Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MehmetGÜRSOY61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kaç paradır mustafa taminen 60 ytl varmı
    Ne 60 ı kardeş şu an milli takım forması 100 ytl. Ona göre hesapla bence en az 80-90 olur. Ama olsun gerekirse 200 olsun takımım için feda olsun
    Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• fiyatlar hakkında küçük bir söz

65 ytl civarında çok ufak tefek değişiklikler yani alçalma ve yükselmeler olabilir
      giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        65 ytl civarında çok ufak tefek değişiklikler yani alçalma ve yükselmeler olabilir
        Malik abi TS clubta mı çalışıyorsun?? Eğer çalışıyorsan benim formayı ayır kenara kalmaz sonra
        Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

AĞASARLI

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni formalarımız, yeni dinamik oturuşu sayesinde bedene yapışarak futbolcunun rakipler tarafından çekilmesini zorlaştırıyor. Sırt bölgesindeki ergonomik ağ tabaka ise bedenin nefes alıp vermesini ve serinlemesini sağlıyor. Formanın yapımında kullanılan Nike Dri-Fit, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif olmasını sağlayan yeni bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızlı kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azaltıyor.

Yeni formalarımızda sporcuların performasını ve konforunu en üst seviyeye taşıyacak teknolojiler kullanıldı. Antrenman ürünlerinde kullanılan yenilikçi Nike Sphere Dry ve Nike Dri-FIT teknolojisi futbolcuların vücut ısısını düzenliyor, teri vücuttan dışarı atıyor ve antrenman yaptıkça sporcuların kendilerini rahat hissetmelerini sağlıyor.

Vücuttaki teri emerken file dokusuyla gereken havalandırmayı sağlayan DRI-FIT teknolojisiyle üretilen antrenman ürünleri, antrenman veya eğitim sırasında sporcuların ihtiyacı olan giyeceklerin tümünü içeriyor. Bu ürünler arasında kolsuz yeleklerden ısınma ceketlerine, dizlikten eldivene, çantaya kadar her türlü giyecek ve aksesuar bulunuyor.

abi o dediğin dri-fit teknolojili çoraplar ve tişörtleri ben idmanlarda ve halı sahada kullanıyorum gerçekten çok etki yapıyo ayak rahatlığı bakımından bence rakibi yok durumda...ayağını hissetmiyosun bir kere sanki ayağın çıplak gibi
          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak machineman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Malik abi TS clubta mı çalışıyorsun?? Eğer çalışıyorsan benim formayı ayır kenara kalmaz sonra
            Eğer öyleyse sana zahmet benimkinide ayır be abi

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi o dediğin dri-fit teknolojili çoraplar ve tişörtleri ben idmanlarda ve halı sahada kullanıyorum gerçekten çok etki yapıyo ayak rahatlığı bakımından bence rakibi yok durumda...ayağını hissetmiyosun bir kere sanki ayağın çıplak gibi
              Evet bende seviyorum yazın maçta felan süper oluyo.

AĞASARLI

Yorum

• bi ciksin su formalar , hemen alicam vallahiiii .

Yorum

• Gurbetcilerimiz yavas yavas yola cikmaya basladi.

umarim biran önce Formalar v.s. satisa cikar. Gurbetcilerin bolca alisveris yapacagi asikar

.
                  En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 27.06.2008, 18:28.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Taraftar formaları 51 YTL . Orjinal maç formaları 100 YTL . (Türk Milli Takımı'nın şu anki forma fiyatları)Doğruluğundan emin olmadan yanlış bilgiler vermezsek daha iyi olur .

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun...
                      SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                      ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• En azından yeni sezonda bir adet edinmek gerek..

Sade bordo inşalah güzeldir.Ali Fuat abinin tasarladığı sade bordolardan ise harika olur
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gurbetcilerimiz yavas yavas yola cikmaya basladi.

umarim biran önce Formalar v.s. satisa cikar. Gurbetcilerin bolca alisveris yapacagi asikar

.
                          Dogru tespit renkdas. Yakinda insallah Turkiyeye dogru yolumuzu tutuyoruz.
                          Trabzonsporun Nike ile anlasmasi mukkemel birsey cunku Trabzonspor bir tutkudur ve forma da onun bir parcasi .
                          her sene bir forma alirdim ama bu sene oyle gozukuyor ki kesenin agzini acacagiz. Trabzonspora helal olsun.
                          Trabzonspor bu sene cok dogru isler yapiyor ve o da ayri bir heyecan yaratiyor, Insallah bu sene Biz Trabzonlular ve butun Trabzonsporlularin yuzu gulecek.

Saygilarimla

Yorum

• ben haftaya cuma tr deyi..2 hafta kalicam..eee nasil alcam sonraa..ya cikmazsaa ..her gun bakiyom bi ilerleme yok
                            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Bu formaya aşığım.
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

Kaya bu senin için,

Yoğun olmasam daha titiz ve detaylı yapardım ama kampanya yetiştirmeliyim.
                                Raketlere iş yetişecek.
                                Bubu kaçırmışım. Muazzam. Bu formanın altına beyaz şort ve çorap. Güneşli bir havada şampiyonluk kupasını kaldırmak...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X