Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• veya hangi siteden fotolari aldin ben kendim ararim

Yorum

• bunun büyük boyu lazim

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• Gri formamız gerçekten bize özel oldu. Çubuklu'yu çıktığı gibi aldım. Gri formadan da bir tane temin edeceğim
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Fotograflar biraz daha kücük olsa fena olmaz sayfa felc oldu resmen.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            poster cekiminin büyük boyu yok mu afs abi?

Fotoğrafla TFF'nin resmi sitesinden posterin büyük görüntüsü yok henüz.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• gri formamız gerçekten stadda falan çok güzel duruyo televizyonda da öle ... keşke bu sene bütün dış saha maçlarında gri formamızı giysek ne güzek olur ... trabzona bi gelem hemen alacam ....
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Gri formamız uzaktan güzel görünüyor ama maalesef armalar yine kalitesiz. İlk giyişimde Türk bayrağının ayı kopmaya başladı formanın arkasında bir iki defo oldu. İkinci giyişimi hayal edemiyorum. Yani formayı alıp evde süs olarak bulundurursan iyi ama giymeye gelmiyorlar.

Yorum

• bende grı formadan aldım begenerekte aldım dısardada sureklı gıyıyorum ama macta sahada bence cok ama cok silik kaldı grı forma...kupa torenındekı parcalı formanın canlılıgı ıle grı formanın goruntusune bır bakın...ama şunuda anladımkı zevkler gercekten cok baska oluyor yanı grı formanın sahadakı goruntusunu bu kadar cok kısının begenmıs olması benı sasırttı cıdden...

Yorum

• Herkes forma felan alırken ben hala uzun kollu forma ve antrenman ürünlerini bekliyorum. Eminim benim gibi bir çok kişi var.

BEKLEMEDEYİZ
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Maku'ya yaptık Altidore'e yaptık Jaja'ya yapmazsak ayıp olur şimdi

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Bir cubuklu forma şaklinde dev bayrak istiyoruz diye yırtınıyoruz...

Nike bizi kaale bile almıyor...

Bu Nike denen firmeyı önümüzdeki yıl sponsor olarak görmek istemiyorum...!!
                        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir cubuklu forma şaklinde dev bayrak istiyoruz diye yırtınıyoruz...

al benden de o kadar..
                          bu adamlar yüzünden forma almaktan soğudum..

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir cubuklu forma şaklinde dev bayrak istiyoruz diye yırtınıyoruz...

Gökhan Bey Nike'tan böyle bir organizasyon istendiğinden, Trabzon'da yapılmayacağından emin misiniz? Sponsorluk olayı bayrak kadar basit bir olay olsa keşke. Beraber gördük işte stadyumun etrafında tek bir organizasyon yapmayan kulüp yapısından tribünlere bayrak yapmasını istiyorsun, olmayınca şaşırıyorsun?
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maku'ya yaptık Altidore'e yaptık Jaja'ya yapmazsak ayıp olur şimdi

Selam Abi,
                              bende PES oynuyorum, ama Trabzonspor yok malesef. Gördügüm kadariyla sen yapmissin, bana yollama imkanin varmi?

Saygilarla.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maku'ya yaptık Altidore'e yaptık Jaja'ya yapmazsak ayıp olur şimdi

ARkadaki kırmızlılar da Liverpool'a benziyor
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X