Ağaoğlu-Jet Fadıl sözde TS'lular.Bunlarla forma reklamı için anlaşma yapmazlar umarım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel çizim eline sağlık, katalogta bir benzeri şu ürün var, istersen bunu uyarla, sonuçta katalog formaları giyeceğiz:
Yorum
-
Yeni sezon formalarımız katalogdan değil, çıkınca mı inanacaksınız?l
Forma sponsorluğu konusunda TSClub değil Trabzonspor yönetimi karar veriyor.
Yeni sezonda UEFA Avrupa liginde olacağımıza göre ona göre gelen teklifleri değerlendiriyorlardır. Formaya sponsor bulmak kolay iş değil. Formaların reklamsız gelmesinin bir nedeni de bu.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon formalarımız katalogdan değil, çıkınca mı inanacaksınız?l
Forma sponsorluğu konusunda TSClub değil Trabzonspor yönetimi karar veriyor.
Yeni sezonda UEFA Avrupa liginde olacağımıza göre ona göre gelen teklifleri değerlendiriyorlardır. Formaya sponsor bulmak kolay iş değil. Formaların reklamsız gelmesinin bir nedeni de bu.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi tahmini olarak yeni sponsorumuzdan Türk Telekom'a göre daha çok para kazanır mıyız? Yoksa Türk Telekom'dan kazandığımız miktarlar civarı mı kazanırız?
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar katalogtan değil.
Onun dışında forma sponsoru olarak ben olsam THY ile görüşürdüm.
Yorum
-
umarım yeni formaları reklamsız alma şansımız olur.reklamlı forma cazibesini acayip kaybediyor.ben formayı alayım sonra ne reklamı yapıştırılarsa yapıştırsınlar.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Forma sponsorluğu için Samsung Galatasaray'a yıllık 10 Milyon Euro teklif etmiş. Gazprom 12 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyormuş, teklif etmezse yeni sponsor Samsung'muş. 5 yıllık anlaşmayla 50 milyon euro cepte
Fly Emirates çok güzel duruyor yalnızAma hayalden öteye geçmez o ayrı
Samsung bize hepten sponsor olsaya, hem forma reklamı hem stad ismi● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Galatasaray formalarını takip eden arkadaşlardan bu siteyi takip edenler var biliyorum. Önceki sayfalarda Nike'ın yeni sezon kataloğu yayınlandı. Orada bulunan modellerin hiçbiri olmayacak. Çorap konusunda TFF'den onay bekleniyor. Formalar çıkınca içindeki sürprizi de göreceksiniz. Beyaz modelde bordo mavi renkler formanın üstünde arma tarafında.
Ondan bundan değil bizzat birinci ağızdan öğrendiğim bilgiler ki bilip söylemediğim şeyler daha fazla. İnanmak istemeyen inanmasın.
T bantlı delikli formayı geçen sene de giyme şansımız vardı ama yine kulübün tercihinden dolayı Nike göndermedi. Bu sezonu da bekleyin görün.
Mesele Trabzonspor'un ekonomik gerçekleri ve kulüp yapısı içerisinde kulüp ve taraftar için en doğru çözümü üretmek.En son a f s tarafından düzenlendi; 19.05.2014, 18:01.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum