Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İngiltere'de West Ham ve Aston Villa haricinde bordo-mavi giyen 4 tane daha takıma rastladım. Bordo-maviye oldukça ilgili İngilizler.

Formalarını da paylaşayım ki alternatif olarak fikir edinmiş olalım.

Burnley FC:

Scunthorpe United:

Weymoth FC:

Hastings United:

Yorum

• bu seneki formalara da şl damgası vurdurabiliyormuyuz?
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu seneki formalara da şl damgası vurdurabiliyormuyuz?
        Geçen sene önceki yıllardaki formalara eklenmemesinden yola çıkarak eklenemez diyebiliriz..

Yorum

• Geçen seneki Çubuklu formayı özledim bu seneki rezil

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen sene önceki yıllardaki formalara eklenmemesinden yola çıkarak eklenemez diyebiliriz..
            bordo formaya cuk oturur diyordum

yenisahra ts clubta formaya isim yazdırsam ne zaman teslim alabilirim?
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İspanya La Liga devi Barcelona'nın, gelecek sezondan itibaren giyeceği formanın renklerinde değişikliğe gittiği öne sürüldü.

İtalya'nın ünlü gazetesi Corriere dello Sport'un haberine göre, Barcelona gelecek sezon sarı-kırmızı çubuklu forma çıkartacak.

Bordo-mavi klasikleşen çubuklu formasıyla yıllardır sahalarda görmeye alışık olduğumuz Barcelona, gelecek sezon Katalonya'nın renkleri olan sarı kırmızılı formayla mücadele edecek.

113 yıllık kulübün tarihinde daha önce Katalonya renklerini taşıyan forma çıkartılmamıştı.

Haber öyle yapılmış ki sanki Barcelona gelecek sezon gerçek renklerini kullanmayacak, sarı-kırmızılı forma 2. forma olacak.

Yorum

• şikebahçenin formalarını beğenmesem de çubuklularındaki Türk Telekom yazısının dışında gölge olması reklamı güzel gösteriyor.
                Resim ekleyemediğimden gösteremiyorum;
                11 Ağustos 2025 Pazartesi gününe ait en iyi iddaa tahminleri sporkolik.net'te! Detaylı maç analizleri ve yüksek kazanma olasılığı sunan banko maç tahminleri ile günün iddaa kuponunuzu oluşturun.

//

Ek olarakta çubuklu forma çıkması lazım, precision modeli çubukluyla alakası yok!
                En son Murathan tarafından düzenlendi; 12.09.2012, 18:29.

Yorum

• Adidas güzel forma yapıyor. Fenerbahçe formasıda Beşiktaş'ın ki gibi gayet hoş.
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Precision formanın uzun kolluları satışta..

TS Club çalışanının söylediğine göre diğer formaların uzun kolluları çıkmayacakmış

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Precision formanın uzun kolluları satışta..

TS Club çalışanının söylediğine göre diğer formaların uzun kolluları çıkmayacakmış
                      Allahım Eylül ayında uzun kollu forma çıkıyor bu gerçek olamaz olmamalı

Peki sebep sormadın mı Sefa neymiş Precision formalarımızın ayrıcalığı ?
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allahım Eylül ayında uzun kollu forma çıkıyor bu gerçek olamaz olmamalı

Peki sebep sormadın mı Sefa neymiş Precision formalarımızın ayrıcalığı ?
                        Precision'un uzun kollusu çıkalı çok oldu yeni değil..

Diğerlerinin çıkmama sebebini bilmiyorum ama çıkabilir yanlış hatırlamıyorsam bi yıl da uzun kollu olmayacak vs diyordu çalışanlar ve doğal olarak çıkmıştı..

Yorum

• Laser formanın tasarımsal olarak uzun kollu çıkmasını zaten mümkün görmüyorum.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Laser formanın tasarımsal olarak uzun kollu çıkmasını zaten mümkün görmüyorum.

Çıkabilirdi

Yorum

• Beyler az sonra almaya gidiyorum Janko'ya imzalatmak için hangisi alıyım sizce ?
                              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler az sonra almaya gidiyorum Janko'ya imzalatmak için hangisi alıyım sizce ?
                                Laser iyidir..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X