Barçanin yeni formalari muthis otesi.. Belki bir gun bize de ozel tasarimlar sunar Nike.. Neden olmasin? =)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Zenit Forması Biyerden Tanıdık Geliyor Mu# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
-
Şu yaka stilinin hayranı olan bir ben mi varım arkadaş? Yanılmıyorsam 2003'te Beşiktaş'ın buna benzer forması bir de, ipli olan...
Ali Fuat abi, yeni sezon formalarımızın en az birinde bu stil yaka bulunmasının ihtimali 0 mı?En son Kaan tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 16:08.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Kaan mesajını gördüm yeni sezon çubuklu formamız ve olursa beyaz formamız da yakalı olacak büyük ihtimalle. Her markanın kendine ait çizgileri var.
Yeni sezon yakaları rahat ve şık.En son a f s tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 16:33.
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu yaka stilinin hayranı olan bir ben mi varım arkadaş? Yanılmıyorsam 2003'te Beşiktaş'ın buna benzer forması bir de, ipli olan...
Ali Fuat abi, yeni sezon formalarımızın en az birinde bu stil yaka bulunmasının ihtimali 0 mı?teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma satış rakamları artmadıkça Nike bize özel elit serisi olarak adlandırdığımız türden formalar yapmayacak. (En azından Bir İstanbul takımının satış sayısını yakalamamız lazım sanırım ki bu da imkansız)
Nevzat Aydın Twitter'dan neden özel forma yok diye net soruma bu şekilde yine net bir cevap vermişti.
Galatasaray taraftarı fazla satış sayısı da fazla o yüzden onlar şak diye özel formayı giyerler.
Bu da demek oluyor ki Özel forma beklemeyin. Neden bize Özel elit forma, eşofman yapmıyorlar diye defalarca sormayın (Hatta bu bilgilendirme konunun başlığına yazılmalı Ör: Ceza Trabzonsporludur" gibi).
Velhasıl, medya onlardan bahsedecek, yeni doğan çocuklar onların taraftarı olarak büyüyecek, futbolcular o takımları tercih edecerk, şampiyon onlar olacak...
Biz öteki olmaya devam edeceğiz... Çünkü bizim onlar kadar paramız, medyamız, taraftarımız yok, ne şehrimiz İstanbul kadar büyük ne de oradaki imkanlara sahibiz...
Katalog'da ne varsa onlardan birini giyeceğiz bu sene, öteki sene, sonraki sene, ...
2008'de öyle anlaşmış 5 yıllık imza atmışsın. Yönetim'den de böyle bir talep yok. Alan razı veren razı durumu var yani. Nevzat Aydın traşı geçsin..
Barcelona formaları bence çok kötü.. Tasarım olarak..
Yeni kaleci formaları gayet güzel ama biz geçen yıl ki seriden giyeriz büyük ihtimal. Muslera'nın bu yıl giydiği formayı..
Dün bu kadar net ve umutsuz bir yazı yazmıştım. Bu umutsuz yazıları yazdığım dakikalarda Twitter'da Nevzat Aydın ve bir kaç kişi formalar hakkında sohbet ediyorlar dı bende aşağıdaki yazıyla sohbetlerine dahil olmuştum. Gelen cevaplara ise ancak bu gün bakma fırsatım oldu...
Ben: "Nevzat Abi satış rakamları yüzünden TS için özel tasarım forma olması imkansız demişti." diye yazmıştım.
O da buna cevap olarak, hepimize " 'dün dündür bugün bugündür.'" diye yazmış. Konuşmada adı geçenlerden bir diğeri de buna cevaben "acik kapi birakiyorsunuz yani baskanim?
" diye söze girmiş.
Nevzat Aydın'da aynen şöyle noktalamış "evet tabii ki. Katalogdan seçmeye ben de bayılmıyorum herhalde."
Nevzat Başkan'ın dediği gibi oldu benim şu 2 gündür yazılarımdaki tutumum da "Dün dün dür bu gün bugündür."
Bakalım Özel tasarım forma konusunda açık bir kapı bırakılmış oldu. Madem Forma siparişleri Eylül-Ekim gibi verilmiş bizde bırakılan açık kapının ardına kadar açılmasını bekleyeceğiz.
Yorum
-
O bahsettikleri ozel formalar hamsiden esinlenilerek yapilmis gumus renkli formalar gibi olmasinda.
Malum gecen seneki katalog formalarina bile ozel anlam yuklediler yok karadenizin dalgalari enerjik victory tarihimizdeki zaferler falan. Benim hicbir beklentim yok armasi kopmasinda gerisi muhim degil.
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@misina senin yazdıklarına paralel yazacağım
eğer trabzonspor formasının renginin iyi tutturdu diye nike ile çalışıyorsa yazık. bugünkü imkanlarla bordo-mavi renkleri tutturamama gibi kaygılar varsa oda enteresan tabi.
geç başka bir firmaya daha ucuza al formayı ,sat gene bugünkü rakamlardan kulüp kazansın.kulübün logosu olduktan sonra ben pumada aldım kappada aldım lescon da olsa alırım ben marka takıntısına karşıyım.
bu kulüp gerektiği gibi pazarlama stratejisi geliştirirse giysport markada olsa formaları satar dahada fazla kazanır mevzu nike adidas olması değil.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum