Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine konuştuk konuştuk konuştuk formaları sevmeye başladık sonunda

Yorum

• * Kimse yanlış anlamasın ama ben hiçbirini beğenmedim, biraz beyaz ...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Atletico de Madrid

En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 20:21.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu resmi görünce insan aşık oluyor formaya
          Yiğit, Nike grafiğinden Zokora'yı kesebilme imkanın var mı ?
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• ben formalarımızı beğendim.ayrıca 3 sene önceki pembe arka planlı forma tanıtımı ile bugün geldiğimiz nokta arasında epey yol alındı sonunda. emeği geçenleri tebrik ediyorum.
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• 3 formayıda almıs bulunmaktayım. istedigimiz kadar laf edelim formaları beğenmeyelim. ama sevdamız arma. deseni çamurdan olsun. bordo mavi olsun üzerinde armamız olsun. bu bana yeter. 3 forma siparisi verildi. helali hoş holsun takımıma. hep destek tam destek....
              zamanla 3-4 tanede yiğene falan hediye aldımmı taraftarlık görevimin yarısından cogunu yerine getirmis olurum...
              Bordo ~~ Mavi
              'O halde varım...'

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 formayıda almıs bulunmaktayım. istedigimiz kadar laf edelim formaları beğenmeyelim. ama sevdamız arma. deseni çamurdan olsun. bordo mavi olsun üzerinde armamız olsun. bu bana yeter. 3 forma siparisi verildi. helali hoş holsun takımıma. hep destek tam destek....
                zamanla 3-4 tanede yiğene falan hediye aldımmı taraftarlık görevimin yarısından cogunu yerine getirmis olurum...
                Helal olsun..

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3 formayıda almıs bulunmaktayım. istedigimiz kadar laf edelim formaları beğenmeyelim. ama sevdamız arma. deseni çamurdan olsun. bordo mavi olsun üzerinde armamız olsun. bu bana yeter. 3 forma siparisi verildi. helali hoş holsun takımıma. hep destek tam destek....
                  Tebrik ederim.İnşallah herkes sizin gibi düşünür.
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• En çok bordo formayı beğendim ama onda bile arma eğreti duruyor.Şu armanın formalara doğru dürüst işlendiği gün kulüp için milat olacak..
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Yine gidip formalarimizi alacagiz ancak ben beyaz disinda hicbirini begenemedim. Bunlardan cok daha güzelleri olabilirdi diye düsünüyorum.

Yorum

• Formalarin Hepsi Birbirinden Güzel Tşk..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Atletico de Madrid

Atleticonun da cubukluda arma sikintisi var ama tabi cizginin ustune amblemi oturtmak zorunda olmalarindan geliyor.. Bizimkiler duz formaya omuza koymuslar armayi yine..

Bu arada TS Clubun yeni dekorasyonu guzel olmus bu acidan Atleticonunkine de benziyor.. Nike anlasmasi ile alakali bir dekor olsa gerek..
                          En son Erkin tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 20:39.
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Ben bordo formalı görseli telefonun arka planına koydum bakıp bakıp iç geçiriyorum. Sanırım aşık oldum. Sevabına almak isteyen olursa adresimi yollayayım...

Yorum

• 3 temmuzdan beri gördüklerimden duyduklarımdan yaşadıklarımdan sonra çuvala arma ekleyip satışa sunsalar alırım

formala için duruşunuz için herşey için teşekkürler Trabzonsporum

yine terletin o formaları yine kanınız damlasın o formalara

favorim bordo-15zokora

ama hepsinden bir tane
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bunlar energy giyecek...
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X