Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gese Nike ile mi anlaştı ? Adidas'la çalışıyorlardı. Hiç haber okumadım da buna ilişkin.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gese Nike ile mi anlaştı ? Adidas'la çalışıyorlardı. Hiç haber okumadım da buna ilişkin.

Yorum

• Eğer gs'ye özel tasarımlar yaparsalar Nike ile yollarımızı kesinlikle ayırmalıyız.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Halilodzic zamanında 'Trabzonspor taraftarı kendi takımını dünyanın en büyük takımı sanıyor...' gibilerinden bir şeyler söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
          Benim için öyle geri kalanı bilemem.
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• 5 yaşımdan beri Trabzonsporun peşinde geziyorum, böyle rezalet görmedim. Allah aşkına, biri bizi NIKE denen özürlü şirketin gazabından kurtarsın artık. Yeter artık bizimle dalga geçtikleri. Özellikle, Ofspor'un kullandığı sarı-siyah forma tam bir yaratıcılık abidesi. Bordo_Mavi renklerden utananlar İstanbulspor'u tutsunlar. İnadına bordo mavi !!!!

Soru;

Bu formalarda NIKE değil de, mesela LESCON markası olsaydı, çok beğendik diyen arkadaşlar ne düşünürdü acaba?

Bu arada, Lescon tasarım olarak Nıke'e on basar. Hiç değilse yerli firma.
            En son Misafir tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 20:39.

Yorum

• 25- 30 bin formayı zor alan taraftardan kendisine özel forma beklemesi saflıktır. ticari firmalar ürün satışına bakarlar. ne kadar çok forma sattırabiliyorsan o kadar özel muamele görürüsün.

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim için öyle geri kalanı bilemem.
                Bence de kardeşim DÜNYANIN EN BÜYÜK TAKIMI TRABZONSPOR....Gerisi Yalan....

Yorum

• Abi ben nike ile anlasma yapiyorsam bitane özel forma tasarrimi maddesi koyarim o kadar basit...

Yok neymis 4.5 kati fazla forma satmamiz gerekiyormus. Milleti deli Yerine koymasinlar adam gibi forma koysunlar önümüze iyi satis yapin..
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eğer gs'ye özel tasarımlar yaparsalar Nike ile yollarımızı kesinlikle ayırmalıyız.

GS ilk sezondan hemen elite. Yani Barca, Celtic, ManU gibi özel formalari olucak. Hollandada "Nike" Firmasinda özel oda'si bilene var Galatasarayin...
                    BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• [QUOTE=trabzonspor10;1917779481]
                      QUOTE]
                      burağın üzerindeki bu renkler olsa mükemmel olur.[/

Yorum

• nike 'a tezek atıyoruzda, çekilen fotoların güzelliğinden yeterince bahsetmiyoruz?
                        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bundan daha özel forma görmedim hic helal olsun!!!

Yazıklar olsun Ofspor'a! Bizden önce kullanmışlar...

Herkese "ÖZEL" forma arkadaşlar bu!
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            GS ilk sezondan hemen elite. Yani Barca, Celtic, ManU gibi özel formalari olucak. Hollandada "Nike" Firmasinda özel oda'si bilene var Galatasarayin...

Ya saçmalamayın ne elite i.... antrenman ürünlerine bak bi bizimkiyle aynı.... Bide barçanın manu nun celticin antrenman ürünlerine bak benzerlik varmı gs ninki veya bizimkiyle....

Yorum

Halilodzic zamanında 'Trabzonspor taraftarı kendi takımını dünyanın en büyük takımı sanıyor...' gibilerinden bir şeyler söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
                              Evet.Ben öyle sanıyorum.Sanmıyorum hatta,öyle.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biz kulüp olarak bazı şeyleri aşalım önce formamız peşimizden gelir zaten.
                                Bakın elite serisi bu antrenman ürününden formasına kadar herşey farklı... gs ninkiler böyle olmayacak... bizimki gibi katalogdan giyinecekler....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X