Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu teoflilo'nun fotoğrafında ayyıldızın hemen altında bir dikdörtgen gölgesi mi var ?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak liverali61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      afs yi önerelim ts clup sorumlusu olarak
      kesinlikle katılıyorum. takımımızın renkdaşımız ali fuat gibi profesyonellere ihtiyacı var. hem bizim kendi insanımız hem de bu işi çok iyi yapabilecek donanıma sahip. kesinlikle değerlendirilmeli.

Yorum

• Pendik bayimiz hizmetimizde

Trabzonspor'un her geçen gün daha da güçlenen markası TS Club'ın İstanbul Pendik'te bulunan mağazasıyla birlikte taraftarlarımıza hizmet ediyor.

Yenimahalle Süreyya Paşa Caddesi No:68 adresindeki Pendik TS Club mağazamıza taraftarlarımız0 216 375 06 47 nolu telefondan da ulaşabilirler. Taraftarlarımız mağazamızda tüm lisanslı ürünlerimizle birlikte formalarımıza da ulaşabilirler.

Tam da bu tür konular için bu konularla ilgili adam akıllı birilerini ve projelerini istiyorum. TS Club logosu değişti ama senin bayiin gidip kendi kafasına göre bambaşka karakterlerde ve garip yazı uygulamaları ile tabela yaptırabiliyor. Bu şekilde marka olunmaz.

Tabelayı bayi yaptırsa bile kurumun onayı olmadan böyle bir iş yaptırmaması lazımdı. Coca- Cola'nın logosunun farklı uygulandığı bir yer gören oldu mu hiç dünya üzerinde?

Mağazacılık anlayışımız ve bu konulara bakış açımızla ilgi ile ilgili çok yalın bir örnek.

Bir şeyleri biliyor olmak o meseleyi çözmeye yetmiyor ne yazık ki. Umarım bu hatalardan dönülür.

Bu konu ile ilgili bir anımı paylaşmak isterim müsaadenizle; yıllar önce bir müşterim tabela yaptırmış binanın dış yüzeyinde 20 metrelik bir tabela. Tabelacı montaj yapıyor, beni de çağırdılar nasıl olmuş diye. Logodaki sloganın yazdığı karakteri tabelacı kendince değiştirmiş. Genel müdür bana sordu nasıl olmuş diye. "Güzel ama yanlış yapmışlar" dedim. " Bizim verdiğimiz tasarıma sadık kalmamışlar. Aynı tavrı Coca Cola'nın bir işini yaparken yapabilirler mi merak ediyorum. Böyle önüne gelen logonuza müdahele ederse marka olamazsınız" dedim. O koca tabela genel müdürün isteği ile yerinden söküldü ve yeniden yapıldı.

Kurum kendi logosunu doğru uygulamakla başlamalı işe. Bu anlayış vitrine de ürün kalitesine de, çeşidine de yansır.

Bu konuyu önemsiyorum ve bu hatadan dönülmesini bekliyorum.

Resmi sitede görmesem korsan zannederim.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 17.09.2010, 16:55.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu teoflilo'nun fotoğrafında ayyıldızın hemen altında bir dikdörtgen gölgesi mi var ?
          Evet. Benim formamda logo çıkmıştı. Yeniden yaptırmaya verdiğimde o bende de oldu. Baskı cihazının izi kalıyor, ve düzeltmiyorlar. Ütüsünü yapmak bize kalıyor.
          50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trt Bankasya 1.Lig i vermeye başladıktan sonra Güngören Belediye dikkatimi çekmeye başladı,ne güzel rekleri var öyle insan hasta oluyor ve yanlış görmediysem Umbro giyiyorlar.

güngören de hemşehrilerimizin bol olduğu bi yer belki bilinçli olarak kullanılmıştır bi bilgim yok ama. benim de dikkatimi çekmişti. bilgisi olan varsa paylaşabilir
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              güngören de hemşehrilerimizin bol olduğu bi yer belki bilinçli olarak kullanılmıştır bi bilgim yok ama. benim de dikkatimi çekmişti. bilgisi olan varsa paylaşabilir
              Resmî renkleri Bordo - Beyaz olarak gözüküyor. Ama ne hikmetse formalar bizim parçalılara benziyor

En son Özgür Hacıosmanoğlu tarafından düzenlendi; 17.09.2010, 22:40.
              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

GurGuLa'nın dediği gibi renkleri-Bordo-Beyaz yazıyor internette ama bizim renkleri kullanıyorlar.
                O değil de onları da takip etmeye başladım ve durumları çok kötü,kendi takımıma üzüldüğüm yetmezmiş gibi şimdi birde Güngören Belediyeye tasalanıyorum
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Güngören Belediyesporun renkleri Borda-Beyaz fakat bazı formalarda bordo-mavi tonuda kullanıyorlar.

Yalnız yukarıda ki fotoğraf eski olabilir .

İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    GurGuLa'nın dediği gibi renkleri-Bordo-Beyaz yazıyor internette ama bizim renkleri kullanıyorlar.
                    O değil de onları da takip etmeye başladım ve durumları çok kötü,kendi takımıma üzüldüğüm yetmezmiş gibi şimdi birde Güngören Belediyeye tasalanıyorum
                    2.Ligden geldiğimizden dolayı birçok oyuncu değiştirdik.

Takım iyi bir hazırlık dönemi geçirmedi , maçlara gitmeye çalışıyorum.

Toparlanacağız inşallah.
                    İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne zaman görsem fark yiyorlar
                    Evet , şuanda takım kurgusunda sıkıntı var.

Toparlanacağız
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• manisaspor'un lescon formaları da çok şıkmış. bir Türk firmasının böyle işler yapması sevindirici. formaların kesimi çok iyi. yaka olayı zaten bir başka güzel. konçlar da güzel.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        manisaspor'un lescon formaları da çok şıkmış. bir Türk firmasının böyle işler yapması sevindirici. formaların kesimi çok iyi. yaka olayı zaten bir başka güzel. konçlar da güzel.
                        Tasarım güzel evet ama kalite 0. Formalarıno yakından görme şansım oldu kumaş kalitesi bir süper lig takımına yakışacak seviyede değil.

Yorum

• İlk olarak FatihOzdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tasarım güzel evet ama kalite 0. Formalarıno yakından görme şansım oldu kumaş kalitesi bir süper lig takımına yakışacak seviyede değil.
                          ben de lescon mağazasında karabük'ün çubuklu formasını gördüm. kumaşı bizim gri formanın kumaşı ile aynı. yalnız lescon'un 2011 koleksiyon eşofmanları gelmişti kumaş kalitesi nike ile aynı. çok kaliteli ürünleri var gerçekten. özellikle antrasit renkli eşofmanlarını mutlaka görmenizi tavsiye ederim.

Yorum

• karabük forması almaya niyetim vardı internetteki store larında gördüm. görsel olarak beğendim ama canlı tecrübesi olan birinin yorumunu almak iyi oldu.
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• bu bizim kaleci formaları diğer nike giyen kalecilerden farklı galiba
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X