Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ülker yaziyor

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      serkanın üstündekine dikkat
      ooo Umut-Gökhan-Barış-Selçuk grup yapmışlar.Gruplaşma olmasın

Yorum

• Kollarda ÜLKER yazacak bu sene.
        Hayırlı olsun.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yau ülker yazisi illa beyazin üstünemi olacak, sirf ÜLKER diye formanin üstüne gelse olmuyormu...

illa arka plana beyaz yaptilar.... hemende elestirmeyelim dimi

Yorum

• Sanırım Ülker bu sene diğer takımların kollarındada var.
            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Serkan'in üzerindeki antreman formasinda beyaz yerine bordo olsaydi daha güzel olurdu. Ayni bunun gibi:
              .

Yorum

• Ali Fuat abi emeklerine sağlık gerçekten..
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serkan'in üzerindeki antreman formasinda beyaz yerine bordo olsaydi daha güzel olurdu. Ayni bunun gibi:
                  aynı şeyi bende söyleidm belkide vardır daha hepsini görmedik. mutlaka vardır
                  öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                  MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                  BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• serkanın uzerindeki idman formasındaki mavi cok kotu ve takımımızın rengi degil umarım maç formalarında aynı renk kullanılmaz

Yorum

• ben begendim... belki karanlig diye resim öyle geliyordur

Yorum

• karanlıkla ilgisi yok sol taraftaki mavi gayet acık gozukuyor cunku (serkanın sagında)

koyu mavi olursa kötü olacak yine sunu niye acık mavi yapmazlar anlamıyorum

Yorum

• o koyu mu???? ben onu acik parlak mavi sandim -...özür

Yorum

• İdman malzemelerinin rengi ile formaların rengi aynı olacak diye bir şey yok. Hatta forma özel olmalı ve futbolcular o rengi giyebilmek için mücadele etmeli bence

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 1-2 saat içinde göreceğiz zaten şuan bmn trabzon bolca foto çekiyor ve tezavrat yapıyordur. kimin ne giydiğini net şekilde görürüz.
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Ula adamı hasta etmeyin la Ne adamlarsınız ya antrenman tişörtüne bile mana bulmak için nöbet mi bekliyorsunuz! Adı üstünde antenman tişörtü. Forma değil. Yok inşallah öyle olmaz renkleri felan diyede garip garip mesajlar atmayın şuraya da afs hocayı iyice ayar etmeyin
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X