Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi yarın ben Kuşadasına uçuyorum, bavulla uğraşmaktan burda kim ne yazdı unuttum valla Sağlık olsun
    hayırlı yolculuk sana,
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      halamı birşey sızmadı valla helal olsun
      al benden de o kadar sırf bu yüzden bi forma daha alcam bu sene..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uploaded with ImageShack.us
        Bence böyle bişey olsa çok daha hoş olur :

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence böyle bişey olsa çok daha hoş olur :

Bence muthis bu tsclubda olsa kesin alirdim , formalar ciksada alsak yaw
          Bu ülkede hukukun gücü yok güçlünün hukuku var !

Yorum

• Lig TV yarin saat kactan kaca kadar gosterecek acaba formalari ?
            Bu ülkede hukukun gücü yok güçlünün hukuku var !

Yorum

• İlk olarak LazBurakTV tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lig TV yarin saat kactan kaca kadar gosterecek acaba formalari ?
              14:00'da başlayacak tanıtım. Ama yayın kaçtan kaça olur bilmem

Yorum

• Bizim efsane cubuklumuz mu var?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim efsane cubuklumuz mu var?
                  Onun olmadigi sezon hatirlamiyorum.

Yorum

• iyi bari ntvspor da yayınlayacakmış....

ne kadar doğru bilemem

kaynak: facebook fırtına ihtilal efsane sayfası

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iyi bari ntvspor da yayınlayacakmış....

ne kadar doğru bilemem

kaynak: facebook fırtına ihtilal efsane sayfası
                      inş lansmanın yarısından sonra tenis maçı izlemeyiz...
                      En son sefayasin tarafından düzenlendi; 27.06.2011, 22:43.

Yorum

• Lansman kadar önemli bir konu da lansmanı yapılan formaların satışı.
                        Formalar yarın tanıtılıp da satışı lig başladıktan sonra olursa tanıtımın pek de anlamı olmaz.
                        Hazır taraftar yeni formalarla heyecanlanmışken taraftarın yeni formalara açlığını da doyurmak lazım.

Ayrıca kimse üstüne alınmasın ama forumda bazı arkadaşların yaptığı tasarımları görüp de "bu forma ya da sweat shirt çıksa kesin alırım" diyen arkadaşlar beğenmedikleri ürünleri almıyor mu acaba?
                        Diyelim ki bu yıl çıkan hiçbir ürünü beğenmedilerse hiçbir şey almayacaklar mı?
                        Taraftar olarak biz (teker teker) kulübe futbolcu alamayacağımıza göre default olarak yapmamız gereken kulübe üyelik aidatları, ürün satışı veya maç biletiyle para kazandırmak.
                        Dolayısıyla yorum bence "bu ürün çıksa kesin alırım" yerine "bu ürün çıksa zevkle giyerim" olmalı.
                        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          inş lansmanın yarısından sonra tenis maçı izlemeyiz...

not: bu siteden olmayan buraya tepki koyan ama genede girip ne yapıyor bunlar diye kontrol eden godomanlar. Beğenmiyorsanız hiç girip bakmayın sonrada ben buradaydım burası ayrımcılık yapıyor buradaki ortam insanın tepesini artırıyor şöyle yalan böyle yalan var demeyin bakmayın söz etmeyin gitsin. Kendinizi çok akıllı buradakileride çok mal sanmaya devam edin siz.
                          Sefa ne olduğunu belli ediyorsun kardeşim aynen devam et. bir bak bakayım benim istatistiklerime ne anlatıyor sana. Senin burda daha dünkü çocuksun ama iyi oldu böyle düşündüğün, kimlerle muhattap oalcağımı bileyim. bunları yüzüme karşı söylesen daha çok zevk alırdım inan.

Yorum

• Bugun trt3 un yaptigini yarin fenerspor(ntvspor) yapmaz umarim

Yorum

• SON 16 saat 17 dakika...
                              Yarın orda olurum.zaten taksime gidecem uğrar gecerim
                              En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 27.06.2011, 23:01.
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• Eger Beyaz veya Parcali Yoksa 4 formayida Almayi dusuniyorum
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X