benimde şahsi görüşüm bu alternatif olarak turuncu formayı kendimizle özdeşleştirmemiz gerekiyo bizden sonra gençlerbirliği kullanmaya kalkıştı ve şimdide ge-se nin bole bi projesi varmış hepsi peşimizden geliyo ama biz açtığımız yolun devamını getiremiyoruz
Yeniden Turuncu formaya asılmamız lazım...
Bize yakıştığı kadar kimseye yakışmadı...Yakışmazda...
West Ham dizaynı gibi olacak diyorlar... Nike umbro'yu mu taklit edecek şimdi? Ya da tamam biz neden WestHam 'ı taklit edeceğiz?
--------Deplasman Forması -----------İç Saha forması
Kappa gibiside yoktu hani... Kappa sponsorken çok yaklaşmıştık o şampiyonluğa belkide onun için bana çok hoş görünüyor, malum kappayla anlaşam bitince TSClub giymiştik o sene tam bir hezimetti.
Renk tonlarına gelince... Bizim renklerimiz bordo mavidir, bazı kaynaklar renklerimizi barcelona ile bağdaştırmaya çalışıyor halbuki bizim renklerimiz west ham ve aston villa ile bağdaştırılabilir... Kulüp artık bu konuda net bir tavır koymalı gün geliyor koyu mavi,gün geliyor açık mavi ...
En son OnurKul tarafından düzenlendi; 09.05.2008, 20:56.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Arkadaslar Merakimdan dolayi Westhamin Formasini Editledim ve Gelecek Sezon Olabilecek ve Planlanan Formayi Olusturdum. Lütfen Görüslerinizi bildirin!!!
Buyrun:
West ham'ın formasına benzer formaları yanlış harırlamıyorsam 96-97 ve 2001-2002 sezonlarında giymiştik.Bu takımın asli forma şekli çubuklu formadır bence...
adidas türkiyede her takimda var ama nike cok nadir buda trabzonun özelligini göstermis olur
Biz de tam olarak bundan bahsediyoruz. Adidas yediden yetmişe herkese forma yapıyor. Ama nike öyle değil. Hatta üç İstanbul takımlarının nike giydiği görülmemiş.
avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum