3 şeritli Çubuklu 1 düz beyaz 1 de parçalı yapın bakalım nasıl bi şeye benziyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 şeritli Çubuklu 1 düz beyaz 1 de parçalı yapın bakalım nasıl bi şeye benziyorİlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 şeritli Çubuklu 1 düz beyaz 1 de parçalı varmış.
İnşallah öyledir.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle deniyor ama Nike'ın bu yeni sezon katalogunda 3 şerit çubuklu ve parçalı forma yok. Bu da demek oluyor ki formaların en az 2 tanesi katalog dışı olacak.
İnşallah öyledir.yalnız bu 3 şerit çubuklu nasıl oluyor anlamadım?
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallahyalnız bu 3 şerit çubuklu nasıl oluyor anlamadım?
2 sezon önce giydiğimiz Energy'ye benzeyecek yani bence.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim tahminim:
2 sezon önce giydiğimiz Energy'ye benzeyecek yani bence.En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 06.06.2013, 15:59.
Yorum
-
İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 şeritli Çubuklu 1 düz beyaz 1 de parçalı yapın bakalım nasıl bi şeye benziyorİlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 şeritli Çubuklu 1 düz beyaz 1 de parçalı varmış.İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle deniyor ama Nike'ın bu yeni sezon katalogunda 3 şerit çubuklu ve parçalı forma yok. Bu da demek oluyor ki formaların en az 2 tanesi katalog dışı olacak.
İnşallah öyledir.
Sevindim
Yorum
-
formalardan biri 3 şeritse bu da olabilir;
http://cheap-football-shirts.net/wp-...-2011-2012.jpg
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim tahminim:
2 sezon önce giydiğimiz Energy'ye benzeyecek yani bence.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten 2 tanesi katalogan olmayacak 1 tanesi katalogdan olacak denmişti. Precision II Modeli inşallah katalogdan olan tek seçim olur diyorum.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 forma katalogdan olacaksa o da beyaz olsun, Revolution II olsun. Ya da Park V.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrecision II güzel gider üst taraf beyaz alt taraf mavi olsateκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum