Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emre kardesim, bana mi öyle geliyor, yoksa Arma Yamukmu?

Yamuksa, ciddiyetsizlikte yeni bir Cigir acilmis demektir...
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mehmet Hocam yakışmış, güle güle kullanın.
      tesekkür ederim
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tesekkür ederim
        Gercekten güzel forma...Benimkilerde yolda insallah 2-3 icerisinde bana ulasir...
        TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
        TRABZON / AYASOFYA MAH.
        HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• ilk Trabzonspor Formam Viyanadan bi magzadan almistim saticinin orijinal ürün dedigi icin.. 200 yikamayi gecmistir reklam yok oldu fakat arma ve forma sponsoru üzerinde

Uploaded with ImageShack.us

bunuda Samsun/Carsambadan bi butikden aldim orijinal ürün dedi ve üzerinde Lisansli ürün yaziyor.. yaklasik 80-90 yikamayi gecmistir kollardaki reklam harici hersey yerinde arma dahil

Ve Antalya/Manavgat da Trabzonspor Store dan aldigim 2010 - 2011 Beyaz Forma isim yazdirdigma pismanim cünkü oyuncu yazisiyla hic bi alakasi yok basit yapistirma ve Armaya dikkat Yildizina ve TS logosuna 1. Yikama ve Armadaki Yildiz tamamen yok oldu TS logosu kismen cikiyor yerinden

SAMSUN UNDERGROUND RAP
          55

Yorum

• rezillik başka bir şey değil.amatörlüğün daniskası.o armayı basandan çıkar inşallah o para
            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
            #Ziya Doğan

Yorum

• Galatasaray'ın formaları 27 Temmuz Salı günü yapılacak lansmanda tanıtılacakmış

Yorum

• Armanın yüzünden forma almaktan tırsıyorum
                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Bilhan ürün ile ilgili görüntüleri TS Club yetkilerine gönder, bu garip durumu telafi etsinler biran önce. Taraftar ve tüketici olarak haklarımızın peşinde olmalıyız.

Sırta yazılan yazılarda bütün TS Clublarda bir standart olmalı. Madem bu sezon her şey yenilendi bu bütün şubelerde bu standart olarak acilen uygulanmalı.

Emre sırt numaran yeni, isim yazan kısmı ise geçen seneki fonttan yazılmış. Bu da garip bir durum.

Forma arkasına en çok yazılan futbolcu ismi 61 numaralı Yattara forması olmuştur, ama ben ne TS Clublarda ( Trabzon merkez dahil ) ne de internet sitesinde üzerinde hazır yazılmış hali ile futbolcu forması göremedim.

Ne olur yani mağazalara ve resmi satış sitesine -yeni fontalardan olmak şartı ile - 61 Yattara, 20 Colman, 35 Onur gibi futbolcu formaları konsa?.

Ayrıca Onur'un kaleci formasının da ilgi göreceğinden eminim.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilhan ürün ile ilgili görüntüleri TS Club yetkilerine gönder, bu garip durumu telafi etsinler biran önce. Taraftar ve tüketici olarak haklarımızın peşinde olmalıyız.

Sırta yazılan yazılarda bütün TS Clublarda bir standart olmalı. Madem bu sezon her şey yenilendi bu bütün şubelerde bu standart olarak acilen uygulanmalı.

Emre sırt numaran yeni, isim yazan kısmı ise geçen seneki fonttan yazılmış. Bu da garip bir durum.

Forma arkasına en çok yazılan futbolcu ismi 61 numaralı Yattara forması olmuştur, ama ben ne TS Clublarda ( Trabzon merkez dahil ) ne de internet sitesinde üzerinde hazır yazılmış hali ile futbolcu forması göremedim.

Ne olur yani mağazalara ve resmi satış sitesine -yeni fontalardan olmak şartı ile - 61 Yattara, 20 Colman, 35 Onur gibi futbolcu formaları konsa?.

Ayrıca Onur'un kaleci formasının da ilgi göreceğinden eminim.
                    TS Club a sikayetimi mail olarak belirttim Cumartesi günü fakat herhangi bir yanit alamadim ne bir yetkiliden nede TS Club den bu durumda hakkimi nasil ariyim ki veya ariyalim? simdi Mahkemede sikayet etsek yanlis olur hem Taraftara yakismaz hemde o kadar ileri gitmemeli diye düsünüyorum.. ama diger Taraftan bakinca Yetkililer Sikayetlerimizi ya görmüyor yada görmezden geliyor Cevap dahi vermiyorlar.. bu durumda hakkimizi nasil ariyalim?
                    SAMSUN UNDERGROUND RAP
                    55

Yorum

• Resmi sitede alt yapı seçmeleri devam ediyor başlığında,

bizim avea ile olan sponsorluk anlaşmamız devam ediyormu bu şekilde

Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hami10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar bu gri forma mı olucak bizim 2011 formamız acaba pek beğenmedimde ve diğerleri nerede nerden bakabiliriz bide satışa ne zaman çıkarlar ?

bu arada bu nike bize sponsorda diğer bir çok takımda nike giyiyor dandik takımlar bile ne farkı var bunun ?

hala bulamadım yanıt ama ??

Yorum

• İlk olarak bilhan_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TS Club a sikayetimi mail olarak belirttim Cumartesi günü fakat herhangi bir yanit alamadim ne bir yetkiliden nede TS Club den bu durumda hakkimi nasil ariyim ki veya ariyalim? simdi Mahkemede sikayet etsek yanlis olur hem Taraftara yakismaz hemde o kadar ileri gitmemeli diye düsünüyorum.. ama diger Taraftan bakinca Yetkililer Sikayetlerimizi ya görmüyor yada görmezden geliyor Cevap dahi vermiyorlar.. bu durumda hakkimizi nasil ariyalim?
                          Elinde formayı aldığın yerin satış fişi mutlaka vardır. Mail dışında telefon ile de yetkililere ulaşıp bir çözüm yolu bulmaya çalışabilirsin. İlk soracakları şey ve senin dikkat etmen gereken; forma yıkama talimatlarına uygun olarak yıkanmış mı?

Doğru iletişim yolu ve iyi niyetli yaklaşımla iki tarafta bu tür garip durumların giderilmesi için çaba sarf edecektir eminim. En kötü ihtimal -yine en azından telefon ile bilgi almalısın- formana o baskılar yeniden yapılabilir. Armalar doğru uygulanmadıysa bu tür uygulama hataları da oluşabiliyor.

Taraftar olarak temel sorunumuz formadaki armaların ısı transferi ile uygulama değil seçilen malzemenin dayanıksız oluşu. Armadaki bordo zemin için seçilen malzeme farklı olsaydı armanın ömrü daha uzun olacak ve biz bunları konuşmuyor olacaktık.

Milli takım forması ve pek çok markanın uygulama tekniği aynı ve yıkanırken biraz daha özen istiyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 20.07.2010, 18:35.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak bilhan_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ilk Trabzonspor Formam Viyanadan bi magzadan almistim saticinin orijinal ürün dedigi icin.. 200 yikamayi gecmistir reklam yok oldu fakat arma ve forma sponsoru üzerinde

bunuda Samsun/Carsambadan bi butikden aldim orijinal ürün dedi ve üzerinde Lisansli ürün yaziyor.. yaklasik 80-90 yikamayi gecmistir kollardaki reklam harici hersey yerinde arma dahil

Ve Antalya/Manavgat da Trabzonspor Store dan aldigim 2010 - 2011 Beyaz Forma isim yazdirdigma pismanim cünkü oyuncu yazisiyla hic bi alakasi yok basit yapistirma ve Armaya dikkat Yildizina ve TS logosuna 1. Yikama ve Armadaki Yildiz tamamen yok oldu TS logosu kismen cikiyor yerinden

Abi ilk yikamada armasi kopan forma sahte ürüne benziyor
                            orjinal degil sanki koltuk altindaki kumas delikli falan olmasi gerekiyor
                            afs abi görmesi lazim o anlar orjinalmi sahte mi

Yorum

• Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

forma cok burusmus sen beyazlarla falan yıkamıs olmayasın.biliyorsun her seyin bir usulü var =)

Yorum

• pek sanmiyorum formanin sahte oldugnu Trabzonspor Store bu kadar da alcalicak bi duruma düsmemistir sanirim.. ve 90 derecede beyazlarla yikandi.. diger formalarim da 90 derece yikaniyor.. konyaspor formasi var orijinal oda 90 derece yikaniyor ve yaklasik 6-7 senelik formanin turkcell yazisi duruyor..
                                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                                55

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X