Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yoruölar formalarla ilgili ümitlerimi kırdı. insllah hepimiz yanılırızda bize özel formalarla oynarız...

Yorum

• İlk olarak kapça_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yoruölar formalarla ilgili ümitlerimi kırdı. insllah hepimiz yanılırızda bize özel formalarla oynarız...
      Özel forma diye bişey olmayacak. Katalogdan giyecez. Galatasaray'a belki özel forma yaparlar orasını bilemem. Ama biz Trabzonspor'uz, ne kadar da takımımızı büyük görsek de Trabzonspor'uz. Nike ne yapsın ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Werder Bremen'in yeni formaları:

Müthiş..
        Su Yesil formaya hasta oldum resmen
        #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nevzat AydınIn geçen hafta Hırvatistanda düğünü vardı.Orda yeni sezon formalarımızın biriyle kolbastı oynamış.Fotoğraflara ulaşabilirsek bir fikir sahibi olabiliriz
          Zekai'nin dediği, vaay arkadaş
          Hırvatistan da evlendi,yeni forma ile oynadı
          Süleyman hocam,önce seni tebrik ediyorum
          az sonra o düğünün fotosunu bulur eklerler sonra da onları tebrik edecem.
          Bizim bu forumda dolaşırken korkuyorum ben,her şey den haberiniz var maşallah,
          bir Nevzat Aydın değilim amma bi hata yaparsam yüzüme vurulur diye tırsıyorum
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zekai'nin dediği, vaay arkadaş
            Hırvatistan da evlendi,yeni forma ile oynadı
            Süleyman hocam,önce seni tebrik ediyorum
            az sonra o düğünün fotosunu bulur eklerler sonra da onları tebrik edecem.
            Bizim bu forumda dolaşırken korkuyorum ben,her şey den haberiniz var maşallah,
            bir Nevzat Aydın değilim amma bi hata yaparsam yüzüme vurulur diye tırsıyorum
            cubuklu formamiz nasil acaba

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Özel forma diye bişey olmayacak. Katalogdan giyecez. Galatasaray'a belki özel forma yaparlar orasını bilemem. Ama biz Trabzonspor'uz, ne kadar da takımımızı büyük görsek de Trabzonspor'uz. Nike ne yapsın ?
              Yahu o zaman sadece bize özel olacak deyip de beklentileri yükseltmenin ne anlamı var.Düşünün bizim giydiğimiz formayı amatör takım bile giyebiliyor.

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cubuklu formamiz nasil acaba
                Buyur,
                kara silva ışık verdi bile
                gerçi bizim Behsat pardon Mehmet Ç. de söylemiş.
                Sizden korkulur arkadaş

Formalarımız hakkında da 2 kelan idiyim de başlığı işgal den yargılanmayım.
                Kılı tüyü çok arıyoruz,
                bugün çok nadir de olsa gündüz ev de kaldım gece çalışacağım.
                giydim parçalı Nike ımı,
                Cuma'ya gittim,mahalle de bebelerle oynadım,balkonda hava attım derken üzerinde BORDO-MAVİ nin olması bam başka bişi.Nike belli bir kaliteye ulaşmış,çok da fazla eşelemenin manası yok.Amaç Bordo Mavi görünmek, KULÜBE KATKIDA BULUNMAK olduğuna göre çok detaya girmeyin,merak edin ama kasmayın der bu insan.
                (blek sana değil gardaşım yanlış anlama ortaya didim)
                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 24.06.2011, 18:53.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu o zaman sadece bize özel olacak deyip de beklentileri yükseltmenin ne anlamı var.Düşünün bizim giydiğimiz formayı amatör takım bile giyebiliyor.
                  Hatta biz onlardan sonra giyiyoruz

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

Hatta biz onlardan sonra giyiyoruz
                    Aynen öyle, bizbu kadarına da layık değiliz.

Yorum

• İnanılmaz Werder Bremen Katalog Forması giyecek Katalog formasında da artık Authentic yazıyor demekki kanıtlanmış oldu sanırım
                      t @Selim_Turan

Yorum

• özel forma tasarlasa nike. maliyetimi artacak , çok mu zor tasarlaması(buradaki arkadaşlar bile yapıyor). en azından 1 tane yapsa da bizim taraftar tm dese artık bizimde özel formamız oldu. şart değil özel forma ama 1 tane lazım bize. farklı bir heyecan getirir taraftara. ne bilim öyle iştee.. : )

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnanılmaz Werder Bremen Katalog Forması giyecek Katalog formasında da artık Authentic yazıyor demekki kanıtlanmış oldu sanırım
                          Authentic asla özel forma olduğunu kanıtlamamıştır ki. Mesela şuan Barcelona'nın formasında authentic yazıyor, Juventus'un ki de de.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Ya arkadaŞlar dÜnya devlerİ formalarini tanİttİ gİydİ taraftarlarİ aldİ bİle bİzİmkİler hala tanİtacak ne dİr bu tİtİzlİk alt tarafİ forma tanİtİmİ hİÇ bİr sİzİntİ bİle yok anlamadİm gİttİ nasİl olacak formalar cubuklamu sademİ yakalimi bunun aÇiklamasini bİle yapmİyorlar ne kadar erken Çikarirsan okadar İyİ olmazmi sİnİrlenmeye baŞladİm yaaaa

Yorum

Authentic asla özel forma olduğunu kanıtlamamıştır ki. Mesela şuan Barcelona'nın formasında authentic yazıyor, Juventus'un ki de de.
                              Bu güne kadar katalog forması diye tabir edilen hiç bir formada Authentic logosu yoktu onu anlatmaya çalışıyorum... Sadece Barça, MANU, Inter, Juventus, W.Bremen, Arsenal, Celtic gibi özel tasarım formalarda "Authentic" logosu bulunuyordu. Formalarla uğraşan tasarım çizen sizler, benim gibilerden daha dikkatli olmanızı beklerdim bu konularda...
                              En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 24.06.2011, 19:10.
                              t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak zanikeli_solist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya arkadaŞlar dÜnya devlerİ formalarini tanİttİ gİydİ taraftarlarİ aldİ bİle bİzİmkİler hala tanİtacak ne dİr bu tİtİzlİk alt tarafİ forma tanİtİmİ hİÇ bİr sİzİntİ bİle yok anlamadİm gİttİ nasİl olacak formalar cubuklamu sademİ yakalimi bunun aÇiklamasini bİle yapmİyorlar ne kadar erken Çikarirsan okadar İyİ olmazmi sİnİrlenmeye baŞladİm yaaaa
                                1. Şu yazıyı doğru düzgün yaz. Okunmuyor.
                                2. Türkiye'de daha kimse formalarını tanıtmadı bildiğim kadarıyla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X