Şu teoflilo'nun fotoğrafında ayyıldızın hemen altında bir dikdörtgen gölgesi mi var ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak liverali61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs yi önerelim ts clup sorumlusu olarak
Yorum
-
Pendik bayimiz hizmetimizde
Trabzonspor'un her geçen gün daha da güçlenen markası TS Club'ın İstanbul Pendik'te bulunan mağazasıyla birlikte taraftarlarımıza hizmet ediyor.
Yenimahalle Süreyya Paşa Caddesi No:68 adresindeki Pendik TS Club mağazamıza taraftarlarımız0 216 375 06 47 nolu telefondan da ulaşabilirler. Taraftarlarımız mağazamızda tüm lisanslı ürünlerimizle birlikte formalarımıza da ulaşabilirler.
Tam da bu tür konular için bu konularla ilgili adam akıllı birilerini ve projelerini istiyorum. TS Club logosu değişti ama senin bayiin gidip kendi kafasına göre bambaşka karakterlerde ve garip yazı uygulamaları ile tabela yaptırabiliyor. Bu şekilde marka olunmaz.
Tabelayı bayi yaptırsa bile kurumun onayı olmadan böyle bir iş yaptırmaması lazımdı. Coca- Cola'nın logosunun farklı uygulandığı bir yer gören oldu mu hiç dünya üzerinde?
Mağazacılık anlayışımız ve bu konulara bakış açımızla ilgi ile ilgili çok yalın bir örnek.
Bir şeyleri biliyor olmak o meseleyi çözmeye yetmiyor ne yazık ki. Umarım bu hatalardan dönülür.
Bu konu ile ilgili bir anımı paylaşmak isterim müsaadenizle; yıllar önce bir müşterim tabela yaptırmış binanın dış yüzeyinde 20 metrelik bir tabela. Tabelacı montaj yapıyor, beni de çağırdılar nasıl olmuş diye. Logodaki sloganın yazdığı karakteri tabelacı kendince değiştirmiş. Genel müdür bana sordu nasıl olmuş diye. "Güzel ama yanlış yapmışlar" dedim. " Bizim verdiğimiz tasarıma sadık kalmamışlar. Aynı tavrı Coca Cola'nın bir işini yaparken yapabilirler mi merak ediyorum. Böyle önüne gelen logonuza müdahele ederse marka olamazsınız" dedim. O koca tabela genel müdürün isteği ile yerinden söküldü ve yeniden yapıldı.
Kurum kendi logosunu doğru uygulamakla başlamalı işe. Bu anlayış vitrine de ürün kalitesine de, çeşidine de yansır.
Bu konuyu önemsiyorum ve bu hatadan dönülmesini bekliyorum.
Resmi sitede görmesem korsan zannederim.En son a f s tarafından düzenlendi; 17.09.2010, 16:55.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu teoflilo'nun fotoğrafında ayyıldızın hemen altında bir dikdörtgen gölgesi mi var ?50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrt Bankasya 1.Lig i vermeye başladıktan sonra Güngören Belediye dikkatimi çekmeye başladı,ne güzel rekleri var öyle insan hasta oluyorve yanlış görmediysem Umbro giyiyorlar.
güngören de hemşehrilerimizin bol olduğu bi yer belki bilinçli olarak kullanılmıştırbi bilgim yok ama. benim de dikkatimi çekmişti. bilgisi olan varsa paylaşabilir
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüngören de hemşehrilerimizin bol olduğu bi yer belki bilinçli olarak kullanılmıştırbi bilgim yok ama. benim de dikkatimi çekmişti. bilgisi olan varsa paylaşabilir
En son Özgür Hacıosmanoğlu tarafından düzenlendi; 17.09.2010, 22:40.50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüngören de hemşehrilerimizin bol olduğu bi yer belki bilinçli olarak kullanılmıştırbi bilgim yok ama. benim de dikkatimi çekmişti. bilgisi olan varsa paylaşabilir
O değil de onları da takip etmeye başladım ve durumları çok kötü,kendi takımıma üzüldüğüm yetmezmiş gibi şimdi birde Güngören Belediyeye tasalanıyorumŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
-
Yalnız yukarıda ki fotoğraf eski olabilir .
İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurGuLa'nın dediği gibi renkleri-Bordo-Beyaz yazıyor internette ama bizim renkleri kullanıyorlar.
O değil de onları da takip etmeye başladım ve durumları çok kötü,kendi takımıma üzüldüğüm yetmezmiş gibi şimdi birde Güngören Belediyeye tasalanıyorum
Takım iyi bir hazırlık dönemi geçirmedi , maçlara gitmeye çalışıyorum.
Toparlanacağız inşallah.
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene zaman görsem fark yiyorlar
ToparlanacağızBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanisaspor'un lescon formaları da çok şıkmış. bir Türk firmasının böyle işler yapması sevindirici. formaların kesimi çok iyi. yaka olayı zaten bir başka güzel. konçlar da güzel.
Yorum
-
İlk olarak FatihOzdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTasarım güzel evet ama kalite 0. Formalarıno yakından görme şansım oldu kumaş kalitesi bir süper lig takımına yakışacak seviyede değil.
Yorum
-
bu bizim kaleci formaları diğer nike giyen kalecilerden farklı galibaİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum