Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Amblemler bizimki minicik manU büyük
    Oni bizim TS Club yapistiriyor yada anlasilan Firma, bizimkiler sadece forma
    seciminde özürlü degil, o güzelim Armayi ayarlayip bir iki püf nokta özelligi yapmaktan´da geri kalmis.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iki vicktory arasındaki farkları bulun bakalım...

yaka manuda siyah olmuş ve victory simgesi ile uyuşmuş..madem bu kadar benzettiler bizimkininde yakasını mavi yapsaymışlar ya. ama bence genede en güzel formamız bu.tabi çubukludan sonra.
      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Fontları merak ediyorum.. Burak'ın şortundan gördüğüm kadarı ile geçen senelerde Ankaraspor, Eskişehirspor ve Milan'ın kullandığı fonta çok benziyor.

Yorum

• Neyse olan oldu yapici olalim biraz, bari NIKE Cocuk ve bayan Formasi satisa sunulacak mi?

Yorum

• Şu V forması Trabzon'da bile satışa çıkmamış, diğer formalar 79 ve 89 liradan satıştaymış.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=31139 tavla turnuvası yapıyoruz sonra görmedim duymadım demeyin .
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                iyi güzel de siyahın üzerindeki beyaz ile mavinin üzerindeki beyaz bir mi allasen.
                Mavi'nin üzerinde zaten beyaz NIKE logosu. Nike bütün V modellerinde logosu BEYAZ! V şekli beyaz olduğunda SİYAH. Nike logosunun rengini bu modelde siyah veya beyaz olarak kullanıyor.

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 21:21.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Sarı başarılarımızı, siyah ise uğradığımız haksızlıkları temsil ediyormuş!

Peki,

Bizi Trabzonsporlu yapan isyanımızı, 28 yıllık hasretimizi, tükenmeye yüz tutmuş umutlarımızı, renk aşkına canına kıyan Mehmet'i, dünyanın her yerini Trabzon yapan büyüklüğü hangi renk temsil ediyor...

Müzedeki onca kupayı, bizi diğerlerinden ayıran ve ayrıştıran karizmayı, delice seven yüreklerimizi hangi renk paklar... Deplasman günleri ne renktir, kaçan şampiyonluk geceleri gizlice ıslanan yastıklarımız, içimize attığımız kandırılmışlığımız ne renktir...

Sarı-siyahı asalet diye yutturmaya kalkan vicdansız vicdanlar ne renktir... Çocuklarımızı Trabzonsporlu yapabilmek için verdiğimiz emek, çocuklarımıza, anne-babadan sonra ilk öğrettiğimiz ''Bordo-mavi'' denen şeyin yüce anlamı ne renktir... Endüstriyel futbol diye yutturulan ''öz gerçeklerden koparma operasyonu'' ne renktir...

Şehitlik mertebesi yoksa, vatan sevgisi teferruattır. Bordo mavi yoksa, Trabzonspor sevgisi de teferruattır... BORDO-MAVİ, Trabzonsporluluğun şehitlik mertebesidir. Onu yok saymanın ihaneti ne renktir...
                  En son Misafir tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 21:23.

Yorum

• Formalar hayal kırıklığı. Hele beyaz ve gold rezalet.

Ben en çok çizgiliyi beğendim. Victory de fena değil ama nike işareti bordo olabilirdi gözükmüyo. Aynı şekilde gold formada da öyle nike işareti siyah olabilirdi

Ben çizgiliyi veya victory'i alırım.
                    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 21:24.

Yorum

• '' Uzun kollu forma çıkacak mı satışa '' diye soracağım ama hiç sanmıyorum.. Her zamanki gibi yine çıkarmazlar ve benim gibi binlerce kişiden gelecek kazancı kaybederler..

Yorum

• Renkdaslar bu Arada hepinizin Kandilini kutluyorum ve mübarek olmasini diliyorum...

Ilk önce Allahin izniye begendigim 2 Formayi alacagim... 1. V for Victory 2. Cubuklu.. 2 Sezondur Beyaz Formamizi aliyorum bu Sezon gelenegi devam ettirmek icin herhalde yine Beyaz Formadan alabilirim

Ayrica Altin Rengini sevmememe Ragmen o Formayi bile alabilirim... Maddi Imkanim oldukca (Allah bana ben TS Club' e ) hem Forma hem Antrenman Ürünlerinden almaya calisacagim... Bence üstündeki Logo bile yeter

Dedigim gibi Cuval cikarsinlar TS Logolu onu alir onuda giyerim... Sözümün arkasindayim, ama TS Club cikarmali ki Takima bir Katkim olsun alirken

Hepimiz yine özel Formalar bekledik, hayallere kapildik peki cok mu istedik? Kesinlikle HAYIR.

Ama gercek olan bu... Katalog Matalog neyse ne... okadarda kötü degil... Iyimser yanasmaliyiz ve benimsemeliyiz bu Saat' den sonra

Forma cikmis elestirsek ne olur ki? Yönetim kulak asmayacak zaten...

Maddi Imkani olup' da begenmedim bahanesiyle almayanlar Fenerli olsun... Onca Maddi Imkani olmayan Kisileri düsünün - ona ragmen aliyorlar... Bu Takimi zaten bunun icin seviyoruz... Bizi Taraftar olarak farkli kiliyor Yani özetle demek istedigim Hep Destek Tam Destek

Saygilar.
                        Emirhan
                        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          forma fiyatları nasıl olur acaba
                          Bence ayni kalir... Yönetim hep Taraftara Satisi düsünerek ayni Paradan aliyor ona görede o Kategorilerden seciyor Modelleri bence... Sürümden Kazanmak icin diye düsünüyorum... Özel Forma baya tuzlu olurdu bence...
                          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Biz büyük beklentiler icine sokulduk.. Trabzonspor tarihinin en güzel formalari, Trabzonspor'a cok özel formalari, vs.
                            Sonunda hepsi katalog ürünü cikti yine, o tamam, zaten özel forma beklmiyordum ben. Ama Gri formanin rengini degistirip, yeni gold forma olarak tanitmak, beyaz forma'da Türk bayragini cekip, yeni beyaz formamiz demek. Karlsruher SC, Dundee United gibi takimlarin giydigi formayi giyiyoruz.
                            Bu resimleri 3-4 hafta önce burada paylasmistik, hic kimse begenmemisti. Cubuklu müthis ama yine arma yanlis yerde. Nisan ayinda 1 ay markette calistim, 400€ aldim. 300€ o günden beri Trabzonsporumuzun formalarini ve shortlarini almak icin bir köseye koydum. Simdi hangisini alacagimi sasirdim. Keske Nike biraz daha özenerek yapsaydi bu formalari..

#BorussiaDortmund
                            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• O formanın kollarının ucunda mavi yokki. Keşke olsaymış daha güzel olurdu

Bu arada formalarımız şehri süslemiş falan. Sanki çok özellikliler
                              En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 21:27.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X