Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rize maçında gold forma ile sahadayız

ve ordu maçının aksine bu defa reklam üstte isim alta

acaba eldeki formalarımı tüketiyorlar
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Vay be neden giymiyoruz dedik giymişler şimdi
      7

Yorum

• 7

Yorum

• İlk olarak Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar beyaz formayı merak edenler olur diye paylaşıyorum , kumaşı arması ve fontlarıyla gayet ideal , beyaz üzerine bordo font hoş duruyo ,
          bence tek eksiği forma kesimi çeyrek beden kadar bol olması , internetten sipariş vereceker dikkat ederlerse iyi ederler , özellikle kolları biraz bol diyebilirim

manu-barca-arsenal ve brezilyanın formalarına göz atma imkanım oldu , beyaz formamız brezilyanın formasyıla birebir aynı (arma ve arma arkasındaki yazılar hariç )

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
          bu formayı giyen birisini bizim orada gördüm sanki ayazağada mı oturuyorsunuz ?
          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• 7

Yorum

• logo photoshop ile eklenmiş sanki
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Yorum

• benım anlamadıgım ısım gene alta gecmıs sortdakı arma rakam logo aynı yerde ....ordu da böle deıldı ...ben bırsey anlamadım....

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benım anlamadıgım ısım gene alta gecmıs sortdakı arma rakam logo aynı yerde ....ordu da böle deıldı ...ben bırsey anlamadım....
                    önceden yapılmış elden çıkarılmaya çalışılan ürünlerdir diye düşünüyorum
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      önceden yapılmış elden çıkarılmaya çalışılan ürünlerdir diye düşünüyorum
                      bende öle dusundum ama blgım olmadıgı ıcın sorım dedım ...sımdı yazı uste sortda da sagda arma demı ........

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu formada çok hoşuma gitti be ...
                        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Nike logosu siyah olmalıydı..

Forma'da logo büyümüş ama şortta küçülmüş ve kötü gözüküyor..

Yorum

• Beyaz formamız çok güzel. Alıcam ama hala beden bekliyorum

Gold formamız ise bence en çirkin formalarımızıdan bir tanesi.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Beyaz Bordo ve Gold formam var
                              Alirken Gold formayi begenmemistim
                              Ama Gold forma giyildigi zaman cok guzel duruyor insanin uzerinde.
                              Pasolig birilerin para kazanmasi icin yapilmis bir uygulamadir

Yorum

• Gri formaya Trabzonspor tarihinin en kötü formalarından biri diyen Nevzat Aydın'ın forma diye şu Gold'u önümüze sürmesi benim kendisine dair umutlarımı kırmıştı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X