Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mesela Yani:
    Süper!!! Bunu üst tarafi mavi alt kismi bordo da yapailirmisin?
    “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• El Shaarawy nin giymis oldugu sriker III , ts clubin turuncu formasina benziyo. Ona yakin bir tasarim yapabilirmisiniz? Simdiden tsk
      En son Sinan Karadeniz tarafından düzenlendi; 06.02.2014, 15:27.
      “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• GALATASARAY 14-15 TRAINING SHIRT

GALATASARAY 14-15 PRE-MATCH JERSEY

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Diğer forma tahminlerimide ilerleyen günlerde paylaşacağım arkadaşlar.
          Keşke NIKE denen zevksizlik abidesi tasarımlar yerine, sizin tasarımlarınızı üretse kulüp... Çok zevkli şeyler üretiyorsunuz gerçekten... Elinize sağlık değerli kardeşim...

Yorum

• Atletico Nacional'inki gibi desenli bir formamız neden olmuyor?

Ali Fuat Abi TSCLUB yetkilileriyle bir dahaki görüşmenizde XS beden de istemelerini söylesen.

Mevcut S Bedenler Normaldeki M gibi de o yüzden...
            En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 06.02.2014, 21:05.
            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kullanacağımız yeni yedek renk daha önce kullanılmadı ve çok güzel.

Rengin hangisi olduğunu söyleyemiyorum. ( Birinci kaynaktan bilmenin sıkıntısı da bu )

Bordo Mavi Beyaz ve X Renginden oluşacak yeni forma setimiz. Bakalım Nevzat Bey neler seçmiş.
              Abi 3 renk demişsin sonradan Bordo bir forma Mavi beyaz bir forma diğer gizli renkde bir forma bu şekilde mi olacak.

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gelecek sene elit kategoriye gecicemiz soyleniyordu doğru mu
                İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğru.
                O zaman 5. geleneksel nike katalogundan forma tahmini etkinliği iptal diyebiliriz

Yorum

• Bi tane bordo mavi forma olur. Bi tane beyaz agirlikli , bi tane de surpriz renk. Beyaz forma fiks olarak victory olur ya da katalogdaki kollari seritli forma, bu yilkine benzer.

Ama merakim ilk forma. Simdi elite oldugumuz icin formamiz bu katalogdakilerden farkli mi olacak?

Eger olmayacaksa sneijder'in giydigi cubukluya tavim. Extra bi desen ya da baski kulallanilirsa cok daha guzel olur. Ya da yaka ve kollarin ucu beyaz olabilir.

Yorum

• Nevzat Aydın klasik çubuklu beklemeyin demişti.. Katalog'da da öyle bir forma yok.. Özel forma bu olacak sanırım diğer 2 forma katalogdan olacaktı diye hatırlıyorum yalnız bu katalog elit seri katalog mu ?

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Atletico Nacional'inki gibi desenli bir formamız neden olmuyor?

Ali Fuat Abi TSCLUB yetkilileriyle bir dahaki görüşmenizde XS beden de istemelerini söylesen.

Mevcut S Bedenler Normaldeki M gibi de o yüzden...
                      Çünkü Nike için TS 9. sınıf bir takım, ver Katalog yolla...

Yorum

• İş Nevzat Aydın'a kaldıysa, Ofspor'un geçen yıl giydiği formalara bakın, seneye formamız odur...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şimdiden söyleyeyim bu sezon olduğu gibi formalar bize özel olacak ve bizim giydiğimiz modelleri kimse giymeyecek.

Bakalım bizi nasıl sürprizler bekliyor.
                          Üstten 4. forma ile alttan 4. formaya bordo mavi yi uyguluyorum hayalimden,şahane duruyor
                          diğerleri şık olmaya şık ama aşırı sade,
                          Şınayder insanının giydiği de pazar işi gibi geldi bana
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Elit kategorideysen, onun kataloğu yok mudur?

Yorum

• Dün gittim görüştüm TS Club ile meğerse 2 yıldır Elit kategorisindeymişiz ama bizim haberimiz yokmuş. Bu sene 3 kalın çubuklu forma kimsede yok bize özel yapıldı dedi o an aklıma gelmedi ama eve gelince hatırladım La Liga nın Hercules takımı aynı formayı giyiyor. Beyaz formamız Everton la aynı degrade forma zaten önüne gelen kullandı bu yıl. Eee o zaman hani biz 13-14 sezonunda elit kategorideydik hani bize özel forma? Bu senede elit kategorisindeymişiz öyle dediler fakat t bant ve laser delikler gibi ek şeyler fazla masraflı ve taraftarın alım gücünü zorlayacağından dolayı onları yaptırmamışlar. Geçen sene ki genel müdür yardımcımız İsmail Hakkı Tok ' un dediğine göre 14-15 sezonunda ki formalar çok güzel olacak diyordu bekleyelim görelim bakalım elitmiyiz değilmiyiz? Yoksa uyutuluyormuyuz...

Yorum

• en çok zoruma giden şey; bir yetkilinin çıkıp da bizleri adam yerine koyup net bir açıklama yapmaması, çocukları kandırır gibi masal anlatmalarından nefret ediyorum artık.
                                insanların duygularıyla neden bu kadar oynanır anlamakta zorluk çekiyorum, çık söyle kardeşim, şu kategorideyiz, elitsek elitiz değilsek değilizdir.katalogdan giyeceksek yada elit kategoriden giyineceksek sebeplerini artılarını eksilerini genel hatlarıyla herkesin anlayacağı dilde söyle.
                                ben dahil kimse adam gibi açıklama yapıldıktan sonra bu niye böyle şu niye şöyle diye tek kelime etmez, yeter ki biz taraftarları adam yerine koyup açıklama yapın.
                                yeter gerçekten ya her sene aynı terane(sözlük anlamı : Çok yinelendiğinden usanç verici bir durum alan söz), bu ve benzeri sayfalara girmekten keyif alamıyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X