Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @Sefa, Haklı olduğunuz noktalar var. Ben yapılan anlaşmayı fesh edelim demiyorum ama rakibimiz dediğimiz takımla farklı kategoride değerlendirilirsek anlaşmanın uzatılmamasından yanayım. Bence bu önemli... Nike'ın (bana göre) aşırı sadece çizgisine kabul ederim ama bunu kabul etmem

Dediğiniz gibi Nike Hollanda ile çalışır da ortaya gönlümüze göre birşey çıkarsa bende değişim gerek demem.
    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Ne zaman şampiyon oluruz o zaman özel forma isteme hakkınız olur bu kadar basit. Biz Nike'ın gözünde neyiz ? İnter, Barcelona, Paris, vs gibi büyük takımlar karşısında ? Galatasaray bile bir hiç.

Hadi onu bırak, zamanında Galatasaray da UEFA şampiyonu olmuş, at gözlüklerini çıkarın bir an olsun, taraftar olmak güzel de doğru konuşsak birde ?

Trabzonspor'un formaları gayet güzel ve hoş, bizim formalarımız zaten özel tasarıma bile gerek yok, bordo mavi renkleri yeter farklı olmaya. Baksana, ligde sarı lacivertten ve sarı kırmızıdan bol ne var. Onu bırakın da, forma hoş görünsün, yeter. Dünya da kaç bin tane Nike forması giyen takımda alt ligler dahil. Herkese özel forma çıkaramazlar özellik denen bişey kalmaz. Tribünlerde ki VİP koltuklar gibi, sadece stadın bir kısmında olur bu. Biz özel bir takım değiliz, bu takım eskisi gibi şampiyonluk tatmadan da olamayız. Baksanıza, bir ara Türkiye'de 4. büyüğü yok etmeye çalışmışlardı, Trabzonspor'u reklamlarda tvlerde vs görmüyorduk. Taaa ki geçen sene fırtına estirene kadar. Bunun tek yolu şampiyonluk kardeşim bu kadar basit.

Ben razıyım aga katalogtan giymeye, benim takımım dünyanın en büyük takımı değil özelliği de bu. Gurur duyuyorum Fransa'da bu formayı giyip de herkesin bakması.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Biz kimiz ki istiyoruz" diyebilecek bir taraftar gerçek taraftar değildir benim gözümde.
        Hemde bunu bu memlekette en son diyecek taraftar Trabzonspor taraftarıdır. Çünkü diğer yüzlerce Anadolu takımı gibi biz kimiz ki dememiş tek camia bizim camiamızdır. Taraftar böyle birşeyler dediğinde sinirlerim bozuluyor.

Yorum

• nike yaptımı on numara yağıyor bayılıyorum polanyanın formalarına
          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne zaman şampiyon oluruz o zaman özel forma isteme hakkınız olur bu kadar basit. Biz Nike'ın gözünde neyiz ? İnter, Barcelona, Paris, vs gibi büyük takımlar karşısında ? Galatasaray bile bir hiç.

Hadi onu bırak, zamanında Galatasaray da UEFA şampiyonu olmuş, at gözlüklerini çıkarın bir an olsun, taraftar olmak güzel de doğru konuşsak birde ?

Trabzonspor'un formaları gayet güzel ve hoş, bizim formalarımız zaten özel tasarıma bile gerek yok, bordo mavi renkleri yeter farklı olmaya. Baksana, ligde sarı lacivertten ve sarı kırmızıdan bol ne var. Onu bırakın da, forma hoş görünsün, yeter. Dünya da kaç bin tane Nike forması giyen takımda alt ligler dahil. Herkese özel forma çıkaramazlar özellik denen bişey kalmaz. Tribünlerde ki VİP koltuklar gibi, sadece stadın bir kısmında olur bu. Biz özel bir takım değiliz, bu takım eskisi gibi şampiyonluk tatmadan da olamayız. Baksanıza, bir ara Türkiye'de 4. büyüğü yok etmeye çalışmışlardı, Trabzonspor'u reklamlarda tvlerde vs görmüyorduk. Taaa ki geçen sene fırtına estirene kadar. Bunun tek yolu şampiyonluk kardeşim bu kadar basit.

Ben razıyım aga katalogtan giymeye, benim takımım dünyanın en büyük takımı değil özelliği de bu. Gurur duyuyorum Fransa'da bu formayı giyip de herkesin bakması.
            Barcelona olmaya gerek olmadığını onlarca örneği var. Asya'da 3. dünya ülkelerinin takımlarından tutun, Meksika takımlarına ordan Güney Afrika ülkesinin takımlarına kadar örnekler var. Çin ligindeki a'dan z'ye tüm takımların kendi kulüp kültürüne has formalar üretildiğini gördük. Daha bir sürü örnek gördük. Artık bunları geçelim.

Yorum

• Ya formaları herkes eleştiriyo ama kımsenın forma aldıgı yok puma larla kappa larla maca gıdenler var

Yorum

• Bu seneki energy formasi belki tarihimizin en güzel formalarindan biri. Kalin cubuklu forma cok hos duruyor. 70lilerde ortada mavi serit, sag ve solunda bordo olan formamiz vardi, onun gibi cikarsalar birtane. Bu sene katalogda ayni bu tip formalar var galiba:

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Yorum

• Beyaz formayı görmek istemiyorum her sene aynı birde en pahalı formalardan ilginç biraz değişiklik yapılabilir..

Yorum

• 7

Yorum

• İlk olarak hasanakgun_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya formaları herkes eleştiriyo ama kımsenın forma aldıgı yok puma larla kappa larla maca gıdenler var
                      Aynen. Ben her sene almaya çalışıyorum ki katkım olsun. Ama bu sene çok üzüldüm forma da ki numara ve isim yamuk arma eski arma vs ..

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Pek de fena degil

Yorum

• Ali fuat abi, muhakkak izlemen lazim. Bu cocuga helal olsun vallaa... Italyada bizim formalari tanitmis...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kesinlikle.Açık renk kontenjanından teslimiyet rengi beyazı giymemizi hiç sevmiyorum.
                              Ben asil gecen sene gibi düz bordo taraftariyim, bordonun asaleti ve HIC kayip etmedik o Formayla!

Yorum

• TS - rivriv

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X