Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TS Club'ın Onur Kıvrak için hazırladığı tshirti gördüm bugün, böyle rezil bir tasarım olamaz. Aylardır beklenen bir ürünün bu derece berbat olduğunu görmek moralimi gerçekten bozdu.

Ne zaman düzelecek bu kafalar merakla bekliyorum..
    Afs adlı üye abi tasarımcı kadroyu öve öve biteremiyordu zamanında. Özellikle gündelik hayat için tasarlanan koreasyonun rezaletliğini görünce yine mesaj atmadım o zaman ancak bu mesajını görünce dayanamadım.
    Afs abi bu mu senin öve öve bitiremediğin tasarımcılar?!?
    Hayır giyinmeyi bilmesem ses etmicemde bu halimle bunları arka cebimden çıkarır mendil gibi sallarım.
    Zahmet edip yurtdışındaki takımlar nasıl hazır giyim işindeler araştırsınlar bi.
    1967 ile Trabzonspor yazmakla olmuyor bu işler!
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Arka sayfada yeni sezon ürünleri olduğu iddia edilen tişörtler Nike ama TS Club etiketi var.

Yorum

• Bebek Formalardan haber varmi? Istanbul yalakalarin hepsinde var bizimkiler yillardir satisa cikarmiyor!?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni sezon ürünlerimizden...

Çakmayım diye bağırıyor bu ürünler.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çakmayım diye bağırıyor bu ürünler.
            Irenc!

Yorum

• Sızsın artık şu formalar

Sponsor da bi merak konusu

Yorum

• Bana Kolay

TS Club ürün tasarımcısı bu sayfaları takip ediyor merak etmeyin, ne diyecekseniz ona söyleyin, bana değil. Beğenilerini kimse yazmaz ama eleştirilerini de ifade eder haklı olarak. Fiyat tasarım kalite dengesini kurmak kolay değil.

TS Club için benim kolleksiyon önerilerim bambaşka şeylerdi, ama bunu söylememin bir anlamı kalmıyor belli bir noktadan sonra. Tişört tasarımında yazı, yani tipografi işin içine girince işin uzmanları devreye girmeli. Nike bu konuda tasarımcılardan ve tasarım disiplinlerinden fazlasıyla pozitif faydalanıyor. Kulübün ürünlerindeki her bir TS, Trabzon, Trabzonspor, 1967, 61, 1461 fontları özel olmalı.

Bütün tasarım öğeleri kurumsal kimliğin ve marka serüveninin bir parçası; hepsi önemli, hepsi değerli. Ve bu süreçler genel bir marka ve estetik anlayışıyla düzenlenmeli.

Golcü sahada olunca üretebilir yedek kulübesinde değil. Söylemek kolay yapmak zor.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Celtic'in forma da süper olmuş.

Yorum

• Alakasız belki ama bunu sormam lazımdı bizim armayı tasarlayan kim acaba? Çok güzel tasarlamış özellikle
                    üst tarafının dalgayı andırması insana karadenizden ilham almış hissi veriyor ..
                    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Arkadaşlar önceki sezonlarda koleksiyon falan yapardı bazı renktaşlar şimdi yaz geldi kimsede tık yok şu aralar hiç tasarım yapan yok mu
                      #Trabzonsporlu olmak, sabrı erdem bilenlerin işidir.#

Yorum

• Yeni formamızda arma ve yıldız istenilen büyüklükte yapılmazsa forma almayacağım.
                        tıpkı son 2 yıldır olduğu gibi.. Bu kadar amatörlük yeter
                        En son Sacit tarafından düzenlendi; 11.06.2014, 15:33.

Yorum

• Forma almak istemeyen bugün armayı sorun eder.Yarın yıldızı öbür gün başka bir şeyi.Herkes böyle düşünürse forma çıkartılmasın o zaman bu sezon.Nasıl olsa herkes bir şey bulacaktır.

Yorum

• Kulüp olarak ve taraftar olarak her şeyimiz tastamam da yıldızımız kusur kalmış! Kulüp bir karar almış uyguluyor. Albeni bahanesi bol!

En son a f s tarafından düzenlendi; 11.06.2014, 16:05.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barcelona'nın önceki formasına kıysla bunu pek beğenmemiştim. Ama bu son fotoğraflardaki ışık ve doğal görünüm bu formayı şu an daha çok beğendirtti doğrusu
                              t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Barcelona'nın önceki formasına kıysla bunu pek beğenmemiştim. Ama bu son fotoğraflardaki ışık ve doğal görünüm bu formayı şu an daha çok beğendirtti doğrusu
                                Bana kalırsa son zamanlardaki en iyi formalarından biri olmuş diyebilirim. Deplasman formalarını da merak ediyorum

---------------------

Olan dışı tasarımları severim. Celtic gibi muamelesi görsek ne güzel olurdu ama daha yolumuz var
                                En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 11.06.2014, 21:16.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X