Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat abi sana katılmamakla birlikte iki soru soracağım.

1.Geçişli formanın arkası neden düz bordo?
    2.Bize özel denilen beyaz formayı Everton nasıl giyebiliyor?
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak fatelover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şortlar beyaz olsaydı nasıl olurdu..
      Kesinlike daha iyi olurdu.
      Bordomavi.net

Yorum

• formalar benim de gözüme güzel gelmeye başladı. 2 tane alacağız kesinleşti

Yorum

• Nike bizi sıradan bir klüp olduğumuza inandırdı. Nike en güzel katalog ürünlerini bile sunsa Trabzon ve Trabzonspor özeldir. Sonuna kadar Nike'a hayır. Biz özel bir takımız bizim formalarımız özel olmalı. En azından 1 tanesi bize has olmalı. Nike'ın formalarını beğenmedim. O kadar.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nike bizi sıradan bir klüp olduğumuza inandırdı. Nike en güzel katalog ürünlerini bile sunsa Trabzon ve Trabzonspor özeldir. Sonuna kadar Nike'a hayır. Biz özel bir takımız bizim formalarımız özel olmalı. En azından 1 tanesi bize has olmalı. Nike'ın formalarını beğenmedim. O kadar.
            Böyle ön yargılı olursan hiç bir zaman gelişemezsin. Burada Nike ın suçu yok sonuçta formaları seçen kişiler bizim yöneticilerimiz. Ayrıca ligin en güzel formalarını giyiyoruz var mı bizim formalardan güzel olanlar gösterde görelim. Tutturmuşsunuz bi adidas, kappa, vs. sanki onlara geçsen sana özel formalar yapacaklar. Dayıyacaklar eski eski kalıpları al kullan bunu diyecekler. Benim için Forma=Nike.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali Fuat abi sana katılmamakla birlikte iki soru soracağım.

1.Geçişli formanın arkası neden düz bordo?
              2.Bize özel denilen beyaz formayı Everton nasıl giyebiliyor?
              Soru bana sorulmamış ama cevaplama gereği duydum. AFS abi de cevaplasın mutlaka.

1. TFF kurallarına göre tam çubuklu olamıyor. Numaranın yazdığı bölge düz olmak zorunda. Geçişli formada da böyle bir durum söz konusu. FB geçen sezon tam çubuklu kullanmıştı, TFF önce buna göz yumdu sonra düzeltilmesini istedi ve düzeltildi.

2. Bize özel bir forma değil. Bu sene Elit kategoriye yakın takımların giydiği özel bir forma. Seneye Eskişehirspor giyebilir (bkz. Gs'nin özel formasının bu sene Eskişehir tarafından kullanılması.)
              En son OnurKul tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 19:57.
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Geçişli formanın arkası bir tek bizde düz. Kim ne derse desin ben bu formayı özel forma olarak görüyorum! :P

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Böyle ön yargılı olursan hiç bir zaman gelişemezsin. Burada Nike ın suçu yok sonuçta formaları seçen kişiler bizim yöneticilerimiz. Ayrıca ligin en güzel formalarını giyiyoruz var mı bizim formalardan güzel olanlar gösterde görelim. Tutturmuşsunuz bi adidas, kappa, vs. sanki onlara geçsen sana özel formalar yapacaklar. Dayıyacaklar eski eski kalıpları al kullan bunu diyecekler. Benim için Forma=Nike.
                  Gs, fb ve bjk formaları onlar için özel hazırlanan en az 1 forma içeriyor. Bence bizimkileri "en güzel" gösteren renkleri. Odunu da bordo maviye boyayınca bana çekici geliyor. Adidas diye tutturmuyorum. Kappa, TsClub hatta Puma bize 1. sınıf muamelesi görebilir. Özkan Sümer yönetimi çok mu becerikliydi bize 1. sınıf kappa modelleri geliyordu?

Bence bu 2. sınıf muameleye alıştık. Ben alışan bünyeleri kırmaya çalışıyorum.

Trabzonspor özel bir takımdır ve daha iyisini her zaman hakeder.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gs, fb ve bjk formaları onlar için özel hazırlanan en az 1 forma içeriyor. Bence bizimkileri "en güzel" gösteren renkleri. Odunu da bordo maviye boyayınca bana çekici geliyor. Adidas diye tutturmuyorum. Kappa, TsClub hatta Puma bize 1. sınıf muamelesi görebilir. Özkan Sümer yönetimi çok mu becerikliydi bize 1. sınıf kappa modelleri geliyordu?

