Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Altuğ Atalay, (Albayrak döneminde) Özkan Sümer, Nevzat Aydın...

Acaba Halil Şanlı neyi yanlış yapıyor?

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Formalar yarın sabah tüm Ts Club'larda satışta olacak arkadaşlar...
      sabah oldu hala satış yok

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi
        Ne adamsınız ya ççç
        Sakın ses çıkarmayın
        JAJA AVELİNO COELHO

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          e bu ayni forma modellini giyiniyoruz ztn iki senedir. Gecen senenin Gri formasi ve bu senenin Gold formasi ayn forma modeli sadece renkler farkli
          Modelden bahsetmiyorum bu renklrt bizim.Bordo mavinin en uyumlu olduğu forma bu.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• V forma ve çubuklu forma mükemmel

Beyaz a niye 1-2 rutuşla Bodo Mavi koymazlar gs de olduğu gibi onu anlamış değilim.

Sarı forma için dua ediyorum 1-2 maçtan fazla giymeyelim diye,hele hele Avrupa maçlarında giyersek kahrımdan ölürüm heralde.40 yılda 1 avrupaya gideceğiz orda da Bordo Mavimizi şanlandırmayıp sarı-siyah giyeceğiz öylemi.Aman diyim aman.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Cengiz abi internet ortamından bakmıyorsun herhalde. O kadar hızlı değiliz daha
              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Nacizane fikrim çok çok çok daha iyileri olabilirdi.
                Buldular saf takımı evrip çeviriyorlar
                Yok V (v ile alakası bile yok), yok girintili çıkıntılı (fırtınanın dalgasıymış)
                bir de sarı siyah bu ne yavvv
                En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cengiz abi internet ortamından bakmıyorsun herhalde. O kadar hızlı değiliz daha
                  tabi ki internetten bakıyorum Agah hatta internet satış telefonunu bile aldım kulübün , baskı yapacağım ..4622237274

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    daha nike ile tanışmamışlar belli ki
                    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Sari forma bomba olmus avrupada deplasmanda arsenal gibi isim yapariz : )
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Formalar güzel, çubuklu forma bizim klasiğimiz.

V formayı oldukça beğendim.Bir tane alacağım.
                        Gold formada iyi,dünyada bir çok takımın sık kullanmasalar bile bu tip formaları var.
                        Hepsini beğendim.
                        En son B.AKDEMİR tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 09:48. Sebep: eksik yazı
                        Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Favorim (Arması doğru kullanılırsa )

keske armanin etrafi beyaz olsa. resmen armamiz formada kaybolmus duruyor.
                            nike logosu daha cok göze batiyor. bunlara yönetciler hic mi dikkat etmez

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hau resimi bende cok merak ettim simdi

MiY bu sene Hummel giyecek diye biliyorum.

Doğru bilgi, mersin hummel giyecek..
                              TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Biraz da gülelim. Burcu Esmersoy hayranlarına gelsin.

En son Burhan61 tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 10:10.
                                Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X