İlk olarak ctmeoy tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Baska ihtimal yoksa mecbur alacaz kardes[img]smileys/smiley1.gif[/img] Kollardaki amblem kappa'da da vardi zaten ama biraz ufak yaparlarsa daha iyi durur..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
-
Ben bu aralar 2 tane forma alacaktim(kiz arkadasima ve bana)beraber giyecektik.Ama yeni sezon formalari çikar diye almadim.Beklentim nike ti.Su an hayal kirikligina ugramis durumdayim.Bu formalar tip olarak bu seneki formalara göre çok çok kötü..Keske hiç degismeseydi.Çubuklu formada bile ts amblemini çok büyük yapmislar.Orantisiz olmus..Valla moralim acayip bozuldu benim ya [img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yorum
-
Iyide ortada yapilan herhangi bir forma yokki. Bunlar arkadasin kendi çapinda ki çalismalari. Ama gayette hos olmus yane[img]smileys/smiley1.gif[/img] Özellikle bi kolu bordo olan çok sik bence.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bence taraftarlara sorulmali....Yani anket yapilmali...
Kesinlile LOTTO yu begenmiyorum...61. sinif bir forma.Bütün amatör liglerden tutun da 3. 2. liglerde herkes lotto giyiyor...Ykisir mi bize yahu...Çarsaf gibi forma yahu..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bana büyük takim söyleyin ki Lotto giysin...
Bir gerçek te su; Kim yaparsa yapsin bize o formalari almak düser abicim.( FAVORIM NIKE)avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildiİlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildiİlk olarak mcgyver_61 tarafından gönderildiBana büyük takim söyleyin ki Lotto giysin...yeterince büyük mü? ehehheh bence deil
Egemen yanlislik olmasin. Habu adamlar, Nike giyiyor gibi geldi bana [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Abi olur böyle seyler yahu...Bende bizim formayi hep NIKE saniyordum. Meger öYle degilmis.[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: mcgyver_61avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum