Milan'ın bu seneki formalarına ben bayıldım zaten
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Emre Büber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlar dogru mu?
Yorum
-
İlk olarak Emre Büber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüh bende gördüm diye seviniyordum
● PSV''nin beyaz formasına benzer bordo ile mavinin bi arada bulunduğu bi beyaz forma bekliyoruz
● 3. forma hakkında da bi arkadaş bordo ve maviden başka renkler de olduğunu söylemişti. Yani aykırı renk bi forma gelebilir
Yorum
-
İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDHA Muhabiri Yunus Emre Sel'e göre yeni sezondaki çubuklu formamız ilk şampiyonluğumuzdaki çubuklu formanın modernleştirilmiş hali olacak."Turist" Okur Yazar..
Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..
Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..
Yorum
-
İlk olarak Cemil Çiçekli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel AFS kadar bilmeyeceğini düşünüyorum.. Forma ile alakalı dediği hiç bir mesajda yanlış yapmadı yapmayacağınıda düşünüyorum.. Onun için emeğe saygı lütfen biraz..
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşuan da o kadar bilgi kirliliği var ki forma konusunda facebookta bazı Trabzon sayfaları
geçen sene hatta 2 sene önceki bazı tasarımları 'kesin olan formamız,muhtemel formamız' gibi sözlerle tanıtmış çoğu taraftarımızda yorum yapmış :/● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Karışıklık olmasın diye formalar belliyse göstercen halletcen işi yani. Tatlı bi bekleyişti başta evet ama formaları gören, bilen birileri oldukça ve sayıları arttıkça bekleyiş falan sarpa sarıyor bilgi kirliliği artıyor bazıları yanlış bilgi atıyor ortaya falan
Olan biz formaları görmeyip merakla bekleyenlere oluyor
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarışıklık olmasın diye formalar belliyse göstercen halletcen işi yani. Tatlı bi bekleyişti başta evet ama formaları gören, bilen birileri oldukça ve sayıları arttıkça bekleyiş falan sarpa sarıyor bilgi kirliliği artıyor bazıları yanlış bilgi atıyor ortaya falan
Olan biz formaları görmeyip merakla bekleyenlere oluyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum