Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• insallah güzel forma yaparlar bi de flas bir transferle baya forma satariz

Yorum

• ya formayi nike yapsin TSClub eski isini yapsin forma disindda ürünler yapsin

Yorum

• İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi
        Bayrak türkiye lig sampiyonu ve kupa sampiyonu tarafindan takiliyor...

malesef kupayi almadan veya sampiyon olmadan bayragi formamiza koyamiyoruz
        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Madem Lotto Olacak Bence bu 2 Formadan Baslasi Olmamali. Insallah Dandik Model Secmez Ilgili Kisiler.

Yorum

• Benim cizgililer hosuma gittide su en son resimdeki pek hosuma gitmedi..
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• zebra gibi[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• sorma sanki ahtapot sarmis gibi[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
                  zebra gibi[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  Karadeniz Zebralari...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

TÖVBE ESTAFURULLAH...YA...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• LOTTO olmaz diyorduk ama bordoyla maviyi yanyana görünce hepimizin gözleri földür földür oldu[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Insallah bunlara benzeyen bi forma dizayniyla çikarlar karsimiza diicem ama bu yönetimle ne istesek tam tersi oluyor bakalim zaman bize neler gösterecek [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• valla ne kadar kötü olursa olsun lotto lottodur.

bu seneki ugursuz formalardan bi kurtulalim da hele.

Yorum

• vallahi bordo mavi oldumu bize sanirim hic bir sey satmak zor olmas bide ts logosu üstünde oldumu yalanmi
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• arkadaslarin yaptigi formalar super olmus gercekten,hepsini yurekten tebrik ediyorum[img]smileys/smiley32.gif[/img]

soyle bise yapsak,yonetimle birisi baglantiya gecse forma dizaynlari yapsak en guzelleri secsek,onlarda lotto gonderse..yani yeni formlarimizi biz belirlesek,yapabilirmyiz??
                          Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                          Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• güzel güzel formalar gercekten güzel de asil o büyük trabzonspor formalarini giyecek futbolcular o formalari haketmeleri gerekir

Yorum

• bence cizgili formadan vaz gecilmemesi lazim, benim gözüme en hos gelen o forma. zaten sampiyon oldugumuz yillardada bu forma vardi
                              Baskana, antrenöre, basarilar dilerim bordo-mavililere

Yorum

• Bugün Tsclub taki yetkiliyle görüstüm Lotto ile anlasildini nerden bildimi söledi[img]smileys/smiley36.gif[/img]Neyse ama yanlis bildimiz bisey var biz sandik ki ezikler gibi sadece formayi lotto yapacak TsClub esofman v.s üretecek yine..Öyle degilmis..Lotto tüm ürünlerimizi üretecek ayni kappa nin yapmis oldugu gibi..

Ve siki durun (tabi transfer ve hoca isine benzemezse) Haziran 15 gibi Lotto yeni ürünlerimiz TsClublarda olacakmis..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X