Bence bu 2. sınıf muameleye alıştık. Ben alışan bünyeleri kırmaya çalışıyorum.

Trabzonspor özel bir takımdır ve daha iyisini her zaman hakeder.
                    1. sınıf kappa modeli dediği formalar tülerme yaptı, armaların dikişlerinden arma etrafı yırtıklar oldu, yıkamaktan renkleri soldu.

Kappa beş para etmez bir markadır. Özellikle son 6-7 yılda hızlı bir düşüş yaşıyor. Roma'nın geçen sezon ki kappa paçavralarına bakın anlarsınız.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1. sınıf kappa modeli dediği formalar tülerme yaptı, armaların dikişlerinden arma etrafı yırtıklar oldu, yıkamaktan renkleri soldu.

Kappa beş para etmez bir markadır. Özellikle son 6-7 yılda hızlı bir düşüş yaşıyor. Roma'nın geçen sezon ki kappa paçavralarına bakın anlarsınız.
                      İki tane Kappa formam var birini TsClub'tan aldım evet yaptı, diğerini Hüseyin Çimşir'den aldım hala sokağa çıkarken tshirt niyetine giyerim bir kaç dikişi söküldü kaç sene geçti başka hiç bir sıkıntısı yok. Ben forma kalitesinden çok muameleyi ön plana çıkarmak istemiştim. Nike ve adidas ürünleri dışardan alırken gayet kaliteli buna kimse bişe demiyor, ama sizi koydukları nokta ve size verdikleri değer önemli.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geçişli forma böyle olması gerekirken arkası düz yine çaktın Nevzat Aydın.
                        İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forma güzel gözüküyor. Beyaz şort&beyaz konç ile kesinlikle denenmesi gerekir. Fontu begenmedim ama

Arkadaki bordo kısım garip duruyor biraz
                        İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Soru bana sorulmamış ama cevaplama gereği duydum. AFS abi de cevaplasın mutlaka.

1. TFF kurallarına göre tam çubuklu olamıyor. Numaranın yazdığı bölge düz olmak zorunda. Geçişli formada da böyle bir durum söz konusu. FB geçen sezon tam çubuklu kullanmıştı, TFF önce buna göz yumdu sonra düzeltilmesini istedi ve düzeltildi.

2. Bize özel bir forma değil. Bu sene Elit kategoriye yakın takımların giydiği özel bir forma. Seneye Eskişehirspor giyebilir (bkz. Gs'nin özel formasının bu sene Eskişehir tarafından kullanılması.)

Parçalı olanın arkası tam düz değil ona bakarsan?
                        Bordomavi.net

Yorum

• Parçalıda o alanı yaratma şansın var. Geçişlide yok ama...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ligin en güzel formaları yine biz de. Lig başlayınca bunu daha net göreceksiniz.

[ımg]http://trabzonspor.org.tr/images/formalar/forma2013_2.jpg[/ımg]

[ımg]https://www.trabzonspor.com.tr/pictures/products/17072013101809.jpg[/ımg]

[ımg]https://www.trabzonspor.com.tr/pictures/products/17072013101856.jpg[/ımg]

[ımg]https://www.trabzonspor.com.tr/pictures/products/17072013101926.jpg[/ımg]

[ımg]https://www.trabzonspor.com.tr/pictures/products/17072013101945.jpg[/ımg]

[ımg]https://www.trabzonspor.com.tr/pictures/products/17072013101825.jpg[/ımg]
                            armamız dikişlimi banamı öyle geldi.eğer bunu yaptırabildiysek baya yol aldık demektir...

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Nike trabzonspor icin sanki özel tasarim yapiyor....

Siradan nike formalari yolluyorlar.. Buda normal..

Ünlü takimlara özel formalar yaparlar..

Farkindaysaniz gecen seneki formamiz man united bir sene önceki formasi.. Ve bu seneki formamiz barcelonanin gecen seneki formasi...

bize yeni model göndermiyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• gecen sene bordo formayı aldığım için bu sene geçişli ve beyaz formayı alıcam bu hafta içi

umarım beden sıkıntısı olmaz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X