Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fransız bir siteye formaları yolladım ... kimse formaları beğenmedi, en çok beğeni toplayan forma BORDO forma. En çok eleştiri alan forma sözde çubuklu forma.

yorum yapanlardan Fransız taraftarları, Galatasaray, Beşiktaş taraftarları ve Sporting Lisbon taraftarı vardı.

Bence en iyisi bu sene tek bi forma almak ...

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fransız bir siteye formaları yolladım ... kimse formaları beğenmedi, en çok beğeni toplayan forma BORDO forma. En çok eleştiri alan forma sözde çubuklu forma.

yorum yapanlardan Fransız taraftarları, Galatasaray, Beşiktaş taraftarları ve Sporting Lisbon taraftarı vardı.

Bence en iyisi bu sene tek bi forma almak ...
      Evet ama 2 yıldır bordo forma alıyorum zaten sadece bordo guzel oldugu için bordo alacam

Yorum

• Ergenlerin afkurmalarından gına geldi!
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İnter çubuklusu olacaktı....
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Font değişebilir taraftarın tepkisine göre ama o TS logosu fontlarda kalmalı.

Bu arada fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Bordo forma makul olur umarım...

Yorum

• Yukarıdaki rengarenk tasarımı hiç beğenmedim. Bordo-mavi-beyaz-siyah ve yakada ayrı bir renk daha var. Bir formada bu kadar renk cümbüşü olunca bence güzel durmuyor.

Fontlar da beğenilmezse değişebilir sanırım. Daha önce sezon içinde font değişikliği yaptık diye hatırlıyorum yanlış olmasın.
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet ama 2 yıldır bordo forma alıyorum zaten sadece bordo guzel oldugu için bordo alacam
                Hiç bordo forma almadım bugüne nasipmiş

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• beyaz formada yakalar ve kollar mavi olsaymış o da efsane olmuş olurdu.

Yorum

• Bordo formadaki armamız Olcan'ın koltuk altına kaçacak. Arma konusunda her sene aynı şikayette bulunmamıza rağmen ibretlik bir şekilde armayı koltuk altına dikiyorlar neredeyse. Nike logosu ile arma arasındaki boşluğu Ağaoğlu görse toplu konut diker.
                    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                    #Ziya Doğan

Yorum

• Formanın resmi siteye eklenmesidir başka bir şey olacağını sanmıyorum. 2ağustos kullanıcı isimli insan bu işlerle ilgilemiyor diye biliyorum

Yorum

• İşte bu:

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hiç bordo forma almadım bugüne nasipmiş
                          Valla önceki yıl Burak'ın burnu kırılmıştı forma kanlanmştı hani O gün o formayı şampiyonluk formamız diye almıştım

Geçen sene de annem habersiz hediye etti bana

Yorum

• Fatih Sahinoglu ne demeye getirdi cozebilen varmi ?

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• precision forma'da arma sag kaymis..

yildiz tam soldaki cizginin üstünde olmali idi.. yani armanin ortasi soldaki bordo ince cizgi..

ilk seferde bu armalari dogru yapistirsalar disimi kiracagim..

**

formalar trabzonspor.com.tr ye yüklendi
                              En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 15:33.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X