Sürpriz rengi daha önce hiç kullanmadık. Bu kadar söyleyebilirim.
Cristiano Ronaldo'nun paylaştığım yeni ayakkabılarının bizim yeni rengimizle ilgisi yok. Bazen gizli mesaj olarak söylediğimi düşünen olabilir. Bu sayfada o renge benzer bir renk var ama bu mesajda değil
afs sen yada bir başkası bana o rengin pembe olmadığını söylesin pls...!!!
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR...MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Renk tabii ki pembe değil o kadar da değil. Armalar yine Nike'tan hazır nakışlı gelecek. Bordo zeminde armanın etrafına beyaz, gümüş veya altın rengi olur mu bilmiyorum. Fakat formalarda sürpriz detaylar var.
Renk konusunda daha fazla renk vermesem iyi olacak.
Renk tabii ki pembe değil o kadar da değil. Armalar yine Nike'tan hazır nakışlı gelecek. Bordo zeminde armanın etrafına beyaz, gümüş veya altın rengi olur mu bilmiyorum. Fakat formalarda sürpriz detaylar var.
buna göre tek seçenek kalıyor oda fosfor sarı
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR...MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Abi cevap için teşekkürler. Bide katalog formamız varsa bu sezonun kataloğundan mı yoksa 2013/14 kataloğundan mı?
Yorum