* Kimse yanlış anlamasın ama ben hiçbirini beğenmedim, biraz beyaz ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
ben formalarımızı beğendim.ayrıca 3 sene önceki pembe arka planlı forma tanıtımı ile bugün geldiğimiz nokta arasında epey yol alındı sonunda. emeği geçenleri tebrik ediyorum.
3 formayıda almıs bulunmaktayım. istedigimiz kadar laf edelim formaları beğenmeyelim. ama sevdamız arma. deseni çamurdan olsun. bordo mavi olsun üzerinde armamız olsun. bu bana yeter. 3 forma siparisi verildi. helali hoş holsun takımıma. hep destek tam destek....
zamanla 3-4 tanede yiğene falan hediye aldımmı taraftarlık görevimin yarısından cogunu yerine getirmis olurum...
3 formayıda almıs bulunmaktayım. istedigimiz kadar laf edelim formaları beğenmeyelim. ama sevdamız arma. deseni çamurdan olsun. bordo mavi olsun üzerinde armamız olsun. bu bana yeter. 3 forma siparisi verildi. helali hoş holsun takımıma. hep destek tam destek....
zamanla 3-4 tanede yiğene falan hediye aldımmı taraftarlık görevimin yarısından cogunu yerine getirmis olurum...
Atleticonun da cubukluda arma sikintisi var ama tabi cizginin ustune amblemi oturtmak zorunda olmalarindan geliyor.. Bizimkiler duz formaya omuza koymuslar armayi yine..
Bu arada TS Clubun yeni dekorasyonu guzel olmus bu acidan Atleticonunkine de benziyor.. Nike anlasmasi ile alakali bir dekor olsa gerek..
En son Erkin tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 20:39.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Ben bordo formalı görseli telefonun arka planına koydum bakıp bakıp iç geçiriyorum. Sanırım aşık oldum. Sevabına almak isteyen olursa adresimi yollayayım...
Yorum