Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamamda o harfler niye büyük? Yazarken zor olmuyor mu?
    yaziyorum bir türlü düzeltemedim hep böyle çıkıyor anlamadim gitti önerin varsa söyle

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben biz kimiz de özel forma istiyoruz diyenleri Galatasaray'ın formaları açıklandığı zaman göreceğim.
      Onlara özel yapılması beklenen birşey zaten , bunu neden kabullenemiyoruz ki ? Kaç forma satıyoruz , onlar ne kadar satıyor bi oturup düşünelim.

Yorum

• Bazı şeylerin tanımı yapılmalı önce...

Simetri, ilki, belirsiz bir mükemmellik veya güzelliği yansıtan, bir muntazamlık veya estetik olarak hoşa giden bir orantılılık ve denge duygusu olarak; İkincisi kesin ve iyi tanımlanmış biçemsel sistemin kurallarına (geometri, fizik vb.) göre gösterilebilen veya ispat edilebilen bir denge ve orantılılık kavramı veya "kendine benzeşme örneği"' olarak iki şekilde tanımlanır.
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Beğenmek Beğenmemek tamamen görecelidir.
          Senin beğendiğini bana bedava verseler ben giyinmem belki.
          Yada tam tersi..

Bizim asıl eleştirmemiz gereken şu..
          Geçen sene Armalar konusunda ne sıkıntılarla karşılaştığımız gerçeği önümüzdeyken nasıl çözüm bulunmaz anlamak mümkün değil..

Diğer bir konuda Özel forma ...
          Özel formayı Dünyada kaç kulüp giyiyor bende bilmiyorum. Ama Barca Real vs gibi takımların giydiğini biliyorum.

Özel forma giyebilmek için ya herkes tarafından kabul gören özel bir kulüp olmak gerekir , yada bilemiyorum..
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bir de hikaye vardı...
            -Fransa milli takım formalarını reddettik!
            -Sebep?
            -Taraftar yakalı formadan pek hazzetmiyor!
            -Hadi canım...

Rakamları koyun ortaya en çok satılan modeliniz hangisi oldu bu 3 yıllık süreçte....
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birde Avrupa'da basari!!!

Bu cok sey degistirecek....

Oyuncu alis-satisi olsun..

Forma olsun...

Bu sene Avrupa'da gruplardan cikalim, bakin nasil hersey 360° dönüyor...
              Dediklerine katılıyorum ama 360 derece dönersek aynı yere geri geliriz 180 derece dönerler
              En son OnurKul tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 17:46.
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe bunların alayı özel forma giyiyor, Real Madrid, Barcelona'yı falan yazmanıza gerek yok.Hayır bir de bize salak muamalesi yapılıyıor en çok buna üzülüyorum, mesela gold forma bizim için hazırlanmışmış, yahu o forma 3 seneden beri katalogda duruyor zaten.

Yorum

• nerde o özel tasarım formalar.sarı ve beyaz forma rezalet.beyaz formayı almaya gerek yok beyaz nıke tshirt alın daha iyi.victory ve çubuklu nispeten daha iyi.ama nıke her sene kazık atıyor bize.adidasa geçmeliyiz
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Ama şu var Ofspor ve Giresunspor para vererek nike giyiyorlar biz para kazanarak!!!

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe bunların alayı özel forma giyiyor, Real Madrid, Barcelona'yı falan yazmanıza gerek yok.Hayır bir de bize salak muamalesi yapılıyıor en çok buna üzülüyorum, mesela gold forma bizim için hazırlanmışmış, yahu o forma 3 seneden beri katalogda duruyor zaten.
                      Beşiktaş Fener Adidas giyiyor. Ozaman Adidasa geçelim. onlara özel forma hazırlayanlar eminim bizede hazırlarla.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• burada 1500 kere anlatıldı...Bu işin sorumlusu yönetimdir.yönetim hangi formaları begeniyorsa nike da onları yapıyor. Nike a sallamayı bırakın artık.

Yorum

• Antreman T-shirtleri müthis o en basdaki kac TLdir acaba yoksa eskimi onlar?

Yorum

• nike yine aynı formaları bastı bize. bize özel bşyler olcak deniliyrdu ama hayal kırıklığı.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                            A Love..Lİke No Other

Yorum

• Filho'nun formasında az daha omuza uygulayacaklarmış Arma'yı

Yorum

• Armalar değişti ve daha kaliteli oldu ya işte daha istiyoruz arma konusunda

Trabzonspor armasında renkler ve form ilk defa doğru kullanılmış. Isı ile transfer bu forma kumaşlarında tüm dünyanın tercih ettiği sistem. Nedeni ekonomik ve pratik oluşu.

Korkmayın bu armalar eskileri gibi kolay dökülür görünmüyor.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X