Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma'nın arkasında yazacak olan isim ve Numaralar için fontlar güzel olur inşallah.

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Forma'nın arkasında yazacak olan isim ve Numaralar için fontlar güzel olur inşallah.
      Federasyonun belirlediği fontlar olacakmış.
      Öyle söylenildi bana...
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tişörtleri bu gün gördüm ve vuruldum arkadaşlar
        Fiyatı ise 90 TL.
        2-3 renk seçeneği mevcut durumda.
        Kumaşı da son derece kaliteli.
        Geçtiğimiz sezonun ürünü de bu;

Kullanıyorum ve çok memnunum. Yeni sezonkiler daha iyi olmuş, onlardan da almak gerek.

Yorum

• formalar güzel olmuş. ancak kurumsallaşmadığımız bir gerçek. bir takımın bir tane ana forması olur ve hiçbir sene değişmez. real madridin, liverpoolun, chelseanin olduğu gibi. ne yazık ki bizim ana formamız her sene değişiyor. çubuklu olacaksa her sene aynı olmalı, ikinci ve üçüncü formalar her sene değişmeli. parçalı mı olacak ha keza... real madridi beyaz forması hangi firmayla anlaşırsa anlaşsın değişmiyor. ama bizim firma değişiyor haydi tasarım değişmiş... bu konuda ne gs parçalı, fb çubuklu olaını hangi firma olursa olsun çözmüş. biz neden klasikleşmiş bir forma edinmiyoruz...
          ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR, GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR...

Yorum

• Ama öyle olursa taraftar beş senede bir forma alır (!)
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• adidas!!!!!

Yorum

• Şu numaranın üstünü reklam yeri olarak ayırıp ismi numaranın altına yazma işini de bırakırlar umarım...
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu numaranın üstünü reklam yeri olarak ayırıp ismi numaranın altına yazma işini de bırakırlar umarım...
                  O bizim elimizde değil reklam verenler altta reklamlar gözükmüyor diye üstte yer almasını istiyorlar. Neyse ki Avrupa maçlarında sırt reklamına izin verilmiyor...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• efsane olmaya aday bi formamız , takımda başarılı olursa yıllarca konuşuruz buralarda , sağda solda !
                    demedi demeyin =)
                    pele good , maradona better , george best

Yorum

• yorum yapılmış formalarımızla ilgilil

ayrıca footbal kits de de başka milletten insanların yorumu var bir çoğu şık bulmuş formalarmzıı
                      En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 09:55.

Yorum

• Yorum

• Formalar Malouda'nın üstünde nasılda güzel değilmi ilk gün berbat diyordu herkes bence 3'üde birbirinden güzel geçişli formanın kumaşı delikli kumaştan değil diye almayacaktım ama Malouda'nın üstünde kotun üstünde görünce dışarda dolaşırken giyilecek en güzel fırmanın o olduğuna karar verdim numaralar belli olsun 3'ünüde alacağım.
                          DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            işte yıldızın boyutu böyle olacak, yapan nasıl yapıyor ?
                            çubuklu forma da böyle olur, bu işi profesyoneller yapınca böyle güzel forma çıkıyor ortaya..

bakalım biz bu amatörlerden ne zaman kurtulacağız, güya çubuklu forma yaptılar

Yorum

• gs'nin formasındaki yıldızın büyüklüğüne bak, bir de bizim formadaki yıldızın büyüklüğüne bak

Yorum

• bence firma olarak adidas ve puma tasarım olayında daha iyi... adidas fenerin çubuklu formasında küçük değişiklikler yapıyor ama genel taslak hep aynı. nike bizim kulübe gerekli özeni göstermiyor bu bir gerçek...
                                ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR, GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X