İlk olarak MehmetGÜRSOY61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor
Eski nickim: machineman61
AĞASARLI
-
İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle65 ytl civarında çok ufak tefek değişiklikler yani alçalma ve yükselmeler olabilirVe Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor
AĞASARLI
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formalarımız, yeni dinamik oturuşu sayesinde bedene yapışarak futbolcunun rakipler tarafından çekilmesini zorlaştırıyor. Sırt bölgesindeki ergonomik ağ tabaka ise bedenin nefes alıp vermesini ve serinlemesini sağlıyor. Formanın yapımında kullanılan Nike Dri-Fit, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif olmasını sağlayan yeni bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızlı kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azaltıyor.
Yeni formalarımızda sporcuların performasını ve konforunu en üst seviyeye taşıyacak teknolojiler kullanıldı. Antrenman ürünlerinde kullanılan yenilikçi Nike Sphere Dry ve Nike Dri-FIT teknolojisi futbolcuların vücut ısısını düzenliyor, teri vücuttan dışarı atıyor ve antrenman yaptıkça sporcuların kendilerini rahat hissetmelerini sağlıyor.
Vücuttaki teri emerken file dokusuyla gereken havalandırmayı sağlayan DRI-FIT teknolojisiyle üretilen antrenman ürünleri, antrenman veya eğitim sırasında sporcuların ihtiyacı olan giyeceklerin tümünü içeriyor. Bu ürünler arasında kolsuz yeleklerden ısınma ceketlerine, dizlikten eldivene, çantaya kadar her türlü giyecek ve aksesuar bulunuyor.
Yorum
-
İlk olarak machineman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalik abi TS clubta mı çalışıyorsun?? Eğer çalışıyorsan benim formayı ayır kenara kalmaz sonra
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi o dediğin dri-fit teknolojili çoraplar ve tişörtleri ben idmanlarda ve halı sahada kullanıyorum gerçekten çok etki yapıyo ayak rahatlığı bakımından bence rakibi yok durumda...ayağını hissetmiyosun bir kere sanki ayağın çıplak gibiVe Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor
AĞASARLI
Yorum
-
Gurbetcilerimiz yavas yavas yola cikmaya basladi.
umarim biran önce Formalar v.s. satisa cikar. Gurbetcilerin bolca alisveris yapacagi asikar
.En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 27.06.2008, 18:28.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
En azından yeni sezonda bir adet edinmek gerek..
Sade bordo inşalah güzeldir.Ali Fuat abinin tasarladığı sade bordolardan ise harika olur
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurbetcilerimiz yavas yavas yola cikmaya basladi.
umarim biran önce Formalar v.s. satisa cikar. Gurbetcilerin bolca alisveris yapacagi asikar
.
Trabzonsporun Nike ile anlasmasi mukkemel birsey cunku Trabzonspor bir tutkudur ve forma da onun bir parcasi.
her sene bir forma alirdim ama bu sene oyle gozukuyor ki kesenin agzini acacagiz. Trabzonspora helal olsun.
Trabzonspor bu sene cok dogru isler yapiyor ve o da ayri bir heyecan yaratiyor, Insallah bu sene Biz Trabzonlular ve butun Trabzonsporlularin yuzu gulecek.
Saygilarimla
Yorum
-
ben haftaya cuma tr deyi..2 hafta kalicam..eee nasil alcam sonraa..ya cikmazsaa ..her gun bakiyom bi ilerleme yoktut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaya bu senin için,
Yoğun olmasam daha titiz ve detaylı yapardım ama kampanya yetiştirmeliyim.
Raketlere iş yetişecek.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum