Bize göre biz en büyük biziz!!! Bana görede öyle!!!
Ama NIKE böyle düşündüğünü sanmıyorum!
Anlatmaya çalıştığım şu: Barcelona, Arsenal gibi Avrupa'da ses getiren takımlar, satışları milyonlara dayanan takımlar bile katalogdan forma giyiniyor ve biz tutturmuşuz bir 'bize özel' gidiyoruz!
Heralde bize özel forma olacak, ama katalogdanda forma olacak! Neden? Barcelona, Arsenal, Trabzonspor bu formaları giyecek ve amatör takımlar belki bunu beğenip katalogda kendi renklerine uygun forma alıp giyecek! nedenlerden biri bu olabilir!
Birde geçen sezonki gri forma...bu forma katalogdan diyenleri anlamakta güçlük çekiyotum! O forma özeldir! neden? çünkü o forma, o renkte sadece bizim için üretilmiştir!!! Bana göre üzerinde Trabzonspor logosu olan her forma özeldir!!!
Ama şunu belirteyim, tabiki bende dünyada görülmeyen, eşi benzeri olmayan formamız olmasını isterim, ama 3 veya 5 çeşit özel forma istemek fazla gibi geliyor bana!
Herkesin görüşüne saygı!!!
Yuzde yuz katiliyorum, biz kiiiim barcelona kim. :-/ biz hayal kurmaya devam edelim
Ya hastayim bu Celtic formalarina sirf bu Celtic formalari yuzunden renkleri uyusuyor diye Bursaspor formasi bile almaya göze almisdim ama kiyaslanmicak kadar kaliteli ve güzel Celtic formalari herhalde bu sezon dayanamicam ve bulabilirsem bitane alicam...
Ben dayanamamıştım ve almıştım bi tane Bende çok beğeniyorum formalarını
Her tarafdada bulunmiyor Celtic formasi, almaya niyetim olmadigi zaman gözüme carpiyor bi yerlerde, almaya niyetlenince bir türlü bulamiyorum formayi...
En kötü Celtic in Online-Shop undan ismarlicam bu sezon yukardaki yesil gri karisimi forma müthis, günlük hayattada siritmada giyinilir herhalde...
Bize göre biz en büyük biziz!!! Bana görede öyle!!!
Ama NIKE böyle düşündüğünü sanmıyorum!
Anlatmaya çalıştığım şu: Barcelona, Arsenal gibi Avrupa'da ses getiren takımlar, satışları milyonlara dayanan takımlar bile katalogdan forma giyiniyor ve biz tutturmuşuz bir 'bize özel' gidiyoruz!
Heralde bize özel forma olacak, ama katalogdanda forma olacak! Neden? Barcelona, Arsenal, Trabzonspor bu formaları giyecek ve amatör takımlar belki bunu beğenip katalogda kendi renklerine uygun forma alıp giyecek! nedenlerden biri bu olabilir!
Birde geçen sezonki gri forma...bu forma katalogdan diyenleri anlamakta güçlük çekiyotum! O forma özeldir! neden? çünkü o forma, o renkte sadece bizim için üretilmiştir!!! Bana göre üzerinde Trabzonspor logosu olan her forma özeldir!!!
Ama şunu belirteyim, tabiki bende dünyada görülmeyen, eşi benzeri olmayan formamız olmasını isterim, ama 3 veya 5 çeşit özel forma istemek fazla gibi geliyor bana!
Herkesin görüşüne saygı!!!
Ağzına sağlık Mehmet Hocam. Çoğunluk işin ticari boyutunu ve kendi gerçeklerimizi ıskalıyor ne yazık ki. Daha önce dile getirmiştim biz önce Barcelona İnter olalım formamız peşimizden gelir zaten.
Barcelona'nın parasını peşin verip yaptırdığı forma sayısı ile bizim toplam forma satışımızı gösteren bir grafik te paylaşmıştım. Avrupadaki pek çok marka kulüp en fazla iki kurumsal forma yaptırıyor biz bu sezon bu sayıyı dörde düşürebildik.
Galatasaray bile en kötü sezonunda 150.000 forma satabiliyor. Biz ise henüz Trabzonsporumuzun potansiyelini tam değerlendiremiyoruz.
Trabzonspor taraftarı sadece gurbetten gelenler veya İstanbul'dakilerle sınırlı değil ki, dünyanın dörtbir yanında bu renklere gönül vermiş insanlar var. Mesele bu insanlara doğru ürünü en doğru yoldan ulaştırmak.
Olimpiyat stadında kulüp daha çok forma ve ürün satsın diye nasıl mücade ettiğimizi ve her seferinde korsan ürünlerin nasıl satıldığına beraber şahit olduk.
Kafalarda yeni sezon ürünleri çıkacak neden eski formalarda indirim yok diye soru işareti olabilir onun da cevabını tahmin etmek zor değil, zira forma kalmadı.
Genel olarak Türkiye'deki takımlarda yerleşmiş forma kültürü de avrupadaki gibi değil. Ligimizde bunu Galatasaray parçalı, Fener de çubuklu formasında ısrar ederek başarabilmiş bir nebze.
Kulübün beklentileri yükselttiği veya hayal kırıklığı ile ilgili değerlendirmeyi formalar çıkınca yapalım isterseniz. Gerçi her sezon olduğu gibi olacakları ve yazılacakları biliyoruz ya neyse.
Formalarımızın ve idman ürünlerimizin güzel ve kaliteli olacağına inancım tam. Kulüp özellikle yeni yöneticimiz Nevzat Aydın en doğru tercihleri yapmışlardır diye düşünüyorum.
Bizim atılım yapmamız için avrupaya açılmamız şart. Trabzonsporumuz eski başarılarla avunmayı bırakıp yeni zaferler peşinde olmalı. Şampiyonlar ligine adım attığımızda çok şey değişecek. Marka değerimizi yükseltmemiz için avrupada daha çok görünmeliyiz yoksa Türkiye'deki kısır döngüler bizi yer bitirir.
Yorum