Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk sene yaptığı formaların hepsinden bende var....

Bir kere renkler çok güzeldi....Çubuklu formamız benim şu ana kadar gördüğüm en iyi çubuklu formalarımızdan bir tanesiydi...Beyaz, mavi ve beyaz formaları da beğendim....

Bu seneki formalara gelince......Renk tonları hariç bence gayet güzel formalardı....
    En son Murat' tarafından düzenlendi; 22.06.2008, 17:03.

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BU arada formalar tanitildimi yoksa yani nasil formalar olucak diye kesin bilgisi olan varmi acaba. Kimilerine göre saf olan kimilerine göre Aston Villa modeli olucak.

Bilgiledniren olursa sevinirim.
      bende aynı sekilde bu soruyu soruyom fakat bi forma tarzını inkar edene dahi mesaj attım cevap gelmedi

Yorum

• Formalarımız daha tanıtılmadı.Muhtemelen 1-2 haftaya kadar en azından kamp malzemelerini görürüz.
        En son Emre B. tarafından düzenlendi; 22.06.2008, 17:03.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk sene yaptığı formaların hepsinden bende var....

Bir kere renkler çok güzeldi....Çubuklu formamız benim şu ana kadar gördüğüm en iyi çubuklu formalarımızdan bir tanesiydi...Beyaz, mavi ve beyaz formaları da beğendim....

Bu seneki formalara gelince......Renk tonları hariç bencegayet güzel formalardı....
          Bu seneki formalarımızın özellikle yaka kısmı çok güzeldi.

Yorum

• Formaları temmuz ortasından önce göreceğimizi zannetmiyorum..

Yorum

• En başından beri istediğim marka idi çok sevindim,her iki taraf içinde hayırlı olsun...

Bu yaz NIKE mağazalarının vitrinleri bir başka güzel olacak,gözlere şenlik var.
              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaslar formalar Türkiyede bile, aslinda trabzon furainda tanitcaklardi ama baskan demiski ilk basta puma formalar tüketilsen ozaman tanitalim diye, eski pumalar elde kalmasin diye yani, onun icin daha tanitilmadilar

Yorum

• aston villa modeli cok kotu.. nike euro2008 formalari neden degil?
                  ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Dedigim gibi yönetimden net cevap aldim. En gec temmuzun ortasinda yeni formalar bütün nike magzalarinda ve ts clublarda olacak. Yane temmuzun basinda veya bu ayin sonunda tanitirlar herlade. Az kaldi !!!!

Yorum

• evet oda dogru aston villa modeli bencede cok kötü. Cok cirkin ve eski bir model.

Yorum

• aston villa modeli değil arkadaşlar tıpa tıp aynısı yapılmış, kısa kol, kollar mavi ve gövde bordo. Bide turuncu forma yapılmış, her yeri tutuncu yani yakası bile, bence güzel değil kollarda veya yakada bordo mavi olmalıydı. 1 ay sonra ancak çıkacak formalar satışa ve bu güvenilir kaynak emin olabilirsiniz. Ben inandım yani en azından
                        Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• puma adına lobi mi yapıyoruz söyleyin de bilelim

çok basit bir soru

iki sezon da bizim bordo ve mavi miz değişti

puma hangi müşterisine kendi rengini değiştirerek işi teslim edebilir

pantone renginden haberdar olmayan bir firma olur mu

haa diyeceksiniz ki kulüp yönetimi uyuyor muydu niye teslim aldılar

haklısınız

kulüp yönetimi...

her kulübe lazım iken bizde yoktu

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aston villa modeli değil arkadaşlar tıpa tıp aynısı yapılmış, kısa kol, kollar mavi ve gövde bordo. Bide turuncu forma yapılmış, her yeri tutuncu yani yakası bile, bence güzel değil kollarda veya yakada bordo mavi olmalıydı. 1 ay sonra ancak çıkacak formalar satışa ve bu güvenilir kaynak emin olabilirsiniz. Ben inandım yani en azından
                            ama biz sana inanmadık...
                            https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Hahaha valla keşke öyle olsa bende forumda gördüğüm formaların benzeri çıksa diye umut ediyorum. Umarım asparagas haberdir, ama sana şu kadar söliyim haber güzenilir kaynaktan.
                              Aston villa forması ise bence süper forma ama avea yazısı bozuyor formanın güzelliğini bide kollara kola turka yazarsa berbat olur güzelim forma
                              Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hahaha valla keşke öyle olsa bende forumda gördüğüm formaların benzeri çıksa diye umut ediyorum. Umarım asparagas haberdir, ama sana şu kadar söliyim haber güzenilir kaynaktan.
                                Aston villa forması ise bence süper forma ama avea yazısı bozuyor formanın güzelliğini bide kollara kola turka yazarsa berbat olur güzelim forma
                                kaynak ne peki onuda söyle
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X