İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde formalar kaliteli olursa pahalı olur deniyor..
Geçen yıl 90 tl verdim ne kadar beğenmesekte gene alacağız ama insan içine sinsin istiyor...
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher zamanki gibi taraftar abartmasıyla karşı karşıyayız....
Hayır benim anlayamadığım kaç haftadır beyaz forma hariç göz önünde olan formalar bunlar o zaman gayet güzel felan deniliyorduda satışa çıkarılıncamı rezalet oldu
Ve nevzat aydına katılıyorum her sene çubuklu forma yapsalar bu taraftar 5 senede bir forma alır...
Yorum
-
tsclub@trabzonspor.org.tr mail atalım resmi yoldan beğenmediğimiz dile getirelimkahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadigim, formalari bu Nevzat Aydin secmiyo mu yillardir? Niye secmemis o zaman klasik cubukluyu. Neden bu sezon ki dandik cizgili lazer'i secmis inter yerine. Neden Elazigspor formasi secmis?
Mesela 11/12 deki çubuklu çok güzeldi onu bir sonraki sene yine yapsalar alan olurmuydu ? Bence olmazdı...
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine iğrençlikte berbatlıkta basitlikte sınır tanımayan formalar ve lansman. Nedir bu işkencenin sebebi her yıl bu dönem ? Formalara bir bakın hiçbir ağırlığı karizması yok. Son derece basit renk tonları ayrı basit duruyor. Ve formalar hiç güzel değil. Ulan Trabzonspor'un 1. forması sabit şekilde çubuklu olsun adam gibi. Diğerleriyle saçmala ama en azından 1 tane garanti olsun. Bu forma parçalı değil çubuklu değil. Birşey değil bu. Ayrıca 1.60 boyunda adamlarla lansman yapan tek takımız. Beyaz içlerinde eh işte diyebileceğim forma diğer ikisi birbirinden basit birbirinden berbat durumda. Ben bu sene de kesinlikle forma almayacağım. Geçen sene almadım bu sene de almayacağım. Ben beğenmediğim formayı gidipte almam.
Son not afs abiye. Abi her dönem övüp duruyorsun Nike'ı formalarımızı vs olmuyor işte övme beklenti içine de girme bir daha bence. Formalar hakkında belli ki sana da yalan beyan vermişler. Al işte hayalkırıklığı. Böyle basit berbat formalar olamaz.
Her sene çubuklu yapılsa bilmem ne olmazmış. Amatörlüğe bak ! Trabzonspor'un forması çubuklu formasıdır. Bunun her sene yapılsa bilmem nesi mi var. Yapılacak forması odur Trabzonspor'un. Böyle basitlik olmaz.
Yorum
-
İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületsclub@trabzonspor.org.tr mail atalım resmi yoldan beğenmediğimiz dile getirelim
Yorum
-
İlk olarak kıbrıslı_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearbiden ya şöyle kola vücuda oturanı yokmu alanzinyonun forma kollarına bir bakın yaakahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef öyle. Bunlara 90 lira verileceğine özel ya da elit formalara 120 verilir..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum