Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ctmeoy tarafından gönderildi
    İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
    [img]uploads/QuakeviL61/2006-05-20_164843_forma1.JPG[/img][img]uploads/QuakeviL61/2006-05-20_164900_forma2.JPG[/img]
    bu formalar mi güzel güldürmeyin beni cizgili olan hadi idare eder de digerlerinden hiçbise olmaz ne bunlar böyle bizim üni. takiminin formalari daha güzeldi o kollardaki reklamlar kaldirilmali lotto olanlar beyaz olan zaten fanila bunu futbolcu giyse sahada uyumaya gidiyo zanneder.ben sahsen hiç begenmedim
    Arkadasim fanila manila bu takim seneye bu formalari giyecek biz de bu formalardan alacaz...Ayrica diger bir kolu bordo diger kolu mavi olan forma da gerçekden göze hos geliyor...Lotto amplemi de çok karizmatik duruyor kollarda...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Baska ihtimal yoksa mecbur alacaz kardes[img]smileys/smiley1.gif[/img] Kollardaki amblem kappa'da da vardi zaten ama biraz ufak yaparlarsa daha iyi durur..
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Zaten bunlar geçen sene ki tasarimlari...Bu sene yeni tasarimlar olacak...Bakalim görelim...

Yorum

• Bence TS Club takima çok para kazandiracak o yüzden TSClubda israr edilmeli ama kalite daha yükseltilmeli. Sonuçta Kappa da olsa nike da olsa bunlarin hepsi TSClub gibi türkiyede üretiliyor. Bence forma dizayni konusunda traftar anketi yapilmali.
          <font size=\"6\">61&gt;34</font>

Yorum

• bence bu sene cola turka gögüs sponsoru olsa formalar daha güzel olur.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• arkadaslar ts club formayi bilmemde disindaki hiçbir ürürnünü begenmedim 2. sinif mal satiyorlar bazi tisörtlerin önüne foto koymuylar 2 sene öncesine ait digerleri de ayni bence ts clubin basina daha bilgili biri geçmeli
              [ille d' 7]

Yorum

• Ben bu aralar 2 tane forma alacaktim(kiz arkadasima ve bana)beraber giyecektik.Ama yeni sezon formalari çikar diye almadim.Beklentim nike ti.Su an hayal kirikligina ugramis durumdayim.Bu formalar tip olarak bu seneki formalara göre çok çok kötü..Keske hiç degismeseydi.Çubuklu formada bile ts amblemini çok büyük yapmislar.Orantisiz olmus..Valla moralim acayip bozuldu benim ya [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Iyide ortada yapilan herhangi bir forma yokki. Bunlar arkadasin kendi çapinda ki çalismalari. Ama gayette hos olmus yane[img]smileys/smiley1.gif[/img] Özellikle bi kolu bordo olan çok sik bence.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• aaa bunlar gerçek forma deilmi yaniii?yapilacak olan?

Yorum

• Bence taraftarlara sorulmali....Yani anket yapilmali...

Kesinlile LOTTO yu begenmiyorum...61. sinif bir forma.Bütün amatör liglerden tutun da 3. 2. liglerde herkes lotto giyiyor...Ykisir mi bize yahu...Çarsaf gibi forma yahu..[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bana büyük takim söyleyin ki Lotto giysin...

Bir gerçek te su; Kim yaparsa yapsin bize o formalari almak düser abicim.( FAVORIM NIKE)
                      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak mcgyver_61 tarafından gönderildi

juventus. yeterince büyük mü? ehehheh bence deil
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• Lotto'dan birkaç örnek;
                          Italya Milli Takimi

Bir Baskasi:

Edited by: kutoz

Yorum

• abi giydiler zamaninda

ama hatalarini anladilar ehehhehe
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi
                              aaa bunlar gerçek forma deilmi yaniii?yapilacak olan?
                              ne gerçegi ya böyle formami olur.bunlar eski forma renklerinin bi programla oynanmis hali.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                                İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi
                                İlk olarak mcgyver_61 tarafından gönderildi
                                juventus. yeterince büyük mü? ehehheh bence deil

Egemen yanlislik olmasin. Habu adamlar, Nike giyiyor gibi geldi bana [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Abi azimdan aldin yahu.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Abi olur böyle seyler yahu...Bende bizim formayi hep NIKE saniyordum. Meger öYle degilmis.[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: mcgyver_61
                                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X