Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş tanımıyordur bu kadar gitmeyin üstüne.

Ali Fuat abi bir numaradır bu konuda. Sağolsun o olmasa bizi bilgilendiren olmayacak.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir katalogdur gidiyor burası, az gerçekci olalım kendimizi dev aynasında görmemizin bir anlamı yok.Formalar eski olmuş yeni olmuş ne fark eder önemli olan o renkleri üstümüzde taşımak.
      orası öyle ama formalarda güzel olsun be abi
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak habreg4s61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o afs adlı kişi gördümü formaları...
        kardeşim takip atmediğinden kaynaklanıyor olabilir ali fuat (afs) abi yaşını başını almış hepimiz tarafından saygı duyulan bi abimiz arkadaşın dediği gibi biraz uslup tarzın yanlış
        dikkat edersen bende abi dedim 25 yaşıma ramen demekki baya yaşı var ama seviye yerlerde uslubuda yerinde bi ikaz değil ve soruna gelince görmüş ama kulübün statejisine ters olmasın diye söylemiyor okadar saygılı bi abimiz bu arada yaşla bi alakası yok
        zaman armutu olgunlaştırır insanı değil
        nasıl bakarsan öyle görürsün
        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Haberi okuyunca, son kısımdaki tartışmadan anladığım kadarıyla bizim yönetimde sponsorluk işi daha profesyonel yürütülüyor.
          En azından lansmandan önce kimsenin formalar hakkında fikri yok, ki bu gayet güzel.
          Bence Galatasaray'dan da özel forma beklememek lazım. Yani belki geçen yıl bize olduğu gibi uyduruk bir sarı şeritle "özelleştirilmiş" forma giyerler ama "özel" forma giymeyeceklerini düşünüyorum.
          TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu başlığı uzun süredir takip edenler niye istemediğini ve süreci bilirler.

Son sayfaya gelip kafandan uydurmuyorsun dimi? Kaynak ne? Şeklinde hitapta

bulunamazlar.

Ben de derimki başlığı en baştan takip ediniz.

Üslup mühim şey...
            ben son 100 sayfadır takip ediyorum. geride yaklaşık 1000den fazla sayfa var. o kadar vakit öldüremem şu an. biliyorsan açıklarmısın biraz. uslup derken. yazılanı nasıl okuduğuna bağlı derim. benim uslubum gayet yerinde kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Üslubun kötü.

ali fuat abi kaç yaşında adam. Yazdığın yazı okununca aşağılayıcı bi anlam çıkartılıyor.

bide mü ayrı
              gördü mü

bi hatamız olduysa affolada kendisini tanımadıgım için (sadece formalarda üzerindeki afs yazısını görmüşlügüm var) o yüzden öyle yazdım...

yazım kurallarını hiç bir zaman anlamamışımdır zaten

Yorum

• İlk olarak habreg4s61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bi hatamız olduysa affolada kendisini tanımadıgım için (sadece formalarda üzerindeki afs yazısını görmüşlügüm var) o yüzden öyle yazdım...

yazım kurallarını hiç bir zaman anlamamışımdır zaten

canın sağolsun kardeş gönlünü bordo mavi tut yeter
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardeşim takip atmediğinden kaynaklanıyor olabilir ali fuat (afs) abi yaşını başını almış hepimiz tarafından saygı duyulan bi abimiz arkadaşın dediği gibi biraz uslup tarzın yanlış
                  dikkat edersen bende abi dedim 25 yaşıma ramen demekki baya yaşı var ama seviye yerlerde uslubuda yerinde bi ikaz değil ve soruna gelince görmüş ama kulübün statejisine ters olmasın diye söylemiyor okadar saygılı bi abimiz bu arada yaşla bi alakası yok
                  zaman armutu olgunlaştırır insanı değil

o abi kısmını görmedidim direk afs hariç diye okudum..(yorumuda düzelttim)

Yorum

• Trabzonspor'un 28 Haziran'da İstanbul'da yapılacak yeni sezon formalarının tanıtım töreni öncesi, formalarla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz sezon dördüncü renk olarak griyi seçen Trabzonspor, bu sezon ise sarı ve siyahı seçti. Bordo-mavililerin yaptırdığı sarı renkteki formanın kollarında siyahlar bulunduğu belirtildi.

Trabzonsporlu yöneticiler, "sarı renk yaşadığımız başarıları simgeliyor. Siyah renk ise geçtiğimiz sezon ligde uğradığımız haksızlıklara karşı bir protesto" şeklinde konuşarak, formanın anlamlı bir mesajı olduğunu vurguladı.

