Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• küçüklükten beri forma takıntısı ve koleksiyonu vardır ben de

bugün onlara yenilerini ekledim real madrid nin beyaz ve mavi forması

ikiside çok iyi ama bir beyaz forma nasıl bu kadar şık yapılabilir fevkalade (bu arada evertonun beyazıda iimiş )

Yorum

• Bizim taraftarımız hiçbir şeyi beğenmiyor.Güzel bir şey olduğunda hep daha iyisini istiyor.Yıldız gelmez denen Trabzon'a Malouda ve Bosingwa gibi yıldızlar gelmiş.Hala yıldız forvet isteniyor sanki her sene yıldız futbolcu alıyormuşuz gibi.Nike bize tarihimizin en güzel formalarını yapıyor.Yine de kappaya pumaya geçelim diyorlar.Kappanın bize yaptığı dandik formaya bakın.Üstünde Trabzonspor logosu olmasa yemin ediyorum 10 lira verip almam.

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [B]Bizim taraftarımız hiçbir şeyi beğenmiyor.Güzel bir şey olduğunda hep daha iyisini istiyor.Yıldız gelmez denen Trabzon'a Malouda ve Bosingwa gibi yıldızlar gelmiş.Hala yıldız forvet isteniyor sanki her sene yıldız futbolcu alıyormuşuz gibi.
        Transfer konusuna girme bence. Apayrı bir konu o.

Nike özellikle renklerimizi çok güzel tutturdu. İyi formaları var ama yönetimimizin yanlış seçimleri oluyor. Ve bunu Nike'ın hatasıymış gibi gösteriyoruz biz. Halbuki Nike kataloğa koyuyor yönetim seçiyor. Bu sezon hariç (ki bu sezonda beyaz formadan daha güzel bir beyaz katalogda vardı) diğer sezonlar çok yanlış seçimler oldu. Bundna dolayı Nike istemiyor bazı taraftarlar. Ayrıca birde pahalı.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Bizim taraftarımız hiçbir şeyi beğenmiyor.Güzel bir şey olduğunda hep daha iyisini istiyor.Yıldız gelmez denen Trabzon'a Malouda ve Bosingwa gibi yıldızlar gelmiş.Hala yıldız forvet isteniyor sanki her sene yıldız futbolcu alıyormuşuz gibi.Nike bize tarihimizin en güzel formalarını yapıyor.Yine de kappaya pumaya geçelim diyorlar.Kappanın bize yaptığı dandik formaya bakın.Üstünde Trabzonspor logosu olmasa yemin ediyorum 10 lira verip almam.

valla zevk böyle bişey bana görede giydiğimiz en güzel çubuklu formaydı bu

Yorum

• Arsenal neden geçen senenin aynı formasını giyiyor ?

Yorum

Bizim taraftarımız hiçbir şeyi beğenmiyor.Güzel bir şey olduğunda hep daha iyisini istiyor.Yıldız gelmez denen Trabzon'a Malouda ve Bosingwa gibi yıldızlar gelmiş.Hala yıldız forvet isteniyor sanki her sene yıldız futbolcu alıyormuşuz gibi.Nike bize tarihimizin en güzel formalarını yapıyor.Yine de kappaya pumaya geçelim diyorlar.Kappanın bize yaptığı dandik formaya bakın.Üstünde Trabzonspor logosu olmasa yemin ediyorum 10 lira verip almam.

Abi zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana göre de en güzel çubuklularımızdan birisiydi..Ayrıca Pumanın yaptığı sondan bir önceki çubuklu da şahaneydi..

Yorum

• Yorum

• Izmit´te TS Club veya resmi ürünler satan yer varsa Tam adresse yazabilirmi birisi.Ve Oraya otobüs vs nasil gidilir diye bir yol tarifi verebilir mi??3 hafta daha Kocaelindeyim.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Izmit´te TS Club veya resmi ürünler satan yer varsa Tam adresse yazabilirmi birisi.Ve Oraya otobüs vs nasil gidilir diye bir yol tarifi verebilir mi??3 hafta daha Kocaelindeyim.
                      Cumhuriyet parkından Gazi Lisesine inen yolda sol tarafta Görkem Spor var kardeşim , kulübün lisanslı ürünleri orada satılıyor . Cumhuriyet parkına giden herhangi bir otobüs ile rahatça ulaşabilirsin .

Tam yeri Finans Bank ve Soydan iş merkezinin karşısında Telekom'un hemen yanında
                      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Terek formasında hem Camii hem AK yazıyor Alper hocam siyasete bulaşmışsın, hayırlı olsun ...
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Mav rengimiz koyu mu olmuş yoksa bana mı öyle geliyor. Arkada rakamlar felan bile kayboluyor mavinin içinde.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valla zevk böyle bişey bana görede giydiğimiz en güzel çubuklu formaydı bu
                            İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana göre de en güzel çubuklularımızdan birisiydi..Ayrıca Pumanın yaptığı sondan bir önceki çubuklu da şahaneydi..
                            Yapmayın.Sadece logoya bakınca bile nike'ın bize yaptığı en kötü formadan daha kötü bu forma.

Yorum

Yapmayın.Sadece logoya bakınca bile nike'ın bize yaptığı en kötü formadan daha kötü bu forma.
                              Logo kulüple alakalı bir şey. Ayrıca o dönemin teknolojisiyle bu dönemin teknolojisini karşılaştırmak anlamsız olur.
                              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• [QUOTE=Respect 61;1919332254]Yapmayın.Sadece logoya bakınca bile nike'ın bize yaptığı en kötü formadan daha kötü bu forma.[/QUBU LOGOYU DAHA ÖNCEDE KONUŞMUŞTUK YANLIŞ BASMIŞLAR FİLAN DEMİŞTİ Bİ RENKTAŞ

AMA DÖNEM ÖYLE KULLANMIŞIZ LOGOYU BENCE DE LOGO HOŞ DURMUYOR

AMA ÇUBUKLUNUN TASARIMI OLSUN ÜSTÜNE GİYDİĞİNDE OTURMASI KOLLARI FİLAN 10 NUMARAYDI

ŞİMDİKİ FORMALARIMIZIN KOLLARI DİRSEĞİ GEÇİO NERDEYSE S BEDEN BİLE

BU TASARIMDA NİKE BİZE FORMA YAPARSA EMİNİM EN GÜZEL FORMA OLUR MAVİ AĞIRLIKLI GERCEK ÇUBUKLU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X