veya hangi siteden fotolari aldin ben kendim ararim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleposter cekiminin büyük boyu yok mu afs abi?
Fotoğrafla TFF'nin resmi sitesinden posterin büyük görüntüsü yok henüz.
Yorum
-
bende grı formadan aldım begenerekte aldım dısardada sureklı gıyıyorum ama macta sahada bence cok ama cok silik kaldı grı forma...kupa torenındekı parcalı formanın canlılıgı ıle grı formanın goruntusune bır bakın...ama şunuda anladımkı zevkler gercekten cok baska oluyor yanı grı formanın sahadakı goruntusunu bu kadar cok kısının begenmıs olması benı sasırttı cıdden...
Yorum
-
Bir cubuklu forma şaklinde dev bayrak istiyoruz diye yırtınıyoruz...
Nike bizi kaale bile almıyor...
Bu Nike denen firmeyı önümüzdeki yıl sponsor olarak görmek istemiyorum...!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir cubuklu forma şaklinde dev bayrak istiyoruz diye yırtınıyoruz...
Bu Nike denen firmeyı önümüzdeki yıl sponsor olarak görmek istemiyorum...!!
bu adamlar yüzünden forma almaktan soğudum..
Yorum
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir cubuklu forma şaklinde dev bayrak istiyoruz diye yırtınıyoruz...
Bu Nike denen firmeyı önümüzdeki yıl sponsor olarak görmek istemiyorum...!!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaku'ya yaptık Altidore'e yaptık Jaja'ya yapmazsak ayıp olur şimdi
bende PES oynuyorum, ama Trabzonspor yok malesef. Gördügüm kadariyla sen yapmissin, bana yollama imkanin varmi?
Saygilarla.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaku'ya yaptık Altidore'e yaptık Jaja'ya yapmazsak ayıp olur şimdi
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum