insallah güzel forma yaparlar bi de flas bir transferle baya forma satariz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildiBayrak türkiye lig sampiyonu ve kupa sampiyonu tarafindan takiliyor...
malesef kupayi almadan veya sampiyon olmadan bayragi formamiza koyamiyoruzSAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
LOTTO olmaz diyorduk ama bordoyla maviyi yanyana görünce hepimizin gözleri földür földür oldu[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Insallah bunlara benzeyen bi forma dizayniyla çikarlar karsimiza diicem ama bu yönetimle ne istesek tam tersi oluyor bakalim zaman bize neler gösterecek [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
arkadaslarin yaptigi formalar super olmus gercekten,hepsini yurekten tebrik ediyorum[img]smileys/smiley32.gif[/img]
soyle bise yapsak,yonetimle birisi baglantiya gecse forma dizaynlari yapsak en guzelleri secsek,onlarda lotto gonderse..yani yeni formlarimizi biz belirlesek,yapabilirmyiz??Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
Bugün Tsclub taki yetkiliyle görüstüm Lotto ile anlasildini nerden bildimi söledi[img]smileys/smiley36.gif[/img]Neyse ama yanlis bildimiz bisey var biz sandik ki ezikler gibi sadece formayi lotto yapacak TsClub esofman v.s üretecek yine..Öyle degilmis..Lotto tüm ürünlerimizi üretecek ayni kappa nin yapmis oldugu gibi..
Ve siki durun (tabi transfer ve hoca isine benzemezse) Haziran 15 gibi Lotto yeni ürünlerimiz TsClublarda olacakmis..[img]smileys/smiley2.gif[/img]Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum