Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maçtan önce lig tv izliordum adamlar açmışlar tazgahı armalı marmalı bir sürü trabzosnpor forması çakma hepsi polisle sohbet ediyor tezgahtar ...

tamam belki kulüp bir şey yapmıyor ama yasalarda polisin veya zabıtanın direk etki etme gibi bir hakkı yokmu acaba ....
    Üzerinde arma olmayan formaya müdahale edemezler. Adam bal gibi satar. Geçen korsa forma diye topladıkları da korsan değil göz boyadılar armalı korsanın yerini ihbar ettim kaç haftada oradan kaldırıldı. Stadın etrafındakilere sadece orada ürün sattırmayarak müdahale edersin.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu formanın içinde ki şu hırsı görünce bir o kadar daha aşık oluyorum renklere.
      Teşekkürler GLO...
      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu formanın içinde ki şu hırsı görünce bir o kadar daha aşık oluyorum renklere.
        Teşekkürler GLO...
        Formayı forma yapan zaten onu giyenlerdir. Şuanda herkesin Kappa zamannı armasının sebebi; Gökdeniz, Fatih, Szymek, Yattara'lı kadrodur.

Kappa şuanda formalarımızın yanına yaklaşamaz ama taraftar bu gerçeği göremiyor.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Formayı forma yapan zaten onu giyenlerdir. Şuanda herkesin Kappa zamannı armasının sebebi; Gökdeniz, Fatih, Szymek, Yattara'lı kadrodur.

Kappa şuanda formalarımızın yanına yaklaşamaz ama taraftar bu gerçeği göremiyor.
          Kesinlikle katiliyorum...

Yorum

• Çubuklu formada sarı font kullanılması tam bi saçmalık

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fenerbahçe galibiyeti 3 puanın yanı sıra Trabzonspor’un kasanını da doldurdu.

Trabzonspor evinde Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ederken hem puan hanesini hem de ürün satışından kasasını doldurdu

Fenerbahçe macı öncesi TS Clup’larda bu senenin rekor satış düzeyine ulaştı Fenerbahçe maçı öncesi, TS Cluplar 200 milyarlık satış yapılırken, stoklar da büyük oranda tükendi.

TS Cluplar’da taraftarlarını en fazla rağbet gösterdiği formalar ise parçalı ve gri formalar oldu.

Yine Trabzonspor taraftarları satın aldıkları resmi ürünler üzerine en fazla Yattara, ismi yazdırırken, Yattara’dan sonra Colman, ve Alanzinho ismi en çok formalara yazdırılan futbolcular oldular.
              Tahmin ediyordum doğrusu böyle bir şey oalcağını maç günü sabahı forma almaya gittiğimde oldukça yoğunluk vardı...
              t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rekormuş...

Hadi ordan...

Trabzonun her yerinde korsanlar rekor kırıyor..

Haberi varmı bu dangalakların..!!
                Abi heryere gözün kapalın ..ymış hadi ordan yazıyorsun

Tsclubta rekor olabilir.Bunun korsanla ne ilgisi var.Korsana rağmen rekor kırılabilmiş demek ne güzel.

Yorum

• desenize bir 200milyarlik gelirde liverpool maci öncesi yapariz

Yorum

• Uzun kollu formalı taraftar.

Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• bu formayı Teo dan mı aldı acaba,
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Arkasında isim yazmıyordu o taraftardaki formada.
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bakalım Liverpool yarınki maçta hangi formasını giyecek? Trabzonspor'da maç için çubuklu forma seti ve beyaz forma hazırlandı bile. Forma seçiminde öncelik evsahibinin olduğu için, büyük ihtimalle yine çubuklu forma ile mücadele ederiz

Liverpool'un üçüncü forması bu:

Deplasman forması da böyle:

Maçta 25.000 bayrak dağıtılacak, ayrıca büyük bayraklarla tam bir görsel şov hazırlanacak. TS Club tarihinin satış rekorlarını kırıyor, inşallah Liverpool maçı öncesi ve -Allah izin verirse- gruplara kalınca daha çok lisanslı ürün satılır.

Fenerbahçe maçında armalara bir şey olmadığını gördük. Liverpool ile yapılan ilk maçta armaların dökülmesinin bir teknik hatadan kaynaklandığını ve sadece o maça özel bir durum olduğunu, diğer ürünlerde bir sorun olmadığını söylemiştim.

Forma tek başına bir ürün değildir, onu değerli kılan taşıdığı renkler, daha da doğrusu renklerin taşıdığı ruhtur. Forma içinde o ruh için mücadele eden, o ruhu temsil eden futbolcular olunca daha çok sevilir.

Bizim de bunca sayfa ve mesajdır forma konusunu konuşmamızın nedeni de bu ruh meselesi.

Şimdi tarih yazma zamanı.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• liverpool beyaz olan deplasman formasını giysin biz de bordo forma, beyaz şort, beyaz konç'la çıkalım sahaya. tam bir avrupa derbisi.

Yorum

• Gruplara kalınca futbol oyunlarında Trabzonsporumuzu seçmek ayrı bir keyif olacak.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bordo Mavi çubuklu formami Ts Club'dan alip Avni Aker'de olacağım...

Hayde Trabzonum!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X