@afs abi sen diyordun lansman yapılacak bugün bir arkadaş dedi yetkiliyle görüştüm çarşamba günü internetten resim olarak yapılacakmış lansman? Doğru mu?
Lansmanın hiç yapılmama ihtimalini, dünyada ve Türkiye'de sadece internet üzerinden yapıldığını mesajlarımda yazmıştım. Sezon başı kimse bu konulara bütçe ayırmak istemiyor da dedim. Son dakika karar değiştirirler mi bilemem ama defile şeklinde lansman olmayacak.
Formalar yurtdışından geldi, fakat gümrük hologram işlemleri var, formalar satışa hazır olduktan sonra satış tarihi duyurulacak.
Resmi siteden süreçle ilgili bilgimiz olacak zaten.
Ali Fuat abi şb formalarından sonra en iyi koleksiyonun bizde olacağı fikrin geçerli mi hala?
Formalar çıkınca siz karar verin benim duygu ve düşüncelerim değişmedi bu konuda. Font konusunda önerim olur elbette, değişiklik olsun diye değil, Trabzonsporumuza özel olsun diye olur önerim. Telaşlı bir hazırlık var formalar ve ürünlerle ilgili. Kamptaki futbolcuların istekleri bir sürü ekipmanı hazırlamak kolay değil.
Tüm hazırlıklar sorunsuz bir şekilde Trabzon'da ve TS Club bayilerinde satışların aynı anda başlaması için.
Para ve insan kaynaklarının kısıtlı, kurumsal yapısı tam oturmamış kulübümüzde işlerin aslında nasıl fedakarlıklarla yürütüldüğünü bir bilseniz.
Lansmanın hiç yapılmama ihtimalini, dünyada ve Türkiye'de sadece internet üzerinden yapıldığını mesajlarımda yazmıştım. Sezon başı kimse bu konulara bütçe ayırmak istemiyor da dedim. Son dakika karar değiştirirler mi bilemem ama defile şeklinde lansman olmayacak.
Formalar yurtdışından geldi, fakat gümrük hologram işlemleri var, formalar satışa hazır olduktan sonra satış tarihi duyurulacak.
Resmi siteden süreçle ilgili bilgimiz olacak zaten.
Önümüzdeki Cumartesi satış yapma hedefi var ama, formaların hologramı, sevkiyatı deposu, sayımı, ambalajı, faturası herşeyi ile tamamlanmadan tarihi duyurmayacaklar.
Resmi siteden duyurulacak satış tarihi.
En son a f s tarafından düzenlendi; 19.07.2014, 18:42.
Beko kurumsal kimliğini yeniledi. Yeni logosunu tüm bayi tabelalarına uygulamaya başladı bile. Türk işi olduğu için kendi web sitesini en sona bırakmış.
Ülker'in logosu da değişti Galatasaray'ın forma çekimlerinde arkada eski logo duruyordu. Sezon başlayınca Beşiktaş ta değiştirir. Formaya logo uygulaması yapanın o değişimin farkında olduğunu sanmıyorum. Beko'nun da sponsor olduğu alandaki logosunun kullanımını takip etmesi gerekir. Taraftara eski logolu forma satıp, bir ay sonra yenisiyle değiştirmek tam iş bilmezlik olur.
Formalar konusunda mankenlik yapacak en son kişileri seçmişler. Gerçi şike kirlilikleri ile formaları örtüşüyor; yakışır.
Takımda o kadar boylu poslu futbolcu varken takımın en kısa futbolcusu Serkan'a pembe fonlarda çekim yapıp kötü photoshop efekleri ile sunan bir anlayış vardı kulüpte ( bu saçmalığı yapan artık kulüpte çalışmıyor )
Geriye bakınca aldığımız mesafe daha net belli oluyor.
Aziz Yıldıvım'ın forma tanıtımı çok komik olmuş. Yüzyıllık kulübün kurumsal anlayışı bu mu olmalı? Çok çocukca. Ama adam kendi taraftarının zeka seviyesini bildiği için doğru yere oynuyor sponsorumuz taraftar olacak diyor. Bu şikecilerle her yerde mücadele etmek istiyorsak herkes gidip formasını alacak. Üstelik bu sezon birbirinden güzel formalarımız var biri mutlaka zevkinize uyar çoğunlukla da hangisini alsam diye arada kalacaksınız. Forma fiyatları konusunda sıkıntı yaşayanlar olabilir onlar da şu andaki forma indiriminden yararlansın derim.
GS ŞB BJK forma tanıtım organizasyonlarını böylece geçiştirmiş oldu.
Ali Fuat abi;
Arçelik AŞ. yönetimi Beko markasınıın değişen logosunu Eylül ayında tanıtıma sunacaktı. Lakin Barcelona sponsorluğu sonrasında logo değişimi süreci bi nevi hızlandı. Eylül ayında yeni logonun tanıtımıyla tüm dünya da Beko yeni logosuyla tanıtılacak. Türkiye'de web sitesinin hala eski logoyu kullanması bu yüzden.( Ekteki bayidende anlaşılacağı üzere tabelaların üzeri branda örtülü ve lansman tarihi beklenilmekte...
En son ErayAkyüz tarafından düzenlendi; 19.07.2014, 18:45.
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Malouda evet Bosingwa pek forma taşoyabilecek birisi değik
Şu da var böyle bi tanıtım filmimiz olmayacak hic bi zaman
Zaten defile şeklinde olmayacakmış. Nike zaten Adidas gibi formaları futbolcuların üstünde tanıtmadığı için adama gerek yok Ama şöylede düşünebiliriz çarşamba tanıtım varsa ve forvetle tanıtılacaksa o zaman çarşambaya kadar adam gelecek
Yorum