Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milan'ın bu seneki formalarına ben bayıldım zaten

Milan 14-15 Kits! The new Milan 14-15 Home Kit and the new Milan 14-15 Third Shirt were released in May, while the new Milan 2014-15 Away Shirt with a special Casa de Milan badge was officially launched today.

Yorum

• bu sezon diğer sezonlara kıyasla daha güzel bir çubuklu giyeceğiz lakin bize yapılacak

tek efsane çubuklu beyaz düğmeli polo yaka (inter strip bu sezon) olandır zevkimce

Yorum

• bunlar dogru mu?
        En son Emre Büber tarafından düzenlendi; 09.07.2014, 18:39.

Yorum

• İlk olarak Emre Büber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bunlar dogru mu?
          Hayır. Bunlar son 2-3 yıldır etrafa dolanan taraftar yapımı tasarımlar

Yorum

• tüh bende gördüm diye seviniyordum

Yorum

• İlk olarak Emre Büber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tüh bende gördüm diye seviniyordum
              ● 7 çubuklu bordo ağırlıklı V detaylı bir çizgili bekliyoruz (bize özel ve son yıllardaki en iyi çubuklu olduğu söyleniyor)
              ● PSV''nin beyaz formasına benzer bordo ile mavinin bi arada bulunduğu bi beyaz forma bekliyoruz
              ● 3. forma hakkında da bi arkadaş bordo ve maviden başka renkler de olduğunu söylemişti. Yani aykırı renk bi forma gelebilir

Yorum

• DHA Muhabiri Yunus Emre Sel'e göre yeni sezondaki çubuklu formamız ilk şampiyonluğumuzdaki çubuklu formanın modernleştirilmiş hali olacak.
                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  DHA Muhabiri Yunus Emre Sel'e göre yeni sezondaki çubuklu formamız ilk şampiyonluğumuzdaki çubuklu formanın modernleştirilmiş hali olacak.
                  Yunus Emre Sel AFS kadar bilmeyeceğini düşünüyorum.. Forma ile alakalı dediği hiç bir mesajda yanlış yapmadı yapmayacağınıda düşünüyorum.. Onun için emeğe saygı lütfen biraz..
                  "Turist" Okur Yazar..
                  Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• İlk olarak Cemil Çiçekli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yunus Emre Sel AFS kadar bilmeyeceğini düşünüyorum.. Forma ile alakalı dediği hiç bir mesajda yanlış yapmadı yapmayacağınıda düşünüyorum.. Onun için emeğe saygı lütfen biraz..
                    anlamadığım şu yes ile afs farklı şeyler söylediğini nereden çıkardın?

Yorum

• Milan'ın formada farklı logo seçimleri yeni bir akım başlatabilir

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• şuan da o kadar bilgi kirliliği var ki forma konusunda facebookta bazı Trabzon sayfaları

geçen sene hatta 2 sene önceki bazı tasarımları 'kesin olan formamız,muhtemel formamız' gibi sözlerle tanıtmış çoğu taraftarımızda yorum yapmış :/

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şuan da o kadar bilgi kirliliği var ki forma konusunda facebookta bazı Trabzon sayfaları

geçen sene hatta 2 sene önceki bazı tasarımları 'kesin olan formamız,muhtemel formamız' gibi sözlerle tanıtmış çoğu taraftarımızda yorum yapmış :/
                          Her sene aynı şey oluyor. Sakın bir yerde Trabzonspor forması görmesinler. Hemen "yeni sezon formamız" başlığı altında beğeni topluyorlar.
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Karışıklık olmasın diye formalar belliyse göstercen halletcen işi yani. Tatlı bi bekleyişti başta evet ama formaları gören, bilen birileri oldukça ve sayıları arttıkça bekleyiş falan sarpa sarıyor bilgi kirliliği artıyor bazıları yanlış bilgi atıyor ortaya falan

Olan biz formaları görmeyip merakla bekleyenlere oluyor

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Karışıklık olmasın diye formalar belliyse göstercen halletcen işi yani. Tatlı bi bekleyişti başta evet ama formaları gören, bilen birileri oldukça ve sayıları arttıkça bekleyiş falan sarpa sarıyor bilgi kirliliği artıyor bazıları yanlış bilgi atıyor ortaya falan

Olan biz formaları görmeyip merakla bekleyenlere oluyor
                              haklısın kardeşim

Yorum

• bence gayet iyi

[IMG][/IMG]
                                Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X