Futbol ve Spor Haberleri - Trabzonspor, yeni sezonda giyeceği formalarda sarı ve siyah renkleri de kullanacak. Bordo-mavili yöneticilere göre siyah renk, geç...
                    TRABZONSPOR
                    iyi ki varsın Eren Bülbül...
                    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çubuklunun aşağıdaki modelden olacağını söylemiştim.... diğer formalar ise tamamen kendi tahminim.

sarı ve kolların siyah olacağı söylenen forma için en uygun model bu olabilir

beyaz forma ise yine yeni sezonun ürünlerinden

4. forma da aşağıdaki modelin bordomavisi diye tahmin ediyorum

bu 4 formada 2011 de çıkan ürünler(bunların dışında birde barçanın ince çub. var) geçmiş sezonların kreasyonlarından kullanmayacağımızı düşünürsek böyle bir tahmin yürüttüm.
                      Bu formalar gelirse şaşırmamak lazım.
                      Anlaşılan yine katalogdan takılacağız
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Futbol ve Spor Haberleri - Trabzonspor, yeni sezonda giyeceği formalarda sarı ve siyah renkleri de kullanacak. Bordo-mavili yöneticilere göre siyah renk, geç...

Trabzonsporlu yöneticiler, "sarı renk yaşadığımız başarıları simgeliyor. Siyah renk ise geçtiğimiz sezon ligde uğradığımız haksızlıklara karşı bir protesto" şeklinde konuşarak, formanın anlamlı bir mesajı olduğunu vurguladı.

trabzonsporlu yöneticiler! kim bunlar isim yok, site kendisi yorum yapmış gitmiş yönetime mal ediyor haberi.katalog formasına göre yorum yapmışlar resmen.merak ediyorum katalog ta siyah yerine beyaz olsa ne diceklerdi.'' sarı başarılarımızı beyaz da adaleti masumiyeti temsil ediyor'' derlermiydi.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.cnnturk.com/2011/spor/fut...5.0/index.html

trabzonsporlu yöneticiler! kim bunlar isim yok, site kendisi yorum yapmış gitmiş yönetime mal ediyor haberi.katalog formasına göre yorum yapmışlar resmen.merak ediyorum katalog ta siyah yerine beyaz olsa ne diceklerdi.'' sarı başarılarımızı beyaz da adaleti masumiyeti temsil ediyor'' derlermiydi.
                          bu sarı siyah olayı bana çok saçma geldi. tek renk olması daha iyi olurdu. Full siyah olsaydı keşke. Sadece fener maçında giyseydi takım onu. müthiş olurdu birde siyah atkı yaparlardı sadece fener maçında açardık..

Yorum

• [PHP][/PHP]
                            İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu sarı siyah olayı bana çok saçma geldi. tek renk olması daha iyi olurdu. Full siyah olsaydı keşke. Sadece fener maçında giyseydi takım onu. müthiş olurdu birde siyah atkı yaparlardı sadece fener maçında açardık..
                            Katalogdansiyah forma olmadığındandır.Daha önce de dediğim gibi çubuklu forma kesin olarak zigzaglı olan forma olacaktır.Dier formalarmda katalog ürünlerinin bordo mavi olanları olacaktır.Yani sizin anlayacağınız özel olan tek şey yine renklerimiz olacak.

Yorum

• "Geçtiğimiz sezon dördüncü renk olarak griyi seçen Trabzonspor, bu sezon ise sarı ve siyahı seçti. Bordo-mavililerin yaptırdığı sarı renkteki formanın kollarında siyahlar bulunduğu belirtildi."

Sarı-bordo, sarı-kırmızıya yakın olur, sarı-mavi o kadar olmasa da fenevi çağrıştırır diye sarı renkten korkuyordum. Herhalde bu yedek forma sarı-siyah olucakmış bence 10 numara bir forma bizi bekliyor. Premier lig takımları gibi 2. formada 2 farklı renk olucak herhalde. Değişik olacak, güzel olacak bence. Şu haberi okuduktan sonra forma için umutlandım iyice.
                              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Nevzat AydınIn geçen hafta Hırvatistanda düğünü vardı.Orda yeni sezon formalarımızın biriyle kolbastı oynamış.Fotoğraflara ulaşabilirsek bir fikir sahibi olabiliriz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X