İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen biz kimiz de özel forma istiyoruz diyenleri Galatasaray'ın formaları açıklandığı zaman göreceğim.
Yorum
-
Bazı şeylerin tanımı yapılmalı önce...
Simetri, ilki, belirsiz bir mükemmellik veya güzelliği yansıtan, bir muntazamlık veya estetik olarak hoşa giden bir orantılılık ve denge duygusu olarak; İkincisi kesin ve iyi tanımlanmış biçemsel sistemin kurallarına (geometri, fizik vb.) göre gösterilebilen veya ispat edilebilen bir denge ve orantılılık kavramı veya "kendine benzeşme örneği"' olarak iki şekilde tanımlanır.bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Beğenmek Beğenmemek tamamen görecelidir.
Senin beğendiğini bana bedava verseler ben giyinmem belki.
Yada tam tersi..
Bizim asıl eleştirmemiz gereken şu..
Geçen sene Armalar konusunda ne sıkıntılarla karşılaştığımız gerçeği önümüzdeyken nasıl çözüm bulunmaz anlamak mümkün değil..
Diğer bir konuda Özel forma ...
Özel formayı Dünyada kaç kulüp giyiyor bende bilmiyorum. Ama Barca Real vs gibi takımların giydiğini biliyorum.
Özel forma giyebilmek için ya herkes tarafından kabul gören özel bir kulüp olmak gerekir , yada bilemiyorum..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Bir de hikaye vardı...
-Fransa milli takım formalarını reddettik!
-Sebep?
-Taraftar yakalı formadan pek hazzetmiyor!
-Hadi canım...
Rakamları koyun ortaya en çok satılan modeliniz hangisi oldu bu 3 yıllık süreçte....bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde Avrupa'da basari!!!
Bu cok sey degistirecek....
Oyuncu alis-satisi olsun..
Forma olsun...
Bu sene Avrupa'da gruplardan cikalim, bakin nasil hersey 360° dönüyor...180 derece dönerler
En son OnurKul tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 17:46.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe bunların alayı özel forma giyiyor, Real Madrid, Barcelona'yı falan yazmanıza gerek yok.Hayır bir de bize salak muamalesi yapılıyıor en çok buna üzülüyorum, mesela gold forma bizim için hazırlanmışmış, yahu o forma 3 seneden beri katalogda duruyor zaten.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe bunların alayı özel forma giyiyor, Real Madrid, Barcelona'yı falan yazmanıza gerek yok.Hayır bir de bize salak muamalesi yapılıyıor en çok buna üzülüyorum, mesela gold forma bizim için hazırlanmışmış, yahu o forma 3 seneden beri katalogda duruyor zaten.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
nike yine aynı formaları bastı bize. bize özel bşyler olcak deniliyrdu ama hayal kırıklığı.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Yorum
-
Armalar değişti ve daha kaliteli oldu ya işte daha istiyoruz arma konusunda
Trabzonspor armasında renkler ve form ilk defa doğru kullanılmış. Isı ile transfer bu forma kumaşlarında tüm dünyanın tercih ettiği sistem. Nedeni ekonomik ve pratik oluşu.
Korkmayın bu armalar eskileri gibi kolay dökülür görünmüyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum