Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ofspor'un lescon formaları:

Yorum

• 7

Yorum

• Ürün gerçekten çok güzel.. Tek sorun 170 TL Çok aşırı pahalı değil gerçi parayı bulmak gerek..

Yorum

• Şu takımı 120 lira yapsalar kapış kapış alırız
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 19.08.2011, 00:03.
            7

Yorum

• Victory'nin armaları büyütülmemiş.. Onun da büyük halini görseydik keşke..

Yorum

• Nereye sigrircaksin Sefa. Yoksa yan mi yatiralim. Bence armalar seride gayet uyumlu
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Yorum

• O kadar yagmur yagdi ama hicbirsey olmadi. Ben bir ara Liverpool macindaki gibi olacak sanmistim.
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      serkan sanki foto da burak ın önünü kapatmış sen çık zaten kırmızı görcen gibisinden )
                      ---7---

Yorum

• forma bu kombinasyonla şahane durdu. bi kötü yan var. bordomuz her zamanki gibi ıslandığında çok aşırı renk değişikliğine uğruyor
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takim bu fontla cikiyor sahaya artik da TS clubda da boyle mi yaziyorlar artik? Cok iyi olmus cok sukur.. O bordo ustune bordo numaradan kurtardilar bizi ins
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• çubuklu forma herzaman bir numara...

Yorum

• Her sezon favorim çubuklu forma olsa da, nedense bu sezon victory formayı daha çok beğendim.
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• yeni fontlar çok güzel ve beyaz renkle şık duruyor. bundan vazgeçilmesin bence
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X