Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ömrü boyunca sampiyonlar ligi guruplarina katilmamis, son yillarda avrupada elle tutulur bir basarisi olmayan, ayrica ligde yillar sonra ilk defa gecen sene sampiyonlugu kil payi kacirmis bir Trabzonspora nike niye özel tasarimlar yapsin kendini yorsunki?

sen bu senede sampiyonluga oyna, sampiyonlar liginde guruplara katil, seneye yine sampiyonlar ligine git sonra deki "ulan nerde özel tasarimlar?"...

bence formalar gayet güzel. altin renkli forma var diye duyunca istemedim, sonra görünce gayet avrupali oldugunu düsündüm, ama ofspor formasiyla ayni oldugunu görünce hayal kirikligina ugradim...

cubuklu ve V forma süper. formalari karsilastirirken juventus, manchester, inter gibi takimlari örnek göstermeyin isterseniz...

özel istekler prestijle olur. prestij avrupa kupalarinla olur, forma satislarinla olur...

aston villa yillarca hep ayni formayla oynuyor, taraftarlari nekadar salak gerizekali hep ayni formayi alip duruyorlar...dimi

Yorum

• Kötü formalar bence cubuklusu bile güzel degil , benim düsüncem hic kimse kizmasin !!!!

Insallah kaliteli olur da armalar düsmez !!!!

Yorum

• sarı forma profesyonel ellerde ne kadarda harika gösteriliyor ama aslında geçen sene gri çıkmasaydı bu sene alınırdı bu forma,yine alınırda,ne biliyim ya

formalar genel olarak güzel beyazıda raftan çöıkarmışlar sanırım fiyatlar hakkında bilgi sahibi değiliz galiba henüz?
        Entropi İyidir.

Yorum

• Kendini dev aynada görmemek lazim !
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ben formaların hepsini beğendim.

Victory,çubuklu ve gold formadan alacağım ..

Not : Tek sıkıntı armalar dikiş mi değil mi ?
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Isterse 3.ligde olsun...

Mühim olan satislar...

Bizim Hertha Berlinden fazla satis yaptigimizi hic düsünmüyorum.

Adam gibi BIR TANE özel Forma yap, mesela Tasarim yarismasi, oylamaya sun Taraftara, bak nasil satis patlar.

Bizim Pazarlik yetenegimizi zaten gecen sen TS Club da gördük.

Her korsanci daha iyi ürün tasarlar. Bunu bir sene boyunca gözler önüne sermedikmi.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nasıl yani yaa 20 haziran da adamlar forma giymiş

Yorum

• Nike'ın çekmiş olduğu fotoğraflarda güzel görünmesine rağmen lansman fotoğraflarında formalar berbat görünüyor.

Yorum

• Halilodzic zamanında 'Trabzonspor taraftarı kendi takımını dünyanın en büyük takımı sanıyor...' gibilerinden bir şeyler söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
                    En son Oruç tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 20:25.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• taraftarin bu ise bakisi degismeli artik... "güzel olsa alirdim banane almiyorum" gibi bir lüksü yok taraftarin...

aziz yildirim taraftarin kafasina vura vura bu anlayisi getirdi. adamlar her sene ayni cubukluyu cikariyor, her sene en fazla cubuklu satiyor.

"bize her yer Trabzon" demesini biliyoruz, ama ayni Trabzonun armasinin oldugu formalara "igrenc almiyorum ulan" diyebiliyoruz...

herkes mecburdur almaya... herkes mecbur alacak... 4 formadan 1 tane bile almayan bir Trabzonsporlu, aralarindaki bordo-mavi cubuklu formayida begenmedi demektir... ozaman gitsin baska renkte takim tutsun...

Yorum

• cok kucuk degisiklik ama ban gore daha guzel

Yorum

• Yeni yazı-rakam fontu daha çok beğenilecek gibi

Yorum

• demek galatasaraylılar ümitli diyorsun. hangi konuda katalog ürünler giyip giymeme konusundamı;

İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Armamızı ne yapmışlar öyle? Birinde büyük diğerinde küçük görünüyor.

Yorum

• Bundan daha özel forma görmedim hic helal olsun!!!

BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X