Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benimde şahsi görüşüm bu alternatif olarak turuncu formayı kendimizle özdeşleştirmemiz gerekiyo bizden sonra gençlerbirliği kullanmaya kalkıştı ve şimdide ge-se nin bole bi projesi varmış hepsi peşimizden geliyo ama biz açtığımız yolun devamını getiremiyoruz
    Yeniden Turuncu formaya asılmamız lazım...

Bize yakıştığı kadar kimseye yakışmadı...Yakışmazda...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      pumaya 60 ytl verip de cuval giyecegime nike ye 80 veririrm forma giyerim
      Valla çok güzel söyledin...puma gitsin abi..ya adidas ya nike..

Yorum

• Ben lotto'yla anlaşıldığını okumuştum ntvspor.net'te yanlış hatırlamıyorsam ??? Şimdide nike diyorlar http://www.fotomac.com.tr/2008/05/08/tra109.html

West Ham dizaynı gibi olacak diyorlar... Nike umbro'yu mu taklit edecek şimdi? Ya da tamam biz neden WestHam 'ı taklit edeceğiz?

--------Deplasman Forması -----------İç Saha forması

Kappa gibiside yoktu hani... Kappa sponsorken çok yaklaşmıştık o şampiyonluğa belkide onun için bana çok hoş görünüyor, malum kappayla anlaşam bitince TSClub giymiştik o sene tam bir hezimetti.

Renk tonlarına gelince... Bizim renklerimiz bordo mavidir, bazı kaynaklar renklerimizi barcelona ile bağdaştırmaya çalışıyor halbuki bizim renklerimiz west ham ve aston villa ile bağdaştırılabilir... Kulüp artık bu konuda net bir tavır koymalı gün geliyor koyu mavi,gün geliyor açık mavi ...
        En son OnurKul tarafından düzenlendi; 09.05.2008, 20:56.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Arkadaslar Merakimdan dolayi Westhamin Formasini Editledim ve Gelecek Sezon Olabilecek ve Planlanan Formayi Olusturdum. Lütfen Görüslerinizi bildirin!!!
          Buyrun:

“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• inşallah west ham ın dizaynı gibi olmaz bize özgü bir şey olur,dizaynı hiç güzel değil bana göre.

Yorum

• formalar cok süper olaacak bence ....
              hele nıke'la süper olacak ...
              kendımı unutmak istıyorum,yol kenarında kurumus YAPRAK misalı....

Yorum

• Nike ın formaları çok sıradan..Bence Adidas yapsın..Ama ben pumadan memnunum
                Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Adidas veya Nike iyi Secim olur.
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• 96 sezonundaki forma olsa keske..

Yorum

• İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nike ın formaları çok sıradan..Bence Adidas yapsın..Ama ben pumadan memnunum
                      adidas türkiyede her takimda var ama nike cok nadir buda trabzonun özelligini göstermis olur

Yorum

• West ham'ın formasına benzer formaları yanlış harırlamıyorsam 96-97 ve 2001-2002 sezonlarında giymiştik.Bu takımın asli forma şekli çubuklu formadır bence...

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adidas türkiyede her takimda var ama nike cok nadir buda trabzonun özelligini göstermis olur
                          Biz de tam olarak bundan bahsediyoruz. Adidas yediden yetmişe herkese forma yapıyor. Ama nike öyle değil. Hatta üç İstanbul takımlarının nike giydiği görülmemiş.
                          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• iç sah: tekrenk açıkmavi
                            deplasaman:bordomavi çubuklu
                            alternatif:tekrenk turuncu
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• 4 tane forma yapılacaktır....

Yorum

• Nike ilk olması açısından iyi olacaktır..(Büyük takımlar içinde bir ilk)
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X