İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 19.07.2014, 22:25.
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene en iyi forma geçişli olandı. Öyle değişik tasarımlar daha çok hoşuma gidiyor. Daha canlı duruyor.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleV detay olarak iyi bi detay ama formayı onun üzerine kurmak mantıksız. İlk 2 formamız sabit bir bordo-mavi çizgili ve beyaz forma 3. formayı ne diye pazarlama açısından farklı yapmazsın? Bordo forma bordo forma yeter da en basitinden bi mavi V forma yapsan bile satacak halbuki. Bak şb'ye ne 3. forma yaptı öyle, alanın ilk tercihi o olacaktır)
resim atamadım ama yukardaki linki tıklayın bu da napoli nin forma tanıtımı 21-26 temmuz arası 1. formadan her gün bir ayrıntı 26 sında formanın tamamı görülecek ulen büyüksün laurentiis başkan ya ne filmler çeviriosun öle)
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam bu ne ileri görüşlülük, Atatürkle bir akrabalığınız var mı ?arastirmam lazim
iho istifa.
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorma hacı tamam bordo yu seviyoruz da gerçek çubuklu çıkartmıosun her sene değişik çubuklu giyilsin die pazarlama stratejisi diosun ama her sene aynı v yakadan bordo forma cıkartıosun ne mantık mavi çıkar bari kardeş napoliyle aynı formayı giyelim hehe)
resim atamadım ama yukardaki linki tıklayın bu da napoli nin forma tanıtımı 21-26 temmuz arası 1. formadan her gün bir ayrıntı 26 sında formanın tamamı görülecek ulen büyüksün laurentiis başkan ya ne filmler çeviriosun öle)
Değişik bi uygulamaymış. Adamlar düşünüyo en azından
Yorum
-
İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu formayı oldum olası hep sevmişimdir ve en sevdiğim formadır. jaja'nın bursaya attığı o nefis golden midir bilmiyorum ama böyle basit bi tasarımla ve bu kadar güzel bi forma hiç görmedim. içimden geldi yazdım
+2010-2011 deki fırtına
+Jaja
+Türk bayrağı
+Son dakikada aldığımız bjk maçı ve Burak'ın burnunun kırılması, formaya kanının bulaşması
Daha sayamayacağım yoksa şike konusuna girip dağıtacam ortalığıBunlardandır ki formayı çerçevelettim evime astım
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi ki formalara niye bayrak koymuyoruz?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum