Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
@blacksilva kardeşim kusura bakma ama bu tasarımlar çok kötü. Paint'te yapmanın da etkisi vardır mutlaka ama şöyle bir hayal ediyorum, profesyonel olarak futbolcunun üzerinde düşünüyorum, yok olmuyor. Daha başka şeyler deneyebilirsin.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
ne şampiyonluk ürünü eminim şampiyon olursak 1 haftaya ürün çıkartırlar bunlar ama bakıyorsun diğer takımlara ya ertesi gün yada maç bitimine hazır ürünler
evet işte bu formalar hayran kaldım ...bir de şunu sorsam niye bizim taraftar hep forma peşinde .formayı günlük hayatta ne kadar giyebilirsin ki ..acaba tshirt olarak belli bir çalışma içerisinde mi kulüp. bilgi verebilecek olan varsa sevinirim...
Formalar bir kaç gün sonra kamuoyuna açıklancakmış, daha doğrusu gösterilcekmiş, eğer şampiyon olursak inşallah, Türk Bayrağını yapıştırma mı yapcaklar ?
Yorum