi çizgili ve beyaz forma 3. formayı ne diye pazarlama açısından farklı yapmazsın? Bordo forma bordo forma yeter da en basitinden bi mavi V forma yapsan bile satacak halbuki. Bak şb'ye ne 3. forma yaptı öyle, alanın ilk tercihi o olacaktır
              sorma hacı tamam bordo yu seviyoruz da gerçek çubuklu çıkartmıosun her sene değişik çubuklu giyilsin die pazarlama stratejisi diosun ama her sene aynı v yakadan bordo forma cıkartıosun ne mantık mavi çıkar bari kardeş napoliyle aynı formayı giyelim hehe)

resim atamadım ama yukardaki linki tıklayın bu da napoli nin forma tanıtımı 21-26 temmuz arası 1. formadan her gün bir ayrıntı 26 sında formanın tamamı görülecek ulen büyüksün laurentiis başkan ya ne filmler çeviriosun öle)

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hocam bu ne ileri görüşlülük, Atatürkle bir akrabalığınız var mı ?
                olabilir cekirgearastirmam lazim
                iho istifa.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sorma hacı tamam bordo yu seviyoruz da gerçek çubuklu çıkartmıosun her sene değişik çubuklu giyilsin die pazarlama stratejisi diosun ama her sene aynı v yakadan bordo forma cıkartıosun ne mantık mavi çıkar bari kardeş napoliyle aynı formayı giyelim hehe)

resim atamadım ama yukardaki linki tıklayın bu da napoli nin forma tanıtımı 21-26 temmuz arası 1. formadan her gün bir ayrıntı 26 sında formanın tamamı görülecek ulen büyüksün laurentiis başkan ya ne filmler çeviriosun öle)

Değişik bi uygulamaymış. Adamlar düşünüyo en azından

Yorum

• Kırmızı idi bordo idi kırmızı idi bordo idi kırmızı idi bordo idi kırmızı idi bordo idi kırmız......

Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• 3.forma kiizi olmaz cunku lillein formasida kirmoz farkli bir renk olur
                      Biz dar sokaklarında
                      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• bu formayı oldum olası hep sevmişimdir ve en sevdiğim formadır. jaja'nın bursaya attığı o nefis golden midir bilmiyorum ama böyle basit bi tasarımla ve bu kadar güzel bi forma hiç görmedim. içimden geldi yazdım
                        lay lay lay

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu formayı oldum olası hep sevmişimdir ve en sevdiğim formadır. jaja'nın bursaya attığı o nefis golden midir bilmiyorum ama böyle basit bi tasarımla ve bu kadar güzel bi forma hiç görmedim. içimden geldi yazdım
                          Bu formayı güzeleştiren o kadar çok şey var ki

+2010-2011 deki fırtına
                          +Jaja
                          +Türk bayrağı
                          +Son dakikada aldığımız bjk maçı ve Burak'ın burnunun kırılması, formaya kanının bulaşması

Daha sayamayacağım yoksa şike konusuna girip dağıtacam ortalığı Bunlardandır ki formayı çerçevelettim evime astım

Yorum

• Napoli'nin gizli tanıtım afişini görünce güldüm. Sanki o bezden çok farklı bir deseni mi olacak

Yorum

• Şimdi ki formalara niye bayrak koymuyoruz?

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi ki formalara niye bayrak koymuyoruz?
                                Şampiyon olan ve Türkiye Kupası'nı kazanan takım koyabiliyor sadece.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X